supermario29 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Πληρώνεις με χρεωστική (πχ Attica gift card ) και δε χρειάζεται να μπλεχτείς με πιστωτική πάντως. 1 ακόμα πράγμα που πρέπει να προσέξεις είναι να...έχεις μεγάλο γραμματοκιβώτιο και να μη το έχουν γεμίσει διαφημιστικά γιατί δεν έρχονται συστημένα (τα dvd τουλάχιστον) και 1 φορά χτυπάει κουδούνι ο @!#@! ταχυβρώμος και άφησε το πακέτο με το dvd πάνω απο το γραμματοκιβώτιο ΧΥΜΑ στον δρόμο χωρίς να ξέρει αν είναι κανείς σπίτι... (!) Αρα δεν ειναι μονο στην περιοχη μου ανικανοι οι ταχυδρομοι να κανουν τη δουλεια τους. Γιατι μου εχει τυχει και εμενα αυτο. Ωσπου εβαλα ταχυδρομικη διευθυνση του πατρικου μου, που ολο και καποιος ειναι εκει να του ανοιξει και ηρεμησα.
personGR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά μη μιλάτε, εμένα δεν χτυπάει καν το κουδούνι, πετάει τε δέματα έτσι απλά... Ευτυχώς όταν έρχεται (συνήθως 2 με 3 το μεσημέρι είμαι σπίτι οπότε έχω το νου μου...)
xvagos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Νομίζω πως πρώτη μου φορά παίζω ένα game που είναι ΠΛΗΡΕΣ εξελληνισμένο. Τα καλά της ΕΑ. Μπράβο!!! Να μην λέμε μόνο τα άσχημα...
nzeppos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Άντε, να κι άλλος ένας που παίζει το παιχνίδι στα ελληνικά. Μακάρι να δούμε κι άλλες τέτοιες προσπάθειες στο μέλλον (αν και το Spore δεν είναι απλά "προσπάθεια", γιατί όπως θα έχετε δει έχει γίνει απίστευτη δουλειά στη μετάφραση, με άφθονη ελεύθερη απόδοση). Βάζω να παίξω!
alexzzz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Και εγώ τώρα το έβαλα. Χάνομαι για το υπόλοιπο της βραδιάς... της εβδομάδας... του μήνα...
chek2fire Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Από τι είδα ο κολέκτορας θα ερθει κατά τις 12 του μήνα. Θα περιμένω αυτήν την έκδοση γιατί κάτι τέτοια game αξίζουν να τα έχεις μόνο και μόνο για την συλλογή σου.
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 βρε παιδιά πως κάνω φίλους μου κάτι πλασματάκια που χωρεύουν..πρέπει να αναπτύξω κι άλλες δυνατότητες; Με την μουσική και τν σειρήνα δεν γίνεται τπτ..καμια ιδέα;
nzeppos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Καλό είναι να μαζέψεις και τις 4 δυνατότητες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, δηλαδή Τραγούδι, Χορό, Γοητεία και Πόζα (νομίζω κάπως έτσι τα λέει η ελληνική μετάφραση). Και μετά το μόνο που θα κάνεις είναι να μιμείσαι το άλλο ζωάκι. Τραγούδι αυτό, τραγούδι κι εσύ. Τώρα το πως τα μαζεύεις όλα αυτά είναι άλλη ιστορία. Οι 4 ικανότητες αποκτώνται από τα διάφορα... αξεσουάρ που θα βάλεις στο πλάσμα σου (δηλ. χέρια, πόδια, στόμα, κλπ). Δεν είναι δύσκολο, απλώς ψάξε κάμποσα κόκκαλα και θα μαζέψεις και τις 4 ικανότητες.
Tenshi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Με την μουσική και τν σειρήνα δεν γίνεται τπτ..καμια ιδέα; Όπου δεν πίπτει λόγος,πίπτει ράβδος...
alexzzz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 πω πωωωω... 23:30 το άνοιξα και μόλις το έκλεισα. Δεν κατάλαβα πως πέρασε η ώρα. Φοβερό το άτιμο. Το έκλεισα μόλις έφτασα στο επίπεδο φυλής. Εζαλίαν από τις πολλές ώρες και δεν μπορώ άλλο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 εγώ σχεδόν τέλειωσα το Civilization Stage... ωραίο παιχνιδάκι
nzeppos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Όπου δεν πίπτει λόγος,πίπτει ράβδος... Χαχαχαχαχα, σωστός!! Το δοκίμασα κι αυτό, στο tribal level όμως. Τους πήγα με το καλό, βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου αλλά δεν χαμπάριαζαν. Ε, στο τέλος έγινε ένα πέσιμο με καμια δεκαριά νοματαίους και έβαλαν μυαλό. Την άλλη φορά θα σκάσουμε και με μηχανάκια.
ksaplostra Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Πήγα space age...Πολύ εύκολο και απλοϊκό δεν είναι?
nzeppos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτός είναι μάλλον ο μεγαλύτερος φόβος όλων. Κι εμένα μου φάνηκε 1-2 μέρες υπόθεση να φτάσει κάποιος στο space age. Το θέμα είναι από 'κει και πέρα τι γίνεται. Έχει κι άλλο ζουμί ή όλο το παιχνίδι τελειώνει μέσα σε 5 μέρες και μετά πάμε από την αρχή?
alexzzz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μη μου χαλάτε το όνειρο. Ετοιμάζομαι να το ξανανοίξω μετά το χθεσινοβραδινό κόλλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.