Προς το περιεχόμενο

Spore

Edgar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε Eniac δεν πιστευω να εχεις προβλημα καθως εγω με μια 3870 ,που συμφωνα με τα λεγομενα τους δεν υποστηριζεται, παιζει μια χαρα. Οντως τρομερη πορωση αυτο το παιχνιδι!

Δημοσ.

καλά το παιχνίδι φαίνεται εξαιρετικά καλό και ενδιαφέρον. θα περάσουμε πολύ καλά μου φαίνεται το σεπτέμβρη.

Δημοσ.

'Spore Galactic Edition' Revealed

648009brp.jpg

Begin your odyssey at the dawn of life as a simple microbe just trying to survive, then evolve the creature from its microscopic origins into an intelligent, tool-using race, becoming a global civilization and choose whether to hunt or forage, attack or trade, be nice or play rough! The Spore Galactic Edition includes the game, Making of DVD, How to Build a Better Being DVD, The Art of mini-book, Spore poster, and a 100-page Galactic Handbook.

Unique Galactic Edition Content ($79.99):

• 'Making of Spore' DVD video
  • 'How to Build a Better Being' DVD video, by National Geographic Channel
  • 'The Art of Spore' hardback mini-book
  • Fold-out Spore poster
  • Premium 100-page Galactic Handbook

Δημοσ.

Φιλε Sed22 απο οτι εχω καταλαβει θα μπορεις να διαλεξεις εαν θα αρχισεις απο το creature phase και αρχιζει με το δικο σου πλασμα. Αμα κανω λαθος διορθωσται με

Δημοσ.

ΔΛδ εχει single player κομματι?Γιατι δεν καταλαβα.Δεν μου εχει και πολλες επιλογες μονο να φτιαξω πλασμα και κατι με ιντερνετ εχει

Δημοσ.
ΔΛδ εχει single player κομματι?Γιατι δεν καταλαβα.Δεν μου εχει και πολλες επιλογες μονο να φτιαξω πλασμα και κατι με ιντερνετ εχει

Οχι απλα οταν βγει το κανονικο το Σεπτεμβρη τοτε θα μπορεις να παιξεις με αυτο τωρα δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

Κατι που εμαθα και δεν βρηκα στο θεμα ειναι το γεγονος οτι θα μπορεις να δημιουργησεις των εθνικο υμνο για το κρατος σου

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

EA's 'Spore' a week from being finished

After more than three years of anticipation, Spore is almost finished.

Electronic Arts' evolution game, from legendary designer Will Wright's Maxis studio, is about a week from going "gold," I was told Tuesday by Thomas Vu, a producer on the game who gave me a demo Tuesday morning. Going gold, of course, means the game is about to be sent to manufacturing. EA has said that Spore will launch September 7...

Δημοσ.

δεν έχω καταλάβει κάτι..θα βγει το κάθε mode ξεχωριστά? η όλα μαζί σε ένα? άμα είναι να πληρώσουμε 20 games για να τα δούμε όλα αυτά τότε έλεος..

ξέρει κανεις τι παίζει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...