Προς το περιεχόμενο

to plextor ekane boom!!!

Neo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έστειλα τετάρτη απόγευμα.. και μαζί ήρθε δευτέρα πρωί.. Και το πηγα εγώ στην dhl...

Ναι με ρίξανε λίγο αλλά τουλάχιστον έγινε δουλειά.. !! :)

Δημοσ.

πλάκα κάνω!! άψογη σε αυτά η plex!

κι εγώ είχα μια φορά πρόβλημα στο CDR, το επέστρεψα στη Γραμμή (από εκεί το χα πάρει - μ@λκια μου...) και το πολύ σε 1 βδομάδα είχε έρθει το καινούργιο από εξωτερικό (νομίζω ότι το στείλανε σπίτι κατευθείαν - δεν θυμάμαι είναι πολυυυυυυς καιρός)

χίλια μπράβο τους... το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Δημοσ.

Εμένα δεν μου ζήτησαν καν το drive :o

Απλά να το φυλάξω κάπου και άμα στο μέλλον το χρειαστούν θα έρθουν να το πάρουν..

Συμπληρώνεις την αίτηση την στέλνεις, σου δίνουν rma number, τρέχεις ένα μικρό utility με system info στέλνεις το παραγώμενο txt και σε λίγες μέρες , έτοιμος.

Μηδέν ταλαιπωρία, άψογοι.

Δημοσ.

Επειδή η plextor με εβγαλε ασπροπρόσωπο σε αυτό το θέμα θα της δόσω και εγω τα εύσημα μου....

Σε κάποια φάση το plextoraki μου δεν μου έγραφε καλά κάποια αρχεια. Εστειλα ενα mail στην plextor και τους εξήγησα το προβλημα, μετα απο λίγες ώρες μου απαντησαν και μου ειπαν να τους στείλω το rma και να τους πω αν είναι μέσα στην εγγυηση. Αυτό ήταν όλο, μετά απο 5-6 μερες (+σαββατοκυριακο μέσα) ηρθε ο κουριερ σπιτι και μου εφερε ενα καινουριο recorder. Επισης δεν μου πήρε το παλιό, οπότε εχω και το παλιό και το χρησιμοποιώ σαν reader.

Ολα αυτά χωρις να πληρώσω τίποτα ούτε στην κουριερ ουτε στην plextor. Ευτυχώς ήταν μέσα στην εγγυηση.

Το service της plextor είναι πολύ καλό.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μαλλον ηρθε και η δικη μου ωρα για rma...

Εχω το 712Α και δεν αναγνωριζει αρα και δεν γραφει κενα dvd. Ουτε γραμμενα dvd διαβαζει...

Με τα cd καλα τα παει ακομα....

Πως το διατυπωνουν στα Αγγλικα αυτο ρε παιδια ????

Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...