Προς το περιεχόμενο

Small Business Windows 2003 remote licences

The_player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το παραπανω λειτουργικο στη δουλεια μου αλλα απο οτι ξερω υποστηρίζει μονο 2 remote users. Yπαρχει περίπτωση να μπορέσω να κάνω καποιο upgrade Και να μπορεσω να περάσω Licences..για επιπλεον remote users.? Η αναγκαστικά θα πρεπει να περάσω τη Standard edition.?

Δημοσ.

Νομίζω....(ας με διορθώσουν αν κάνω λάθος) ότι δεν μπορεί να συνδεθούν ταυτόχρονα περισσότεροι από 2 χρήστες.

Εάν θες να συνδέονται περισσότεροι τότε θα πρέπει να εγκαταστήσεις Terminal Server όπου εκεί μπορείς να παίξεις με Temporary License για κάποιο χρονικό διάστημα..

Μετά θες άδειες..

Δημοσ.

Σε όποια έκδοση 2003 server και να πας σε αφήνει max 2 remote users (για λόγους administration).

Για παραπάνω θες Terminal server και terminal server licence server για να μην σου λύξει μετα από 90 μερες

Δημοσ.

Όχι μπορείς να τον εγκαταστήσεις από το Add or Remove Programs..

Μετά και από αυτό ένα έχω να σου πω.

Καλός ήρθες στον κόσμο του Terminal Server.

Δημοσ.

Τα Terminal Services Application Mode (αυτό που έχει αναφερθεί στα προηγούμενα posts) δεν υποστηρίζεται στον SBS2003. Αναφέρεται εδώ:

http://www.microsoft.com/windowsserver2003/sbs/techinfo/overview/generalfaq.mspx

όπου λέει:

Q: Can I run Terminal Services in Application Server mode on Windows Small Business Server 2003?

A: No. It is not possible to run Terminal Services in Application Server mode on Windows Small Business Server 2003.

Δημοσ.
Ωρα να βγάλεις το SB απο SBS2003 ... :)

πολλά λες δεν είναι τόσα τα λευτά χαλάρωσε!!!

Εξαρτάτε τη θέλει, αν θέλει Terminal και θέλει και όλα τα άλλα μαζί τότε είναι πολλά τα λεφτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...