Προς το περιεχόμενο

Προβλημα: 10 συσκευες dvd-r σε ενα tower!

wild__king

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως το πρόβλημα δεν λύνεται για το λόγο ότι ο δίσκος σου (αν είναι sata) έχει διαμεταγωγή 150Mb/s, τα dvd-r έχουν 66 Mb/s. αν συνδέσεις 2 dvd-r στο ίδιο ide κανάλι (ένα master και ένα slave), τότε θα λειτουργούν στην μέγιστη ταχύτητα τους.

αν τα 2 dvd-r τα συνδέσεις σε διαφορετικά ide, τότε δεδομένου ότι ο ide controller δεν μπορεί να στείλει ταυτόχρονα και στα 2 ide δεδομένα, τότε η ταχύτητα θα πέσει σε λιγότερο απο το μισό. κανονικά θα έπρεπε να πέσει στο μισό, αλλά λόγω ενεργοποίησης του burnproof χρειάζεται περισσότερο χρόνο.

αν τώρα κάνεις συνδιασμούς με περισσότερα drives, τοτε μπαίνουν στο παιχνίδι τα IRq για κάθε controller, χρειάζονται περισσότεροι πόροι και γενικά άστα να πάνε.

ελπίζω να μην σε απογοήτευσα, αλλά θα ήταν προτιμότερη η αγορά ενος multi-recorder, το οποίο είναι ανεξάρτητο απο το pc και πιο αξιόπιστο σε τέτοια θέματα.

Δημοσ.

euxaristo polly estenough. mporo na po pos me apogoiteuses.tora skeftomai na ta ennoso esoterika me firewire ola .etsi tha leitourgoun mia xara opos kai prin! parola auta mporeis na mou peis se ti times keimenontai ta multirecorders kai pou mporo na ta vro?(kanena link....)

Δημοσ.

βασικά κάτι τέτοιο χρειάζεσαι: cm_fp.jpg

περισσότερες πληροφορίες δες εδώ

έχω χρησιμοποιήσει στην δουλειά μου ένα με 3 dvd-r και ειναι άψογο. και βασικό οτι δεν εχει κάψει ποτέ κανένα cd/dvd (πάνω απο 1000 κόπιες)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...