FarCry Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίτα λογικό είναι ο θείος να το φέρει πιο μπροστά αλλά επειδή πολλά fake έπεσαν τώρα τελευταία δεν πιστεύω αν δεν δοκιμαστούν. οταν ο θειος ακουει στο ονομα της λεξης της δευτερης ταινιας matrix δεν ειναι fake
nzeppos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Παίζω κανα 3ωρο τώρα. Κάηκα εντελώς. Ούτε καν το είχα ακουστά το παιχνίδι και είπα να του ρίξω μια ματιά. Από τις πιο πρωτότυπες ιδέες που έχω δει εδώ και πολλά χρόνια. Συμβουλή: παίξτε το στα ελληνικά! μιλάμε οι τύποι έχουν κάτι απίστευτη μετάφραση, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γέλιο έριξα! Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Η περιγραφή των περισσοτέρων αντικειμένων μόνο γέλιο προκαλεί, ούτε οι Monty Python. Απίστευτο, απίστευτο, απίστευτο παιχνίδι! Κι εμένα μου θύμισε σε κάποια σημεία το Incredible Creatures, όμως εκείνο ήταν ένα "απλό" RTS. Τούτο δω είναι βγαλμένο από άλλο πλανήτη (κυριολεκτικά).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δείχνετε και τι φτιάχνετε.
S2Katana Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Σωστός! ^ Θέλω να το δοκιμάσω, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.
chek2fire Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ λέω να το αγοράσω αυθεντικό το game. Ετσι και αλλιώς αξίζει θα περιμένω κανα δύο μέρες.
Bigi444444 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Ας βάλουμε και κανά χέρι στην τσέπη, έτσι; Γιατί μετά παραπονιόμαστε για διάφορα...
Erwdios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ λέω να το αγοράσω αυθεντικό το game. Ετσι και αλλιώς αξίζει θα περιμένω κανα δύο μέρες. Multiplayer game υποστηρίζει? Νομίζω ότι είναι το βασικότερο δέλεαρ για να αγοράσει κάποιος αυθεντικό παιχνίδι.
chek2fire Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Mα κατα βάση είναι multiplayer αφού συναγωνίζεσε τα πλάσματα και των άλλων
Erwdios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Mα κατα βάση είναι multiplayer αφού συναγωνίζεσε τα πλάσματα και των άλλων btw σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω αυθεντικό. Πράγμα πολύ σοβαρό για μένα. +1 και για μένα, αφού είναι και mp.
Tuko Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Να πω και εγώ ότι είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ καλό, δε το περίμενα με το που το έβαλα χθες να κολλήσω κανα 2ωρο.
chek2fire Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 To κακό είναι ότι η EA από τη φαίνετε έκανε την υπέρβαση και το κοστολόγησε πάνω από τα 50?. Απαράδεκτο για pc game http://www.papasotiriou.gr/product.ghardware.asp?pfid=1807412&prid=1061646 Να δούμε πόσο θα έχει και ο κολέκτορας μήπως συμφέρει καλύτερα.
Erwdios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 To κακό είναι ότι η EA από τη φαίνετε έκανε την υπέρβαση και το κοστολόγησε πάνω από τα 50?. Απαράδεκτο για pc game http://www.papasotiriou.gr/product.ghardware.asp?pfid=1807412&prid=1061646 Να δούμε πόσο θα έχει και ο κολέκτορας μήπως συμφέρει καλύτερα. Ναι, καλά, μην φάει ο Παπασωτηρίου, έχουμε γλαρόσουπα. Στο play.com κοστίζει 33,80? και έχει και free delivery. Παρακαλούνται οι κύριοι που έλαβαν το "demo" από τον γενναιόδωρο θείο, να επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω pm. 33? θα σκάσουμε, μην πάρουμε και γουρούνι στο σακί.
nzeppos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα μου φαίνεται ότι στο play.com έχει 38 ευρώ και όχι 33+. Όπως και να 'χει είναι μια χαρά τιμή και θα το αγοράσω οπωσδήποτε αν έχει καλό online. Γι' αυτό πρέπει να γίνει και ο σχετικός... έλεγχος πρώτα στο single player και να δούμε τι γνώμες έχει ο κόσμος για το διαδικτυακό. Προβλέπω μεγάλο κάψιμο.
Sadman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 ακομα στον δρομο ειναι το ατιμο...εμεινε απο καυσημα ο θειος Λεει τπτ?
Bigi444444 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ πάντως έχω δει πολύ θετικά σχόλια από όσους το έχουν δοκιμάσει ήδη.Μάλλον είναι αντάξιο του ντόρου που είχε προκαλέσει. Κάπου άκουσα ότι έχει όριο 3 εγκαταστάσεις όμως;Αληθεύει αυτό;Έχει ακούσει κανείς κάτι σχετικό;Πάντως και έτσι να είναι θα το αγοράσω, πιο πολύ για πληροφόρηση το ρωτάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.