freelove Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 skeftoma na parw me sindesi to motorola v980. eida oti exei 3g eggrafi video ktl. me problimatizi pou den exei oute bluetooth oute uperithres. tha ithela tin gnwmi sas oso anagfora gia poia uparxountes siskeues stin ellada na parw? arkei na einai 3g. kai an aksizi to motorola v980? thanks
pp6210 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Η καλύτερη συμβουλή είναι να περιμένεις... Ήδη οι συσκευές αυτές ξεπερνιούνται από μικρότερες, ελαφρύτερες και πιθανότατα με καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και δικτύου. Αν δεν έχει ΒΤ η υπέρυθρές νομίζω οτι είναι σαφές μειονέκτημα και πρέπει να την αποκλείσεις. Από τις πιό τελευταίες έχω χρησιμοποιήσει την Sharp 902, η οποία είναι πολύ καλή αλλά και πολύ ακριβή - τόσο που σχεδόν δεν αξίζει. Το καινούργιο ΝΟΚΙΑ που διαφημίζεται τώρα (όλο τα μπερδεύω τα νούμερα στα μοντέλα ΝΟΚΙΑ) το έπαιξα για κανένα 10λεπτο, μου φάνηκε πάρα πολύ καλό αλλά σίγουρα είναι πιό ακριβό απο το ΜΟΤΟ που λες... υπομονή!
panasonic Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 ap ti sygkekrimeni siskeyi! kalitera ena aplo nikia 6020 na kaneis ti doyleia soy kai me kali diarkia mpatarias!
diaitisia Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δεν είναι και η καλύτερη πρόταση το v980. Δεν έχει BT δεν έχει υπέρυθρες δεν έχει ράδιο. Παρουσιάζει απο τα κλασσικά προβλήματα των Μοτορόλα με απώλειες κλήσεων. και το βασικότερο: Αν είναι vodafone live η είναι ενεργοποιημένο το 3G, η μπαταρία του κρατάει 1 μόλις ημέρα. Το πήρα πριν απο ένα μήνα και ήδη ψάχνω να το πουλήσω. :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.