Προς το περιεχόμενο

Spore

Edgar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένα "καλό" game ... (φυσικά δεν ανταποκρίνεται σε όλον αυτόν τον ντόρο που δημιουργήθηκε)...Το θέμα είναι ότι περνάς όλα τα stages σε κάποιες ώρες και μετά το παιχνίδι γίνεται απελπιστικά βαρετό μόλις βγείς στο διάστημα...

Όπως είπατε παραπάνω...καλό για ορεκτικό :)

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένα "καλό" game ... (φυσικά δεν ανταποκρίνεται σε όλον αυτόν τον ντόρο που δημιουργήθηκε)...Το θέμα είναι ότι περνάς όλα τα stages σε κάποιες ώρες και μετά το παιχνίδι γίνεται απελπιστικά βαρετό μόλις βγείς στο διάστημα...

Όπως είπατε παραπάνω...καλό για ορεκτικό :)

+1

Το space age είναι απελπιστικά βαρετό και σχετικά πολύπλοκο, ενώ το μεγάλο μειονέκτημα του game, είναι η απουσία πραγματικού mp που κατά τη γνώμη μου θα δελέαζε τον παίκτη να το αγοράσει αυθεντικό.

Κατά τα άλλα είναι μία καλή επιλογή για "σκότωμα χρόνου" και έχει και τον χαβαλέ του. :-)

Δημοσ.

Εμένα πάντως crashαρε το save και δοκίμασα να το μεταφέρω σε μία άλλη εγκατάσταση Xp που έχω, για να το παίξω από εκεί που είχα σταματήσει. Δοκίμασα να παίξω new game και όλα καλά. Μόλις μετέφερα τον φάκελο, φάγαμε άκυρο. Μήνυμα: "Spore has encountered a problem and needs to close. Sorry for the inconcenience."

Με ένα πρόχειρο googling βρήκα ότι αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν και κάτοχοι του original τίτλου.

EA άντε γειά...

Δημοσ.

Και εγώ θα συμφωνήσω, πολύ κακό για το τίποτα. Ένα μάτσο editors μαζεμένοι κυρίως, όπου πολλά στοιχεία απλά υπάρχουν για ομορφιά δεν κάνουν κάτι... Δεν έχει καθόλου βάθος. Ένα καλό arcade αλλά μέχρι εκεί.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Μια ερωτηση θελω να κανω.

Το spore θελει ενεργη συνδεση στο internet για να κανω εγκατασταση και να παιξω;

Δεν εχω συνδεση στο σπιτι αυτη τη στιγμη(τωρα ειμαι σε φιλικο σπιτι και μπορω να γραψω)

Αν δεν εχεις συνδεση δηλαδη δεν μπορεις να το κανεις install;

Εχω μπερδευτει με αυτα τα 3 activations..

Ευχαριστω

Σπυρος

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια,

Μια ερωτηση θελω να κανω.

Το spore θελει ενεργη συνδεση στο internet για να κανω εγκατασταση και να παιξω;

Δεν εχω συνδεση στο σπιτι αυτη τη στιγμη(τωρα ειμαι σε φιλικο σπιτι και μπορω να γραψω)

Αν δεν εχεις συνδεση δηλαδη δεν μπορεις να το κανεις install;

Εχω μπερδευτει με αυτα τα 3 activations..

Ευχαριστω

Σπυρος

Του θείου θέλει απαραίτητα να ΜΗΝ συνδεθεί στο internet (σύμφωνα με αυτά που λέει το read me του προμηθευτή, γιατί ο κολλητός μου το άφησε και δεν έγινε τίποτα)

Για το αυθεντικό δεν ξέρω.

Δημοσ.

Με του θειου,εννοεις οχι αυθεντικο;;:-D

Για το αυθεντικο εχω την απορια.

Δεν με ενδιαφερει το multiplayer του.

Το single player θελω να δω προς το παρον.

Δεν καταλαβαινω γιατι να θελει συνδεση το single player

εκτος και αν το κανουν για να τσεκαρουν τα γνησια η οχι.

Αν καποιος μπορει να απαντησει,γιατι ειμαι ετοιμος να παω να το παρω

και δεν ξερω αν εχουν ιδεα στο μαγαζι.

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου Alexx

Δημοσ.

Παρακαλώ Death_Race_King αλλά για το αυθεντικό δεν ξέρω.

Ναι... του θείου είναι όλα τα παράνομα. Τα φέρνει ο θείος από την Αμερική :-D

Δημοσ.

Μεγάλη πατάτα το παιχνίδι.

Αφιέρωσα κανα 4ωρο να φτάσω στο space age και μετά βαρέθηκα την ζωή μου. Uninstalled...

Πάμε παρακάτω.

Δημοσ.

@Death_Race_King:

Σύμφωνα μ' αυτό πρέπει να σαι συνδεδεμένος στο internet κατά την εγκατάσταση για να γίνει το authentication (παρόλο που η σύνδεση στο Internet δεν αναφέρεται στα system requirements).

Βέβαια, τώρα που το ξαναβλέπω, το Post είναι απ τα μέσα Μαΐου και δεν ξέρω αν αποφάσισαν ν αλλάξουν κάτι από τότε...

Δημοσ.
Με του θειου,εννοεις οχι αυθεντικο;;:-D

Για το αυθεντικο εχω την απορια.

Δεν με ενδιαφερει το multiplayer του.

Το single player θελω να δω προς το παρον.

Δεν καταλαβαινω γιατι να θελει συνδεση το single player

εκτος και αν το κανουν για να τσεκαρουν τα γνησια η οχι.

Αν καποιος μπορει να απαντησει,γιατι ειμαι ετοιμος να παω να το παρω

και δεν ξερω αν εχουν ιδεα στο μαγαζι.

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου Alexx

To single-player θέλει σύνδεση μόνο και μόνο για να κατεβάζεις και να ανεβάζεις δημιουργίες στην Sporepedia, που είναι και το δυνατότερο σημείο του παιχνιδιού...

Δεν είναι απαραίτητο όμως.

Δημοσ.
To single-player θέλει σύνδεση μόνο και μόνο για να κατεβάζεις και να ανεβάζεις δημιουργίες στην Sporepedia, που είναι και το δυνατότερο σημείο του παιχνιδιού...

Δεν είναι απαραίτητο όμως.

Ναι αλλα για να κανει activation το παιχνιδι ειναι απαραιτητο ομως,και αυτο ειναι που ρωταει το παιδι...

Δημοσ.
Μόλις το έβαλα και στο touch. Εντυπώσεις αύριο.

π@π@ρι@ πρεπει να ειναι...μονο στην θαλασσα παιζεις απο οτι ειδα...δεν βγαινεις ποτε στην στερια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...