Προς το περιεχόμενο

Coldplay - X and Y

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις ακούω το νέο album των Coldplay που πολλοί θα το περίμεναν πως και πως...

Όσοι το έχετε ακούσει, πως σας φάνηκε; :)

Βρίσκομε στο 11ο track και ακόμα δεν έχω βρει κάτι που να πω «Ναι! Αυτό είναι τραγούδι!»... :(

Μια διαρκής επανάληψη, που αρκετές φορές φτάνει να γίνεται αφόρητα βαρετή.

Ίσως να ξεχωρίζει λίγο το «Speed of Sound», αλλά μάλλον φταίει που το έχω ακούσει ήδη πολλές φορές και το συνήθησα.

Επίσης τα «Square One» και «Fix You» μου φάνηκαν συμπαθητικά.

Για να πω την αλήθεια, δεν περίμενα και τίποτα ιδιαίτερο, αν και πολύ θα το ήθελα... :(

Ο ήχος τους γενικότερα είναι ευχάριστος αλλά δεν είναι για να ακούς όλο το album μαζι. Έχει και πολλά tracks (13)... :lol:

Αυτό το group ρε γμτ... Έχει τόσο καλό ήχο, όμως επαναλαμβάνεται σε βαθμό κακουργήματος... Κρίμα... :roll:

Δημοσ.

Akrivws ta idia Cristina... to akousa olo apo to prwto mexri to teleftaio track.. kai den vrika afto to "kati" pou tha me apospasei apo to pc kai tha katsw pragmatika na to akousw...

Ti na pw krima, giati perimena perissotera s'afto to disko...

Δημοσ.

Ki emena m'aresoun ta gemista, einai kai nostima... alla ama trww gemista gia xronia kai peinaw... alla eksakolouthw na trww gemista... e, kapoia stigmh tha ta sixathw kai tha kserasw! :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά δε γίνεται να τους κατηγορούμε τους ανθρώπους. Ενταξει, μπορεί να ακούγεται ίδιο (που κατα την άποψη μου δεν είναι και τόσο) αλλά αυτό είναι το styl τους, οπότε αυτό περιμέναμε (τουλάχιστον εγώ). Εμένα πάντως μου άρεσε αρκετά και έχω ξεχωρίσει τα: Square One, Fix You, (φυσικά το) Speed Of Sound και το What If.

Δημοσ.
Αυτό το group ρε γμτ... Έχει τόσο καλό ήχο, όμως επαναλαμβάνεται σε βαθμό κακουργήματος... Κρίμα... :roll:
Xwris na exw akousei to syggekrimeno album (oute proketai) 8elw na pw kati psilo-offtopic pou den kserw posous 8a brei symfwnous, alla...8elw na to pw giati to exw synhdhtopoihsei kairo twra kai me problhmatizei!

To fainomeno ths epanalhpshmothtas, eite tou idiou hxou enos syggekrimenou group, eite anakyklwshs kapoias palioterhs dokimasmenhs formas (blepe 80's me sygxonh omws paragwgh) parathreitai kat' eme kai sta perissotera group (agglika kyriws) tou legomenou "enallaktikou", indie h pop xwrou! Gia poly kairo omologoumenws eixa kopsei apo ayth thn mousikh (kai edwsa emfash se pio baria pragmata) alla panta akouga (kai parakolou8w akoma mexri shmera) kapoia group pou 8ewrw oti ekselisontai kai ksexwrizoun apo ton soro giati exoun proswpiko hxo (Placebo, Idlewild, Grandaddy, Puressence, Radiohead, Flaming Lips). Teleftaia eipa na ksanasxoli8w kai na dw ti paizei genikotera kai egrapsa kati cd Franz Ferdinard, Arcade Fire, Killers, Interpol, The Music, k.a. kai mou fainontai ola mia apo ta idia. Oso gia Doves, Coldplay, Oasis, ktl, ousiastika oloi oi diskoi meta apo to debut tous einai paralages tou 1ou! Kai h olh fash me to Garagge-Pop exei paraginei ekneyristikh pistebw, ola ta kainouria group 8eloun na ginoun oi neoi White Stripes-Strokes! Den kserw an einai etsi ontws ta pragmata h an pleon emena den mou leei kati ayth h skhnh!

Ayta h8ela na pw kai sorry gia to offtopic! :wink:

Δημοσ.

Δυστυχώς, συμφωνώ απολύτως...

Αν και ακόμα και αυτοί που ανέφερες στην παρένθεση σου επαναλαμβάνονται... :roll:

Ίσως να σε εκφράζουν περισσότερο, αλλά δυστυχώς επαναλαμβάνονται κι αυτοί...

Το καλό είναι όμως πως πιο εύκολα διέκρινα το «καλό» τραγούδι στους Placebo παρά στους Coldplay... :|

Δημοσ.

Θα μιλησω φυσικα για τους Arcade fire, τους οποιους ειναι αδικο να κατηγορεις , hugelacky, για ομοιομορφια με βρετανικα ροκ σχηματα (σημειωνω επισης οτι ειναι Καναδοι) που χρησιμοποιουν κατα βαση κιθαρα-μπασο-ντραμς, ενω οι ιδιοι εχουν 15 διαφορετικα οργανα σε ενα κομματι μονο.

Αν κρινω τωρα απο το καινουριο των White stripes, θα προτιμουσα να μην προσπαθησει να τους μιμηθει κανεις πλεον, αφου μαλλον περνουν φαση Metallica/St. Anger με ηχο εξαιρετικα τραχυ και ακατεργαστο (ντραμς ειναι αυτα η τεντζερεδες?).

Αυτα. :)

Δημοσ.

Mήπως ξέφυγε λίγο η κουβέντα?Αν ειναι να μιλήσουμε για "British" groups να μιλήσω και γώ.Αν είναι για Coldplay να σωπάσω... :P

Δημοσ.
A, επίσης και ένα Off Topic[/b'] Cristina oi Radiohead σε καμμία περίπτωση δεν επαναλαμβανονται!!!!

Πού είπα για Radiohead καλέ; :mrgreen: :P

Δημοσ.

Για να βαλουμε κανα σημειο στιξης για να συννενοηθουμε...

A, επίσης (και ένα Off Topic, Cristina), oi Radiohead σε καμμία περίπτωση δεν επαναλαμβανονται

[, hugelacky]!!!!

:shock:

Δημοσ.
Θα μιλησω φυσικα για τους Arcade fire, τους οποιους ειναι αδικο να κατηγορεις , hugelacky, για ομοιομορφια με βρετανικα ροκ σχηματα (σημειωνω επισης οτι ειναι Καναδοι) που χρησιμοποιουν κατα βαση κιθαρα-μπασο-ντραμς, ενω οι ιδιοι εχουν 15 διαφορετικα οργανα σε ενα κομματι μονο.
TheBoyFromSalina gnwrizw thn katagwgh twn Arcade Fire, gi ayto allwste xrhsimopoihsa kai tis paren8eseis sto 1o post mou :
...parathreitai kat' eme kai sta perissotera group (agglika kyriws)[/i'] tou legomenou "enallaktikou", indie h pop xwrou!...
Apla o hxos tous mou fenetai yperbolika antigrafh Beatles-Cure. That's all... :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...