Προς το περιεχόμενο

Spongebob Squarepants !!!!!

^BOOMBOOM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε δεί αυτή τη σειρά?

Εγω είχα δεί κάνοντας ζάπινγκ στο tvc αλλα μου φάνηκε βλακεία, με παραίνεση φίλου μου που είναι φαν είδα σήμερα ενα ολόκληρο επεισόδιο και κόλησα.

Το χιούμορ είναι απίστευτο, δείτε το κάθε μέρα στις 19:30 στο tvc , έστω και με άθλια μεταγλώτιση.

Ηδη ψάχνω τα original επεισόδια.

sponge%20Bob.jpg

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καταρχάς η σειρά λέγεται Spongebob Squarepants και δεν είναι καθόλου βλακεία!

εδώ στο ηράκλειο τo δείχνει τo ομoνυμο κανάλι κάθε μέρα στις 19:30!

η σειρά είναι καταπληκτική και βγάζει τρελό γέλιο!

http://www.imdb.com/title/tt0206512/

τα original επεισόδιο κυκλοφορούν στα γνωστά λημέρια...

υπαρχει και η ομονυμη ταινια:

http://www.imdb.com/title/tt0345950/

"i'm ready , i'm ready" :grin:

Δημοσ.

exw dei mono 2 epeisodia. 1 sto mtv original epeisodio ki ena me greek metaglwtisi

se kanali tou elladistan. kai me ta 2 eixa riksei trelo gelio! skopeyw na dw kai tin tainia cinema molis erthei kai tha psakw gia more episodes, twra pou mou to thimisate :)

cheers...

Δημοσ.

Kαλα που με διόρθωσες predator λέγοντας πως δεν είναι καθόλου βλακεία γιατι ακριβώς το ίδιο λέω και στο ποστ μου πιο πάνω.

Τεσπα η σειρά είναι κορυφαία, δεν ήξερα πως θα βγεί και ταινία!

Δημοσ.

boom: δε σε διορθωσα απλα το επισημανα!

η ταινια εχει βγει ΗΔΗ και ειναι παραγωγης 2004!

εχει βγει ηδη σε dvd rip στα γνωστα λιμερια και ειναι λιωσιμο!

Akujin: το ιδιο Link δινω και λιγο πιο πανω!:wink:

λιωστε την σειρα παιδια! αξηζει!!!

Δημοσ.

Λοιπόν... Η σειρά είναι καταπληκτική... Το μόνο κακό είναι ότι το TVC δείχνει παλιά επεισόδια και που και που βάζει και κανένα πιο νέο :-(. Όσοι δεν το έχετε δει ή αρνήστε να το δείτε, και καλά επειδή είναι για παιδιά, δείτε ένα επεισόδιο τουλάχιστον... και αν δεν κολλήσετε... Το χιούμορ είναι σε υψηλά επίπεδα και αν δείτε και λίγο τη σειρά με τη ματιά ενός 6χρονου, περνάει πολλά πράγματα για τη ζωή ;-)

Δεν συμφωνώ ότι η ελληνική μεταγλώτιση είναι άθλια. Σε απευθείας σύγκριση με τα αγγλικά, οι φωνές είναι πολύ καλύτερες και πιο διασκεδαστικές, καθώς και το χαζοχαρούμενο γέλιο του ΜπομπΣφουγγαράκη είναι κλάσεις ανώτερο... (να μην μιλήσω για το ύφος του Πάτρικ και του Καλαμάρη)

Δείτε οπωσδήποτε τα επεισόδια που φτιάχνουν τη μπάντα (και ο Πλανγκτόν παίζει φυσαρμόνικα) καθώς και αυτό που προσπαθούν να πουλήσουν σοκολάτες.

"-Είσαστε Έτοιμοι?"

"-Μάλιστα καπετάνιε"

[edit]Α, και BoomBoom, plz βάλε για τίτλο το κανονικό του όνομα... Spongebob Squarepants ;-)[/edit]

Δημοσ.

1) H μεταγλώτιση τα σπάει, ίσως η μόνη καλή σε cartoon που προβάλλεται στην Ελλάδα.- Ακούστε μόνο την φωνή του Patrick και του κ. Καβούρη. Kult.-

2) Το TVC δυστυχώς βάζει μόνο έναν κύκλο επεισοδίων, εκ των οποίων μερικά είναι με διαφορετική μεταγλώτιση, ευτυχώς τα λιγότερα.

3) Δείτε οπωσδήποτε το επεισόδειο με τον άνθρωπο-ακτίνα, έκλαιγα από τα γέλια με cartoon για πρώτη φορά μετά από χρόνια.

4) ΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΑΝΑΝΑ?

Δημοσ.

Δεν βρήκα πως αλλάζει ο τίτλος του τόπικ, αν μπορεί ας το αλλάξει κάποιος mod.

6:07, σε 1 ώρα και 23' έρχεται ο ΒΟΒ!!

Δημοσ.

Χαχα... τελικά δεν είμαι ο μόνος που το βλέπει :)

Να δούμε πότε θα έρθει και η ταινία στην Ελλάδα

Ποιος έχει 350kb space να του δώσω να ανεβάσει το ελληνικό intro theme σε .mp3? :P

Δημοσ.

να θυμίσω ότι τo σαββατοκύριακο έχει bob στις 21:30 και όχι στις 19:30!

cheers!

PS: knox αν θες στειλτο σε μένα και τo ανεβάζω για όσους ενδιαφέρονται!:wink:

Δημοσ.
να θυμίσω ότι τo σαββατοκύριακο έχει bob στις 21:30 και όχι στις 19:30!

cheers!

Σωστός! με έσωσες γιατι χαλαρά θα καθόμουνα να βλέπω Λιακόπουλο μέχρι να σκάσει μύτη ο ΜΠΟΜ!

:)

Δημοσ.

Τελικά έχετε δίκιο, η μεταγλώτιση δεν είναι καθόλου κακή, δεν έχω ακούσει το αυθεντικό βέβαια αλλα και μόνο το γέλιο του ΜΠΟΜ τα σπάει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...