gto234 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Καλησπέρα, έχω την Radeon 9000 Pro και επιπλέον μου έχει ξεμείνει μια ψύκτρα από Athlon Xp 2000+.Σκέφτηκα να την τοποθετήσω στην θέση της ασήμαντης ψύκτρας που έχει πάνω η κάρτα αλλά έχω τα εξής προβληματα: 1)Πιστεύετε πως θα έχει πρόβλημα η κάρτα αν δεν βάλω καθόλου ανεμιστήρα? 2)Πως θα τοποθετήσω την ψύκτρα;Πρέπει να πάρω θερμοαγώγιμη που να κολλάει και που θα βρώ τέτοια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Καλησπέρα' date='έχω την Radeon 9000 Pro και επιπλέον μου έχει ξεμείνει μια ψύκτρα από Athlon Xp 2000+.Σκέφτηκα να την τοποθετήσω στην θέση της ασήμαντης ψύκτρας που έχει πάνω η κάρτα αλλά έχω τα εξής προβληματα: 1)Πιστεύετε πως θα έχει πρόβλημα η κάρτα αν δεν βάλω καθόλου ανεμιστήρα? 2)Πως θα τοποθετήσω την ψύκτρα;Πρέπει να πάρω θερμοαγώγιμη που να κολλάει και που θα βρώ τέτοια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων[/quote'] to an tha exeis probliam prepei na to dfeis apo tous bathmous tis kartas.se kati servers pantos ebazan megales psiktres kai katholou fan gia na ine silent. to pos tha tin topothetiseis auto tha sou elega na to kaneis oxi me thermoagogimi dioti epidi ine kai anapoda i karta kapoia stigmi mporei na pesei.kalitera me klipsakia kalodion i genika me pantenta. episis mporeis na pareis kai etoimi psiktra gia karta grafikon pou ine megales kai pianoun giro giro.otan ixa parei psiktra gia mnimi tote edine mesa thermoagogimi tainia pou kolouse alla epidi to baros tis psiktras einai megalo kai episis gia kaliteri douleia kalo tha itan kanoniki agogimi kai piastrakia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gto234 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Σε ευχαριστώ για την απάντηση poulinos, δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσω λεφτά για κάποια ψύκτρα από αυτές που λές διότι η κάρτα δεν το αξίζει και δεν έχω σκοπό να την αλλάξω.Τώρα κι εγώ πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα με το βάρος,μάλλον θα την αφήσω ως έχει και αν σκεφτώ καμμια πατέντα θα την δοκιμάσω.Thanx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 to barods tha einai problima alla apla mporeis me kolara na tin kratiseis.genikos pantentes gia na tin stirixeis iparxoun alla pisteuo oti den axizei ton kopo.kai akoma na baleis ekeino pou sou ipa pou dinoun stis mnimes kai kollaei pali den nomizo oti tha antexei to baros.opote tha prepei na dethei me kati pano i genikos na kaneis dikia sou patenta gia na piasei me ta original fittings.poli treximo kai den axizei ton kopo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.