Ceridwen Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 egw den exw dei ton skatharozoumi kai zw εσύ, απ ότι βλέπω, για σήμερα μόνο συγχωρείσαι. Χρόνια πολλά!
Akujin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 why, thank you!! θα δω σκαθαροζούμη και μόνο τότε θα ξαναποστάρω σ' αυτό το θέμα λοιπον! cheerz!
NoNuclearPower Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Κάπου μεταξύ "Big Fish" και "Nightmare before Christmas" πάει η ψήφος.. Αν σκηνοθετούσε το 2ο θα ήταν πιο εύκολο. Ακολουθεί ο "Batman" και ο Ψαλιδοχέρης. finally, i vote for "Big Fish" ως την πιο πρόσφατη, και έτσι κι αλλιώς υπεραγαπημένη και κορυφαία ταινία. Χώρια ότι είναι η πιο (παραμυθο)ρεαλιστική από τις υπόλοιπες. ps: akujin το νέο avatar είναι ασύλληπτο! Πίνακας είναι;
Akujin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 @NoNuclearPower: thanx! ( ο ζωγράφος είναι ο Egon Schiele)
dreamgirl Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 ψαλιδοχερηηηη!!!!!!!!!!! nightmare και βεβαιως βεβαιως corpse bride που δεν ειναι στη λιστα αλλα το εχω στην δικη μου!!!!!!!!!!! και εχω και ολες τις φιγουρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς !!!!!!!! yesssssssssssssss
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 ο λόγος που το corpse bride δεν είναι στη λίστα, δεν είναι επειδή ξεχάστηκε, αλλά επειδή όταν δημιουργήθηκε η λίστα, δεν είχε βγει καλά καλά στις αίθουσες. Am I right Aku-creator-of-the-poll?
1980 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 ο λόγος που το corpse bride δεν είναι στη λίστα, δεν είναι επειδή ξεχάστηκε, αλλά επειδή όταν δημιουργήθηκε η λίστα, δεν είχε βγει καλά καλά στις αίθουσες. Am I right Aku-creator-of-the-poll? α δεν ειδα ημερομηνια.
ts00ts00 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Eimai anamesa se 4, Edward Scissorhands, Big Fish, Batman kai Batman Returns. Pshfizw telika Big Fish, einai apo tis elaxistes tainies pou me ekanan na klapsw k fusika agorasa.
apxwv Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Edward Scissorhands, Nightmare before Christmas και Big Fish από μένα σίγουρα.... Και η μουσική του Danny Elfman κάνεις τις ταινίες ακόμα καλύτερες....
tweety23 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Απ' αυτές μου αρεσε πολύ το big fish και το sleepy hollow! Αλλα πιστεύω πως η νεκρή νύφη και το Sweeney Tod ήταν εξίσου τέλεια!!!
mimidon Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Προσωπικά σαν πρώτη επιλογή πάει ο Batman (η ταινία που με "έβαλε" και στον κόσμο του Burton" και έπειτα Nightmare Before Christmas και Sleepy Hollow. Βέβαια, το σύνολο της εικόνας ολοκληρώνει και ο Danny Elfman με τη μουσική του!
slipknot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Αν και δεν έχω δει Big Fish και τις 2 πρώτες του, Ed Wood ασυζητητί. Αυτή τη ταινία τη λάτρεψα, καλύτερη by far απ' τις δικές του. Πώς γίνεται να ψήφισαν -3 μάλιστα- το Planet of the Apes;
mimidon Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Πώς γίνεται να ψήφισαν -3 μάλιστα- το Planet of the Apes; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.