Προς το περιεχόμενο

Spore

Edgar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τους ανιψιούς του θείου, να παρατηρήσω ότι δεν χρειάζεται disconnect κάθε φορά που παίζουν, παρά μόνο την πρώτη φορά που θα σηκώσουν το παιχνίδι. Εναλλακτικά μπορούν να το αποκλείσουν με ένα firewall και να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Άντε να βγει επιτέλους, να ακούσουμε και εντυπώσεις απ' το online.

Έχω μια εντελώς χαζή ερώτηση. Στο τρίτο stage που χτίζουμε την πρώτη καλύβα μας, κάπου λέει ότι ο αρχηγός της τάδε φυλής μας έκανε ένα δώρο και πρέπει να να το πάρουμε από το Καλάθι Δώρων μας ή κάτι τέτοιο. Πού στο καλό είναι αυτό το καλάθι βρε παιδιά? Το μόνο που έχω δει να μοιάζει με καλάθι είναι αυτό που μαζεύουμε τα αβγά.

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια εχω 2 ερωτησεις

1) Το site play που λετε σε ποσο καιρο θα στο εχει φερει το παιχνιδι? Μπας και κανει περισσοτερο καιρο απο τα αλλα που το πουλανε 55ευρω και ποσο αξιοπιστο ειναι?

2)Το securom που εχει το παιχνιδι περιοριζει σε μονο 3 εγκαταστασεις?(ετσι διαβσα) και αν ναι τοτε αμα κανεις αναβαθμισεις στο pc θα πρεπει να το ξαναβαλεις και να χασεις μια απο αυτες?

Ευχαριστω για τις απαντησεις!

Δημοσ.

nzeppos δεν υπάρχει καλάθι δώρων...Κάποια μέλη της φιλικής σου φυλής φέρνουν ένα καλάθι (μώβ αν δεν κάνω λάθος) και στο αφήνουν μπροστά από εκείνο το πράγμα που αποθηκεύεις το φαγητό σου...Εσύ το μόνο που κάνεις είναι να το μαζεύεις με ένα από τα μπαρμπαδέλια σου...

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιδια εχω 2 ερωτησεις

1) Το site play που λετε σε ποσο καιρο θα στο εχει φερει το παιχνιδι? Μπας και κανει περισσοτερο καιρο απο τα αλλα που το πουλανε 55ευρω και ποσο αξιοπιστο ειναι?

2)Το securom που εχει το παιχνιδι περιοριζει σε μονο 3 εγκαταστασεις?(ετσι διαβσα) και αν ναι τοτε αμα κανεις αναβαθμισεις στο pc θα πρεπει να το ξαναβαλεις και να χασεις μια απο αυτες?

Ευχαριστω για τις απαντησεις!

Για την πρώτη ερώτηση, το play.com το χρησιμοποιώ χρόνια κι έχει αποδειχτεί ως τώρα απόλυτα αξιόπιστο. Για τους χρόνους παράδοσης, συνήθως μία εβδομάδα ημερολογιακή από τη μέρα που θα μου στείλουν το email ταχυδρόμησης έχω το αντικείμενο στα χέρια μου, αλλά υπήρξε και μία φορά που έφτασε μετά από 21 ημέρες, αλλά το σφάλμα ήταν των ΕΛΤΑ (λάθος ταχυδρομείο, το πακέτο είχε μέσα στη χώρα 12 μέρες και βολόδερνε μεταξύ Αγίου Δημητρίου και Αλίμου...)

Για τη 2η ερώτηση, νομίζω ότι ευκολότερα θα βρεις κάποια απάντηση στα fora του παιχνιδιού (τα οποία επί του παρόντος τα βλέπω offline...). Βρήκα αυτό το άρθρο, όπου δε βλέπω καμία αναφορά για περιορισμό εγκαταστάσεων, αλλά ομολογώ ότι δεν το έχω ψάξει το θέμα.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ Snoob για τις απαντησεις σου.Οσο αναφορα με το καταστημα play πρεπει να πληρωσεις μεσο καρτας ή με αντικαταβολη επειδη ξεχασα να ρωτησω πριν?

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν και είμαστε ολίγον τι off-topic, να συμπληρώσω ότι μια λύση για νεαρότερους χρήστες ή όσους δε θέλουν να δίνουν στοιχεία πιστωτικής (φτου-φτου τόσα χρόνια δεν είχα πρόβλημα αλλά ποτέ δεν ξέρεις...) είναι οι προπληρωμένες κάρτες visa, τις οποίες εκδίδουν όλες οι τράπεζες. Πιστώνεις την κάρτα με το ποσό που θέλεις, χρεώνεται με την αγορά, οπότε και να υποκαλπούν τα στοιχεία, εφόσον δεν υπάρχουν χρήματα μέσα, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Όπως ανέφεραν και οι προηγούμενοι, θέμα αντικαταβολής δεν υφίσταται.

• Super Moderators
Δημοσ.

Και για να γυρίσουμε στο θέμα, εν αναμονή της άφιξης του πακέτου (άκαρδα ανήψια με τις απορίες σας...), οι πρώτες κριτικές του παιχνιδιού κυκλοφόρησαν ήδη και κυμαίνονται από τους αναμενόμενους διθυράμβους (της τάξης του 100%, χμμμ...) μέχρι μερικά -περισσότερο ή λιγότερο αναμενόμενα- 7αρια.

Συγκεντρωμένες οι κριτικές στο metacritic, ενώ το RPS αναφέρει μερικά μέτρια αποτελέσματα από Γερμανία.

Δημοσ.

επιτελους...αργησε ο θειος αλλα το εστειλε :P

Nα ρωτησω αν βαλω ελληνικα στην αρχη,μετα θα μπορω να τα αλλαξω σε αγγλικα?

Δημοσ.

Τα ελληνικά τα σπάνε! Αξίζει να το παίξει κάποιος στη γλώσσα μας. Πάντως έψαξα κι εγώ λίγο από περιέργεια και δεν είδα από πού αλλάζει η γλώσσα.

Δημοσ.
Δεν εχει αντικαταβολη??:cry:

Ευχαριστω παντος nzeppos

Πληρώνεις με χρεωστική (πχ Attica gift card ) και δε χρειάζεται να μπλεχτείς με πιστωτική πάντως.

1 ακόμα πράγμα που πρέπει να προσέξεις είναι να...έχεις μεγάλο γραμματοκιβώτιο και να μη το έχουν γεμίσει διαφημιστικά γιατί δεν έρχονται συστημένα (τα dvd τουλάχιστον) και 1 φορά χτυπάει κουδούνι ο @!#@! ταχυβρώμος και άφησε το πακέτο με το dvd πάνω απο το γραμματοκιβώτιο ΧΥΜΑ στον δρόμο χωρίς να ξέρει αν είναι κανείς σπίτι... (!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...