chek2fire Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξέρω δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου...τοσο χάλια είναι?
Sed22 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δεν το λες χαλια ρε παιδια..Χαριτωμενο ειναι..Απο ενα σημειο και μετα..Βαριεσαι και πας για αλλα....
alexzzz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξέρω δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου...τοσο χάλια είναι? Δεν δικαιολογεί με τίποτα τον τόσο ντόρο πρώτα από όλα. Επίσης είναι ενδιαφέρων μέχρι ένα σημείο στο οποίο φτάνεις πολύ γρήγορα. Τι να πω; Οι μεγάλες προσδοκίες; Το κάτι διαφορετικό που περιμέναμε; Όλα αυτά το κάνουν μεγάλη πατάτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ ευτυχώς δεν έχω καθόλου μεγάλες προσδοκίες. Η γενική κρίση είναι ότι το παιχνίδι είναι απλά καλό. Όχι πολύ καλό, όχι καταπληκτικό. Έτσι κι αλλιώς δεν σκοπεύω να το λιώσω. Απλά λόγω της πρωτοτυπίας του θέματος, ε, δεν μπορείς να μείνεις μακριά.
alexzzz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Είναι που δεν έβαλες το fm ακόμα... για αυτό ψάχνεσαι δεξιά και αριστερά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Είναι ωραίο πάντως (και ταυτόχρονα τρομακτικό ), τι φαντασία έχουν κάποιοι με τα τέρατα τους στο Sporepedia.
katerinaki888 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Είναι μόνο single player ή έχει και multiplayer?
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Single player απ οσο θυμαμαι. Δεν ξερω αν με καποιο expansion στη συνεχεια εγινε και multiplayer.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δεν πρέπει να υπάρχει multi. Ως single player αναφέρεται και όπου αλλού κοίταξα.
katerinaki888 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Απλά,είδα που μου έλεγε να συνδεθώ με το account μου στην EA για να παίξω με άλλους παίχτες,γι' αυτό ρώτησα!
ntinos19 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 κατα κύριο λόγο είναι single αλλά έχει και διάφορα χαρακτηριστικά για multi, κυρίως είναι για να βλέπεις άλλους χαρακτήρες πως τα έκαναν άλλοι παίκτες, άλλα οχήματα και κάτι τέτοια. μη φανταστείς και τίποτα τρελό . ωραίο το game πάντως
katerinaki888 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δηλαδή μπαίνω στην Σποροπαιδεία και βλέπω τα άλλα πλάσματα εννοείς?Εε,τίποτα το σπουδαίο..Θα είχε πολύ πλάκα να μπορούσες να το έπαιζες ονλάιν,να έχεις φίλους σου στην αγέλη και αλληλοβοηθιέστε κ τέτοια! Και όντως,έχει αρκετή πλακίτσα,χθες το έλιωσα κάποιες ώρες,αλλά σήμερα το ψιλοβαριέμαι να το παίξω! Θέλω όμως να δω πως τελειώνει οπότε θα το παίξω λιγάκι ακόμα
ntinos19 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 όταν βγεις στο διάστημα να κατακτήσεις τον γαλαξία μετά θα μπορείς να πας ακόμα ποιο μακριά. δεν ξέρω αν τελειώνει ποτέ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.