metkosas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Λοιπόν παράγγειλα από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ένα floppy ,είχα άλλο ένα και ειπα να τα κανω δυο Μου ηρθε παω να το ενοσω , όλα καλα , bootaran τα windows όλα καλα .. Μετά από εν 5 λεπτο και αφού είχα και την λάμπα ανοιχτή κολλανε τα παντα ,οποτε αναγκαστηκα να πατησω το reset. Ξεκιναει και αρχιζουν τα προβληματα . Τα βλέπει όλα εκτος από τον δισκο των win(εχω 3, 2floppy ,1dvdr,dvd-rom Βγάζω την τροφοδοσια από το φλοππυ και τον ειδε αλλα εχασε τον 120αρι Το κανω κοματια , βριζω ,,,,,,,,,, και λεω ε το τροφοδοτικό θα είναι , ευκαιρεια να παρω καινουργιο και να το παω για rma Βαζω ένα ακομα dvd-r από το αλλα μηχανημα και ως δια μαγιας δουλευουν ΟΛΑ αυτή την στιγμη δηλαδη 2dvdr,1dvdrom,2floppy ,1 aerogate2 foularismeno me 120arides,3 diskoi, controller raid tap anta και κανω toast εδώ και δυο ώρες. Τι να πω το πιο κουφό που μου έχει συμβεί στην ζωή μου Να μην συκώνει άλλο φορτιο και να του βαζεις παραπανω και να δουλευει Tespa einai 450 W interest me automato anemistira analoga me temp To mono poy boro na skefto einai oti me to parapani fortio ,zoristike kai ekane ton anemistira na douleuei pio poli kai na psixete kai pio kala Gia peste mou tin gnomh sas.
metkosas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 ta panta dokimasa _tora opos eipa parapano ola ok , ti na pi kaneis!!!
xela Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 εννοώ τώρα που δούλεψε δοκίμασες να το βγάλεις το dvd να δεις τι θα γίνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.