Προς το περιεχόμενο

αγορα καρτας γραφικων

geotr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ειμαι νεο μελος και ζητω μια βοηθεια....εχω ενα pentium 4 intel στα 1.4 με motherboard intel d850gb και ram 512mb rdram (rambus). Εχω καρτα γραφικων την ati radeon 7200 series στα 64mb και θελω να την αλλαξω με καποια αλλη 128 η 256 στην ενδεικτικη τιμη των 150 - 200 ευρω που να μην μου δημιουργει προβληματα με την motherboard η τις μνημες.

Δεν ξερω αν θα σας βοηθησει αλλα το sisoft sandra μου εδωσε τισ παρακατω πληροφοριες για τις μνημες:

Model: intel corporation 82850 host-hub interface bridge device (a2-step)

Front Side Bus Speed: 4x100mhz (400mhz data rate)

Memory Bus Speed: 2x400mhz (800mhz data rate).

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Κατα τη γνωμη μου αν βαλεις καρτα 200ευρω στο συστημα σου δε θα την εκμεταλλευτεις πληρως.Η κανε μια πιο ολοκληρωμενη αναβαθμιση(cpu-mobo-ram-γραφικα) η παρε μια πιο φτηνη καρτα γραφικων(στα 80-100 ευρω περιπου).Μια 9600προ θα ταιριαζε καλυτερα στο συστημα σου και πλεον κοστιζει κατω απο 100 ευρω.

Για το θεμα της συμβατοτητας δε μπορω να βοηθησω και πολυ,καποιος πιο ειδικος θα σου πει τη γνωμη του.

Δημοσ.

Exei dikio o filos pio pano, vale liga perisotera kai sigoura to apotelesma tha einai poli kalitero

protasi dikia mou

amd 3000+ (939)

512 ddr

mia mesi M/B

9600 pro

130+45+85+90=350 katholou asxima pisteuo !!!

apofasise to

Δημοσ.

Όντως ο επεξεργαστής σου είναι ελεεινός και δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα προσθέτοντας μια κάρτα γραφικών. Πήγαινε μια και καλή σε PCIexpress και μετά όποτε μπορέσεις πάρε και κάρτα γραφικών...

Δημοσ.

Pentium 4 στα 1.4 ελεεινος??? Οχι δα...

Υπαρχουν και πολλοι χειροτεροι. (Celeron)

Μια 9700 pro πιστευω οτι θα σου ερχονταν γαντι geotr.

Δημοσ.

geotr δωσε του αμα θελεις και λιγο o/c πριν προβεις σε αναβαθμιση. (1.6 η 1.7)

Που ξερεις μπορει και να σε ευχαριστησει αυτο που θα δεις.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν τη κανει η οχι, σιγουρα παντως η CPU του παιδιου δεν ειναι για τα μπαζα.

(At least for now...) Για αυτο και εγω του προτεινα πριν προβει σε οποιαδηποτε αναβαθμιση καλο θα ηταν να εξαντλησει τα οποια ορια του και αν αυτο που θα δει δεν τον ικανοποιει να κανει την αναβαθμιση που του λες εσυ.

Δημοσ.
Δεν ξερω αν τη κανει η οχι' date=' σιγουρα παντως η CPU του παιδιου δεν ειναι για τα μπαζα.

(At least for now...) Για αυτο και εγω του προτεινα πριν προβει σε οποιαδηποτε αναβαθμιση καλο θα ηταν να εξαντλησει τα οποια ορια του και αν αυτο που θα δει δεν τον ικανοποιει να κανει την αναβαθμιση που του λες εσυ.[/quote']

Εξαρτάται πάντα από τις εφαρμογές ή και πιο συγκεκριμένα τα παιχνίδια που παίζει κανείς ή θέλει να παίξει. Για όλα τα πρόσφατα παιχνίδια από το UT2003 και πέρα ο εν λόγω επεξεργαστής είναι κάθε άλλο παρά επαρκής. Την επάρκεια σε σημερινά παιχνίδια θα την τοποθετούσα γύρω στα 2.0GHz/2000+ και την μέγιστη δυνατή ισχύ στα 3.8GHz/4000+.

"Για τα μπάζα" μου πέφτει προσωπικά βαριά έκφραση, αλλά σε παιχνίδια όπως το Far Cry για παράδειγμα ένας τέτοιος επεξεργαστής σαφώς και χολαίνει. Για επάρκεια ούτε καν λόγος.

Δημοσ.

Φιλε εγω εχω amd 1.20 ghz και ειχα μια geforce2 mx 64 ηθελα μια φτηνη καρτα και πηρα την radeon 9550 128 mb (64 ευρω) την χτυπησα και oc και την εφτασα σε επιπεδα 9600. παιχνιδια οπως far cry, doom3, medal of honor pacific assault τα παιζει ανετα και δεν κολλονει! τωρα σκεφτομαι flash με bios της 9600pro αλλα θελει καλυτερη ψυξη

Δημοσ.

sozirarak, η άνεση είναι πολύ σχετική. Εγώ πήγα από την X800se στην ATI R9550 για λίγες μέρες και το μόνο παιχνίδι που κατάφερα να παίξω αυτό το διάστημα ήταν το "return to mysterious island". Μην λέμε ό, τι θέλουμε...

Δημοσ.
Φιλε εγω εχω amd 1.20 ghz και ειχα μια geforce2 mx 64 ηθελα μια φτηνη καρτα και πηρα την radeon 9550 128 mb (64 ευρω) την χτυπησα και oc και την εφτασα σε επιπεδα 9600. παιχνιδια οπως far cry, doom3, medal of honor pacific assault τα παιζει ανετα και δεν κολλονει! τωρα σκεφτομαι flash με bios της 9600pro αλλα θελει καλυτερη ψυξη

Στα 640*480 με ελάχιστες ρυθμίσεις στο Doom3;

Ασχέτως ότι μιλάγαμε για την πρώτη φουρνιά των Ρ4. Σε σχέση με τους Thunderbird οι floating point επιδόσεις έχουν μια κάποια διαφορά.

Δεν δοκιμάζεις και παιχνίδια όπως το Splinter Cell 3 ή Chronicles or Riddick να μου πεις ακριβώς τι εννοείς με "άνεση";

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...