SPSS07 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 μεγαλη ξενερα φαγαμε.. τσαμπα τοσα χρονια η αναμονη ...
nzeppos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Κι εγώ να σας πω την αλήθεια έχω καιρό να ασχοληθώ μαζί του και δεν νομίζω να το ξαναπιάσω. Με την πληθώρα παιχνιδιών που βγήκαν πρόσφατα στις κονσόλες, συν τα Witcher και Sacred2 για το PC, το Spore θα το φάει το μαύρο σκοτάδι. Ήγγικεν γαρ η ώρα του uninstall.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Τουλάχιστον τα ζωάκια σας να δείξετε.
sstav Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 μούφα εντελώς....εχω πολύ λίγο χρόνο για να ασχοληθώ με τέτοιες αηδίες...εδώ δεν έχω παίξει ακόμα Witcher, STALKER, MassEffect, Crysis1 & 2
Erwdios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μέχρι να φτάσει κανείς στο διάστημα, έχει ένα ενδιαφέρον και έχει και το χαβαλέ του. Από εκεί και μετά γίνεται τόσο μονότονο που σε εκνευρίζει. Ειδικά δε, εμένα με έχουν ξετινάξει στα ντου κάτι εξωγηινάκια και δεν μπορώ να συνεχίσω απερίσπαστος την εξερευνησή μου, οπότε το έχω ψιλοπαρατήσει και λίαν συντόμως το βλέπω κι εγώ για απεγκατάσταση.
kostacurtas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Creepy & Cute Parts Pack Official, Deeper Space Stage Coming Next Year Revealed twice before, EA finally made it official. The Spore Creepy & Cute Parts Pack provides more than 100 new creature-building components themed in two distinct styles--charming, cartoon-esque creatures and scary, monster-like creatures. Including body parts, paint options, animations, backgrounds and more, Spore Creepy & Cute Parts Pack allows users of Spore or the retail version of the Spore Creature Creator to give their creatures distinct personalities like never before! "Spore is an incredibly personal and customizable experience," said Lucy Bradshaw, general manager of Maxis studio. "Many of our fans have asked us for even more tools to build with, while others are looking to extend their gameplay. As soon as we wrapped up Spore, we turned our focus to creating additional content that caters to fans' individual tastes. With the cosmos as our backdrop, we can take Spore in almost infinite directions, constantly changing and evolving the experience." Gamers will experience deeper Space stage gameplay with an expansion pack scheduled for release in spring 2009. For the first time, players' space faring creatures will be able to beam down from their spaceships to explore new planets and earn rewards for completing challenging missions. A new Adventure Creator will allow players to build and share online their own custom missions, providing almost endless gameplay possibilities. Spore Creepy & Cute Parts Pack will be available worldwide on Nov. 18, 2008.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 H EA κυκλοφόρησε το Deauthorization Tool, δίνοντας ουσιαστικά στο χρήστη τη δυνατότητα ανάκτησης ενός installation κάθε φορά που τρέχει το πρόγραμμα. Ουσιαστικά, ο χρήστης έχει πλέον τη δυνατότητα 5 ταυτόχρονων εγκαταστάσεων. Τα έκαναν μαντάρα με το συγκεκριμένο DRM και ευτυχώς που έστω και τώρα, μετά από τόση φασαρία και αρνητική κριτική, κινήθηκαν για να το ακυρώσουν εν μέρει. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
nzeppos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Χμ... Υπάρχει ακόμα κόσμος που ασχολείται με το Spore?
FarCry Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 βγήκε και το expansion! Spore Creepy & Cute Parts Pack
alexzzz Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Έχει καιρό που βγήκε... αλλά σιγά μην το βάλουμε
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Κι ότι ετοιμαζόμουν να δώσω μια ευκαιρία στο παιχνίδι.
alexzzz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Κι ότι ετοιμαζόμουν να δώσω μια ευκαιρία στο παιχνίδι. Μπορείς καλύτερα να μετρήσεις πόσα κόκκινα αμάξια θα περάσουν κάτω από το παράθυρο σου σε 4 μέρες... πιο πολύ νόημα θα έχει από το παιχνίδι
chek2fire Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Και όμως το game έχει περάσει πλέον το ενάμιση εκατομμύριο σε πωλήσεις παγκοσμίως.
alexzzz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Τόσα χρόνια που ετοιμαζόταν και τόσος ντόρος δικαιολογούν μεγάλα νούμερα. Αλλά εκτός αυτά... εσύ τι λες για το παιχνίδι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.