Προς το περιεχόμενο

your Tim Burton favorite movie

Akujin

Tim Burton's Favorite Movie  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Tim Burton's Favorite Movie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάπου μεταξύ "Big Fish" και "Nightmare before Christmas" πάει η ψήφος..

Αν σκηνοθετούσε το 2ο θα ήταν πιο εύκολο.

Ακολουθεί ο "Batman" και ο Ψαλιδοχέρης.

finally, i vote for "Big Fish" ως την πιο πρόσφατη, και έτσι κι αλλιώς υπεραγαπημένη και κορυφαία ταινία. Χώρια ότι είναι η πιο (παραμυθο)ρεαλιστική από τις υπόλοιπες.

ps: akujin το νέο avatar είναι ασύλληπτο! Πίνακας είναι;

Δημοσ.

ψαλιδοχερηηηη!!!!!!!!!!! nightmare και βεβαιως βεβαιως corpse bride που δεν ειναι στη λιστα αλλα το εχω στην δικη μου!!!!!!!!!!! και εχω και ολες τις φιγουρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς !!!!!!!! yesssssssssssssss

Δημοσ.

ο λόγος που το corpse bride δεν είναι στη λίστα, δεν είναι επειδή ξεχάστηκε, αλλά επειδή όταν δημιουργήθηκε η λίστα, δεν είχε βγει καλά καλά στις αίθουσες. Am I right Aku-creator-of-the-poll?

Δημοσ.
ο λόγος που το corpse bride δεν είναι στη λίστα, δεν είναι επειδή ξεχάστηκε, αλλά επειδή όταν δημιουργήθηκε η λίστα, δεν είχε βγει καλά καλά στις αίθουσες. Am I right Aku-creator-of-the-poll?

α δεν ειδα ημερομηνια.

Δημοσ.

Edward Scissorhands, Nightmare before Christmas και Big Fish από μένα σίγουρα.... Και η μουσική του Danny Elfman κάνεις τις ταινίες ακόμα καλύτερες....

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Απ' αυτές μου αρεσε πολύ το big fish και το sleepy hollow! Αλλα πιστεύω πως η νεκρή νύφη και το Sweeney Tod ήταν εξίσου τέλεια!!!

Δημοσ.

Προσωπικά σαν πρώτη επιλογή πάει ο Batman (η ταινία που με "έβαλε" και στον κόσμο του Burton" και έπειτα Nightmare Before Christmas και Sleepy Hollow. Βέβαια, το σύνολο της εικόνας ολοκληρώνει και ο Danny Elfman με τη μουσική του!

Δημοσ.

Αν και δεν έχω δει Big Fish και τις 2 πρώτες του, Ed Wood ασυζητητί. Αυτή τη ταινία τη λάτρεψα, καλύτερη by far απ' τις δικές του.

Πώς γίνεται να ψήφισαν -3 μάλιστα- το Planet of the Apes; :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...