Προς το περιεχόμενο

Spongebob Squarepants !!!!!

^BOOMBOOM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον ανεβαζω σε πρωτη φαση το τραγουδακι εισαγωγης που μου εστειλε ο knox.

επειση ομως ειναι αρκετα ασχημη η ποιοτητα κατα την αποψη μου θα το ριπαρω καλυτερα και θα το ξανα ανεβασω.

μετα απλα θα κανω edit το Link.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/predatorGR/21237/436090/0/SongebobSquarepants%28GreekTheme%29%283%29.mp3

@ Lucifer θες να σου κανω capture την εικονα που λες και να την ανεβασω?

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Lucifer εκανα capture μια με κλειστο το στομα και μια οταν λεει "ooooo"

here ya go:

bscap0008no.th.jpg

bscap0010lz.th.jpg

ελπιζω να σου κανουν.

οσο για την ωρα, sorry αλλα το "ηρακλειο" μαλλον το εχει μιση ωρα αργοτερα απο το tvc.

Δημοσ.

O bob ειναι οντως θεος δεν το συζητω.εχω αρχισει εκστρατεια να βρω ολα τα επεισοδια του,μεχρι τωρα εχω βρει 41 + 1 που λεγεται Spongebob Goes Prehistoric (που εχει ΤΡΕΛΟ γελιο) + την ταινια που ενω δεν ειναι σε καλη ποιοτητα το "καψιμο" ολων ειναι ανεπαναληπητο..ειδικα ο "Μαικλ Ναιτ" δινει ρεσιταλ καψιματος ;-)

Δημοσ.

φιλε στα γνωστα λιμερια κυκλοφορει ολοκληρη η σεζον 1 και 2.

οταν λες "μαικλ ναιτ" τι εννοεις?

εχει καμια σχεση ο david hasselhoff με την σειρα?:roll:

Δημοσ.

φυσικα και κυκλοφορουν full ολες οι seasons αλλα απο οτι εχω παρατηρησει...καθε season κυκλοφορει σε 2-3 dvd ..δεν βαζουν ολα τα επεισοδια σε 1 dvd και να το κυκλοφορησουν..βαζουν το 1/3 των επεισοδιων και μερικα extras σε καθε dvd.

Eγω σκεφτομαι να φτιαξω 1 dvd για καθε season :P

Και ναι ο David Hasselhoff παιζει στην ταινια και κανει κατι παλαβα ;-)

Δημοσ.

Ειναι κορυφαιο έχω δει τουλαχιστον τρεις φορές το κάθε επεισόδιο....Οι φωνές πιστεύω είναι πολύ καλές...Οι χαρακτήρες είναι φοβεροί....Γενικά η Nickelodeon έχει ωραία καρτούν....Δεν έχετε δει το γατόσκυλο?????Κορυφαίο και αυτό

Η χαζομάρα του Patrick ειναι απερίγραπτη!!!!!όπως και η τσιγγουνιά του κύριου Καβούρη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...