Προς το περιεχόμενο

Spore

Edgar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κοίτα λογικό είναι ο θείος να το φέρει πιο μπροστά αλλά επειδή πολλά fake έπεσαν τώρα τελευταία δεν πιστεύω αν δεν δοκιμαστούν.

οταν ο θειος ακουει στο ονομα της λεξης της δευτερης ταινιας matrix δεν ειναι fake ;)

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παίζω κανα 3ωρο τώρα. Κάηκα εντελώς. Ούτε καν το είχα ακουστά το παιχνίδι και είπα να του ρίξω μια ματιά. Από τις πιο πρωτότυπες ιδέες που έχω δει εδώ και πολλά χρόνια.

Συμβουλή: παίξτε το στα ελληνικά! μιλάμε οι τύποι έχουν κάτι απίστευτη μετάφραση, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γέλιο έριξα! Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Η περιγραφή των περισσοτέρων αντικειμένων μόνο γέλιο προκαλεί, ούτε οι Monty Python.

Απίστευτο, απίστευτο, απίστευτο παιχνίδι! Κι εμένα μου θύμισε σε κάποια σημεία το Incredible Creatures, όμως εκείνο ήταν ένα "απλό" RTS. Τούτο δω είναι βγαλμένο από άλλο πλανήτη (κυριολεκτικά).

Δημοσ.
Εγώ λέω να το αγοράσω αυθεντικό το game. Ετσι και αλλιώς αξίζει θα περιμένω κανα δύο μέρες.

Multiplayer game υποστηρίζει?

Νομίζω ότι είναι το βασικότερο δέλεαρ για να αγοράσει κάποιος αυθεντικό παιχνίδι.

Δημοσ.
Mα κατα βάση είναι multiplayer αφού συναγωνίζεσε τα πλάσματα και των άλλων

btw σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω αυθεντικό. Πράγμα πολύ σοβαρό για μένα.

+1 και για μένα, αφού είναι και mp.

Δημοσ.

Να πω και εγώ ότι είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ καλό, δε το περίμενα με το που το έβαλα χθες να κολλήσω κανα 2ωρο.

Δημοσ.

To κακό είναι ότι η EA από τη φαίνετε έκανε την υπέρβαση και το κοστολόγησε πάνω από τα 50?. Απαράδεκτο για pc game

http://www.papasotiriou.gr/product.ghardware.asp?pfid=1807412&prid=1061646

Να δούμε πόσο θα έχει και ο κολέκτορας μήπως συμφέρει καλύτερα.

Δημοσ.
To κακό είναι ότι η EA από τη φαίνετε έκανε την υπέρβαση και το κοστολόγησε πάνω από τα 50?. Απαράδεκτο για pc game

http://www.papasotiriou.gr/product.ghardware.asp?pfid=1807412&prid=1061646

Να δούμε πόσο θα έχει και ο κολέκτορας μήπως συμφέρει καλύτερα.

Ναι, καλά, μην φάει ο Παπασωτηρίου, έχουμε γλαρόσουπα.

Στο play.com κοστίζει 33,80? και έχει και free delivery.

Παρακαλούνται οι κύριοι που έλαβαν το "demo" από τον γενναιόδωρο θείο, να επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω pm.

33? θα σκάσουμε, μην πάρουμε και γουρούνι στο σακί. :P

Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται ότι στο play.com έχει 38 ευρώ και όχι 33+. Όπως και να 'χει είναι μια χαρά τιμή και θα το αγοράσω οπωσδήποτε αν έχει καλό online. Γι' αυτό πρέπει να γίνει και ο σχετικός... έλεγχος πρώτα στο single player και να δούμε τι γνώμες έχει ο κόσμος για το διαδικτυακό. Προβλέπω μεγάλο κάψιμο.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω δει πολύ θετικά σχόλια από όσους το έχουν δοκιμάσει ήδη.Μάλλον είναι αντάξιο του ντόρου που είχε προκαλέσει.

Κάπου άκουσα ότι έχει όριο 3 εγκαταστάσεις όμως;Αληθεύει αυτό;Έχει ακούσει κανείς κάτι σχετικό;Πάντως και έτσι να είναι θα το αγοράσω, πιο πολύ για πληροφόρηση το ρωτάω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...