AoD Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Kalispera... 8a i8elan na agoraso hxeia gia na paizoun rock-heavy metal mousiki...Exete ypopsin sas kala hxeia gi auton to skopo?Episis 8a i8ela na mou peite ta katallila texnika xaraktiristika ixeion gia oso to dynaton kaliteri apodosi stin sygkekrimeni mousiki(px xamiles syxnotites mpasa ktl...) Euxaristo
Mad_man Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Για μουσική που έχει φυσικά όργανα (ροκ , μεταλ , μπλουζ , τζαζ κτλ) ο υπολογιστής δεν πιάνει μια , καλυτέρα ενισχυτή κ 2 καλά ηχεία (αν έχεις τα φράγκα ηλεκτρακουστικα - ηλεκτροδυναμικά + καλό ενισχυτή) κ μην πάρεις με τίποτα σύστημα ηχείων 2-4-5-7.1 γιατί τα μπάσα κ γενικά ο ήχος είναι τέλειος για τον ...
madsc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 @AoD Τι χρήματα διαθέτεις να σου πω τι σου αρέσει; κ αν έχεις ενισχυτή ή σκοπεύεις να πάρεις. (Μad man ηλεκτροδυναμικά λέγονται όλα τα ηχεία κώνου που συνήθως συναντάς, αν εννοείς τα flat που φαντάζομαι αυτά είναι ηλεκτροστατικά - αλλά κ πάλι δεν ενδύκνειντε για τη μουσική που αναφέρθηκε) /sc
Mad_man Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Είναι ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτης κ τον ενισχυτή που έχεις , πχ μου είχαν φέρει μτχ από Αμερική σε τιμή ευκαιρίας τα B&W Nautilus 801 που είναι ηλεκτροδυναμικά κ έχουν πολύ καλή ποιότητα ήχου αλλά γενικά είναι πανάκριβα, γενικά πάντως ηλεκτροδυναμικά κ οχι μονο ηχεία βρίσκεις αξιόλογα σε καλές τιμές , πάντως απέκλεισε για μένα την λύση του υπολογιστή
AoD Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Ενισχητή έχω ηδη έναν απο το home cinema(ενταξει μην φανταστείτε ίποτα εξειδικευμένο). Βασικά είδα τα ηχεια Nautilus 801 και έπεσα κατω απο την τιμη τους.Προφανως θα αποδιδουν καλα ε?? Απο την αλλη εγω δίνω το πολυ 300 ευρω. Καμια λύση κανεις?
Mad_man Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Ναι είναι πανάκριβα αλλά τα είχα βρει σε πολύ καλή (200000δρχ) κ τα πήρα αλλιώς δε λέει , με 300 + τον ενισχυτή που έχεις παίρνεις αξιοπρεπή ηχεία , δεν έχω να σου πρωτινό κάτι συγκεκριμένο γιατί έχω μείνει λιγο πίσω στο θέμα , περιοδικά του χώρου η κάποιος που ξέρει καλυτέρα θα σε βοηθήσει , πάντως σε ότι ηχεία καταλήξεις καλό είναι να γράψεις ένα cd με διαφορά είδη του μεταλ κ ροκ που γουστάρεις κ να πας στο μαζαγι να τα ακούσεις πριν τα πάρεις , σκέψου κ αγορά από εξωτερικό για πιο φτηνά κ ακόμα καλυτέρα από e-bay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.