Προς το περιεχόμενο

τα μαγαζια που μας αρεσουν

redxaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και η Κοζάνη δεν έχει αναφερθεί, θα κάνω εγώ το καλό:

Club: La Palma. Κάθε Τετ Electricity Movement (electro, techno, tech house κλπ). Κάθε Πέμ Ελληνική βραδιά. Παρ-Σάβ Ξένα και ελληνικά, καινούρια και παλιά. Θα εκπλαγείτε από τις επιλογές, ιδίως μετά τις 3 τα ξημερώματα.

Cafe: Cafe Cafe. Πολύ καλά ξένα ακούσματα, pop - RnB - dance αλλά και parties με electro, techno, deep house κλπ.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μιας και το θεμα ξεκινησε με βαση τη μουσικη που παιζουν μαγαζια,

λεω να προτεινω μερικα οπου κυκλοφορει χαρουμενος κοσμος και η μουσικη ειναι, το λιγοτερο, ενδιαφερουσα

soul, ψυρρη -ξεκιναει με breaks συνηθως αλλα οσο περναει η ωρα βαζει καλη χορευτικη μουσικη κ μπορει να ακουσεις απο house μεχρι καλα λατιν,

καθημερινες περσι επαιζε μουσικη κ μια κουκλαρα, φετος δεν εχω παει

ωραιος, χαλαρος κοσμος, καλη ατμοσφαιρα

νοου πορτα, νοου εισοδος

νηπιαγωγειο, γκαζι -μια κ ειπα για breaks πριν...

ο ναος του Big Beat στην αθηνα, τα παλικαρια παιζουν απιστευτα,

θεϊκες αλλαγες σε φοβερα κομματια, σχεδον αποκλειστικα βινυλιο

μακαρι να ειχαμε κ αλλα τετοια μαγαζια

επισης νοου πορτα, νοου εισοδος

αρνητικο οτι συνηθως ειναι πολυυυυυυυ γεματο

viva zappata, καστελλα (πλεον, μετα απο 10 χρονια διπλα στο σπιτι μου)

-κλασσικο στεκι με καλη μουσικη και κεφατο κοσμο,

η πορτα ειναι με τις ωρες της :? αλλα γεμιζει κ αυτο σχετικα ευκολα

corto malteze, ψυρρη -ψιλοmainstream ροκαδικο με πιο σκληρες μουσικες πιο αργα, ωραια ατμοσφαιρα

εισοδος π/σ/κ

το κορτο ειναι το μοναδικο που απο μουσικη δεν θα παθετε καμια πλακα

-δεν ενοοω οτι δεν παιζει καλα, ισα ισα, απλα δεν θα ακουσετε τα ζουπερ ψαγμενα κομματια.

στα αλλα θα ακουσετε σε γενικες γραμμες αρκετα καλη μουσικη

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

apo iraklio gia pareitsa kafedadi k xaxana tha protinw->fix

gia poto->guernica-klassiko steki pleon me mousiki alter rock-jazz

(an k anoikw se antitheto 'stratopedo' gia proswpikous logous);) tha eimai antikeimeniki k tha prosthesw apo mparakia gia iraklio-blow up(alter rock too) k gia logous stirixis xjazz

gia poto,fagito,jazz live me kallitexnes apo germania k new york->pagopoieio

jazz live-agia pelagia->candera

fagito->terzakis for ever

xania->gwnia twn aggelwn,kostantinoupoli

oso afora athina me kalupsate,to mikrouli pop to grapsate??

Δημοσ.

Ηρακλειώτικη επίθεση :

Παγοποιείο : Πίσω από τον Άγιο Τίτο, με blues jazz καταστάσεις και ψευδαίσθηση γκλαμουριάς. Ιδανικό για να ρίξεις γκόμενα. Κόσμος μεσοαστικός.

Χ-Τζαζ : Έφαγα τα νιάτα μου εκεί και πολλές φορές τα μούτρα μου. Πλέον μου μυρίζει η πτωματήλα του "δήθεν" από τα ξέκωλα της μεταεπαναστατικής εφηβείας. Μουσική : Άψαχτη και brit top10

Καθ' οδών : Σκατά, απόσκατα και Σιδηρόπουλος. Να πάτε, μόνο όταν έχετε άδεια από το φροντιστήριο.

Φλού : Μακρόστενη μιζέρια με μουσική βγαλμένη ανάμεσα σε ηλεκτρική κιθάρα και ξυρισμένους πέτσακες.

Κατάληψη Ευαγγελισμού : Πήγα μια φορά, αν θες να πειραματιστείς, καλά είναι. Σε εμένα μου έκατσε πολύ άσχημα. Σκέψου βίλα Αμαλίας.

Guernica : I like beer...

------------------------------------------------

Clubs

------------------------------------------------

Aμαν : Αναβαθμίστηκε κάπως επειδή το πήραν οι τύποι που είχαν το Loft. Κάνεις κέφι, μουσική κονσέρβα.

Desire : Το καλύτερο αυτή την περίοδο ,όχι για κανένα άλλο λόγο, απλά επειδή είναι βλαχο-trendy. Κουτσοί-στραβοί, ελάτε να ακούσουμε disco

Envy : Οι ιδιοκτήτες πρέπει να παλουκωθούν, να σοδομιστούν και να απανθρακωθούν στα Λιοντάρια, για παραδειγματισμό.

ΤΕΙ-Πανεπιστήμιο Parties : Έχω καιρό να πάω, αν και θυμάμαι ότι περνούσα καλά. Όταν τα διοργανώνουν οι UOC και Studio FM1 είναι must.

Έξι χρόνια στο Ηράκλειο είναι πολλά....

Δημοσ.

ntaxi vre iraklio einai ti thes k su?pou nomizeis oti vriskese?-diko sou lathos pou perimenes perissotera apafta pou sourthan xwris na antilamvanese plirws ta stena oria afths ths polis;)exallou ama katseis k analuseis ton kosmo pou paei stathera kapou olo kati tha sou mirizei k olo kati tha sou vromaei.;)ama den goustareis vges exw.ti leme twra. egw exallou thn kanw gia uk!!!! :*

Δημοσ.
ntaxi vre iraklio einai ti thes k su?pou nomizeis oti vriskese?-diko sou lathos pou perimenes perissotera apafta pou sourthan xwris na antilamvanese plirws ta stena oria afths ths polis;)exallou ama katseis k analuseis ton kosmo pou paei stathera kapou olo kati tha sou mirizei k olo kati tha sou vromaei.;)ama den goustareis vges exw.[/b']ti leme twra. egw exallou thn kanw gia uk!!!! :*

Αυτό στάνταρ πράγμα είναι.Όπου και αν πηγαίνεις κάθε μέρα θα το βαρεθείς.Και σε οποιαδήποτε πόλη του UK και all over the world.

@liakos356, εγώ έχω βαρεθεί και του πανεπιστημίου/ΤΕΙ τα πάρτυ.Όμορφα τα λές.Αλλά σίγουρα υπάρχουν λύσεις αν θέλεις να περάσεις καλά!

Δημοσ.
Αυτό στάνταρ πράγμα είναι.Όπου και αν πηγαίνεις κάθε μέρα θα το βαρεθείς.Και σε οποιαδήποτε πόλη του UK και all over the world.

@liakos356' date=' εγώ έχω βαρεθεί και του πανεπιστημίου/ΤΕΙ τα πάρτυ.Όμορφα τα λές.Αλλά σίγουρα υπάρχουν λύσεις αν θέλεις να περάσεις καλά![/quote']

Έχεις δίκιο, απλά θυμάμαι εποχές που το Χ-τζαζ ήταν πίχτρα βράδυ Τετάρτης και τώρα το Σαββατόβραδο βαράνε μύγες. Χώρια που η μουσική σε αυτά τα στέκια έχει παραμείνει στα ίδια χιτάκια που πρωτοάκουσα 5 χρόνια πριν.

Τουλάχιστον στα Uoc και FM1 πάρτυ βάζουν και τίποτα καινούργιο. Με βλέπω να συχνάζω στο Τόλης Bar πίσω από το Jumbo.

Φιλικά και πιγμένα

Li@kos

Δημοσ.

Τόσο καιρό είχα ξεχάσει να ποστάρω ένα μαγαζί που πάω πολύ συχνά τελευταία. Βασικά κάθε Π.Σ/Κ εκεί θα με βρείτε! Είναι ο Νότος στην οδό Πατρέως. Μιλάμε πάντα για Πάτρα. Είναι για νωρίς να πιείτε το ποτάκι σας και αργότερα το βράδυ τα πράγματα είναι πιο "στριμόκολα"! Δλδ. γεμίζει το μαγαζί (πάντως όχι σα σαρδέλες!). Από μουσική, latin, jazz & lounge. Πολύ καλός ο DJ του μαγαζιού (δε θυμάμαι το όνομά του). Από κόσμο... χμ... πολύ όμορφος κόσμος (if u know what I mean..!:-D ) και γενικά θα περάσετε καλά ΑΝ ΔΕ θέλετε τα κλασικά clubάκια με τα ντάπα ντούπα να σας κάνουν το κεφάλι κουδούνι. Απο ηλικίες στο μαγαζί παίζουν 22 μέχρι 30 κάτι. Παίζει να δείτε και ηθοποιούς εκεί που παίζουν στο θέατρο της Πάτρας, όλοι εκεί έρχονται. Να μη ξεχάσω τη πολύ όμορφη διακόσμιση του χώρου.

Επίσης έχω ξεχάσει να αναφερθώ στο RooM στην οδοό Αγ. Ανδρέου. Το μαγαζί παίζει disco μουσική καθαρά.. είναι & αυτό της μοδός!! Στις αρχές έλεγε πάρα πολύ!! Ένα πράγμα σας λέω να προσέξτε πάντως... τον DJ τον κοντό με τα γυαλιά... ο τύπος είναι άθλιος!!! Αξίζει μόνο ένας ψηλός που έχει... Ο κόσμος έμαθε το μαγαζί σιγά σιγά & γίνεται πανικός πλέον! Μένει κόσμος έξω επειδή είναι full μέσα, μέχρι & τις 4 τα ξημερώματα! Έλεος δλδ.!!! Μόνο αν έχετε κλείσει τραπέζι θα σας βάλει μέσα... Αν συνεχίσει έτσι το μαγαζί θα χάσει κόσμο σύντομα πάντως..!

Για καφέ τώρα το χειμώνα λέει πολύ στη Πάρωδο που κάθετα στη πάροδο Μανωλοπούλου (κοντά στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό) επί της οδού Ρήγα Φεραίου. Πολύ μικρός χώρος... ωστόσο έχει πολύ καλή σοκολάτα (ρόφημα). Θα είστε πολύ τυχεροί να βρείτε τραπέζι το απόγευμα! Ωραίος χώρος με μόνο μειονέκτημα το μέγεθος. Προτείνεται για τις προσωπικές σας στιγμές με το άλλο φύλο... (καλά όχι πολύ προσωπικές...! είπαμε!).

Δημοσ.

Μιας και ξαναφτάσαμε στην Πάτρα, να προτείνω ένα καινούριο rock cafe που έχει ανοίξει κοντά 2 μήνες τώρα.

502 λέγεται (five oh two) επί της Καραϊσκάκη στο 128 (μεταξύ Γεροκωστοπούλου και Πατρέως).

Rock μουσική όλες τις ώρες, απίθανος χώρος με άπειρες φωτο στους τοίχους με rock καλλιτέχνες ενώ το clue του μαγαζιού είναι οι 2 μηχανές (μια μπέμπα του '50 και μια αγωνιστική περίπου της ίδιας δεκαετίας που επειδή είμαι άσχετος με τα μηχανοκίνητα, δεν θυμάμαι το μοντέλο της). Έχει και επιτραπέζια παιχνίδια. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα ;)

Δημοσ.
μιας και το θεμα ξεκινησε με βαση τη μουσικη που παιζουν μαγαζια' date='

λεω να προτεινω μερικα οπου κυκλοφορει χαρουμενος κοσμος και η μουσικη ειναι, το λιγοτερο, ενδιαφερουσα

soul, ψυρρη -ξεκιναει με breaks συνηθως αλλα οσο περναει η ωρα βαζει καλη χορευτικη μουσικη κ μπορει να ακουσεις απο house μεχρι καλα λατιν,

καθημερινες περσι επαιζε μουσικη κ μια κουκλαρα, φετος δεν εχω παει

ωραιος, χαλαρος κοσμος, καλη ατμοσφαιρα

νοου πορτα, νοου εισοδος

νηπιαγωγειο, γκαζι -μια κ ειπα για breaks πριν...

ο ναος του Big Beat στην αθηνα, τα παλικαρια παιζουν απιστευτα,

θεϊκες αλλαγες σε φοβερα κομματια, σχεδον αποκλειστικα βινυλιο

μακαρι να ειχαμε κ αλλα τετοια μαγαζια

επισης νοου πορτα, νοου εισοδος

αρνητικο οτι συνηθως ειναι πολυυυυυυυ γεματο

viva zappata, καστελλα (πλεον, μετα απο 10 χρονια διπλα στο σπιτι μου)

-κλασσικο στεκι με καλη μουσικη και κεφατο κοσμο,

η πορτα ειναι με τις ωρες της :? αλλα γεμιζει κ αυτο σχετικα ευκολα

corto malteze, ψυρρη -ψιλοmainstream ροκαδικο με πιο σκληρες μουσικες πιο αργα, ωραια ατμοσφαιρα

εισοδος π/σ/κ

το κορτο ειναι το μοναδικο που απο μουσικη δεν θα παθετε καμια πλακα

-δεν ενοοω οτι δεν παιζει καλα, ισα ισα, απλα δεν θα ακουσετε τα ζουπερ ψαγμενα κομματια.

στα αλλα θα ακουσετε σε γενικες γραμμες αρκετα καλη μουσικη

re ekkli...sta idia magazia syxnazoume..???symfwnw kai epafksanw..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...