Erwdios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Πάντως μου κάνει μεγάλη εντύπωση που το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν διαθέτει online mode σε στυλ Red Alert π.χ. Θα ήταν υπερπλήρες...
Galis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 απο ο,τι βλεπω σας αρεσει.Να δουμε ποιος θα το παρει και αυθεντικο
ksaplostra Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 απο ο,τι βλεπω σας αρεσει.Να δουμε ποιος θα το παρει και αυθεντικο Σε καμια περίπτωση δε dino τα λεφτά μου,εδώ έχω κάνει un install κιόλας
Voodooman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Και εγώ ρίχνω μια ματιά στα mail μου και του τραβάω uninstall. Πολύ κακό για τίποτα. Ας μην κάνουνε τόσο σαματά γύρω από το παιχνίδι τους, για να μην έχει τόσο υψηλές προσδοκίες ο κόσμος. Ο editor είναι ο καλύτερος που έχω δει, αλλά από εκεί και πέρα άνοστο. Εγώ είμαι ακόμη στο creature stage και νοιώθω ότι παίζω ένα action-RPG, χωρίς όμως σενάριο. Άντε, στο tribal stage να γίνει και RTS. Δεν πα' να γίνει παρακάτω και racing, να γίνει και flight sim, ένα μέτριο χαρμάνι είναι, όπου ανά 2-3 ώρες κάνεις ακριβώς τα ίδια πράγματα. Και φυσικά, γραφικά 2004. Μπορεί να είναι πιο ενδιαφέρον στο multi, αλλά δεν είμαι του σπορ. Κρίμα η αναμονή, πάμε παρακάτω.
chek2fire Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Πως μπορείτε να κρίνετε τόσο εύκολα ένα game που από τι γνωρίζω κατα βάση είναι multiplayer? Μήπως να τους κάνουμε και μια μύνηση γιατί κάναν ανούσιο το single player και δεν μπορούμε να παίξουν οι τζαμπατζίδες το game?
Voodooman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Πως μπορείτε τόσο εύκολα ένα game που από τι γνωρίζω κατα βάση είναι multiplayer? Μήπως να τους κάνουμε και μια μύνηση γιατί κάναν ανούσιο το single player και δεν μπορούμε να παίξουν οι τζαμπατζίδες το game? Ας μιλήσω για τον εαυτό μου. Έχω πάρα πολλούς λόγους, θεωρητικούς και πρακτικούς, για τους οποίους δεν παίζω multi. Κατά βάση, δεν μου αρέσει. Δεν έχω ούτε καν δοκιμάσει να παίξω multi με κανένα από τα δεκάδες αυθεντικά που έχω. Α, με μια εξαίρεση του test drive unlimited, που έπαιξα 10 λεπτά και τα παράτησα. Άρα, δεν παίζω multi όχι γιατί είμαι τσαμπατζής, αλλά γιατί δεν μου αρέσει. Αν θέλω multiplayer, πάω παίζω μπάλα ή επιτραπέζια ή τάβλι. Εγώ σε όσα έχω διαβάσει όλον αυτόν τον καιρό, πουθενά δεν είδα να προβάλλεται το παιχνίδι ως κυρίως multiplayer, αλλά σαν μία ανεπανάλητπη εμπειρία ανάμεσα στην επιστήμη και την φαντασία και άλλα τέτοια παραφουσκωμένα. Και τί θα απογίνουν οι κακομοίρηδες που θα το πάρουν μόνο για να παίξουν single player; Και αν ο τρόπος τους για να καταπολεμήσουν την πειρατία είναι να φτιάχνουν βαρετά single player αλλά φοβερά multiplaeyr παιχνίδια, τότε είναι σε λαθος δρόμο. Τουλάχιστον συμφωνείς ότι το single player είναι ανούσιο.
alexzzz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Το παιχνίδι είναι πολύ περίεργο για να βγει ένα συμπέρασμα βιαστικά. Μου άρεσε πολύ και μου άρεσε ακόμα περισσότερο τώρα που είμαι στην διαστημική εποχή. Θέλω να το τελειώσω και μετά να δω τι ακριβώς γίνεται για να βγάλω το τελικό μου συμπέρασμα.
Erwdios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρει κανένα καλόπαιδο ποιόν φάκελο πρέπει να μεταφέρω για να συνεχίσω να παίζω spore σε μία νέα εγκατάσταση windows, γιατί μόλις επανήλθα από format? Έχω βρεί μέσα στα documents τον φάκελο "My Spore Creations" Αν τον βάλω στα documents της νέας εγκατάστασης, θα παίξω από το last saved point?
alexzzz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό που είδα τώρα που το κοίταξα είναι μόνο ένας φάκελος "Οι Σποροδημιουργίες μου" στα έγγραφα μου. Δεν είδα κανένα save game.
Erwdios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό που είδα τώρα που το κοίταξα είναι μόνο ένας φάκελος "Οι Σποροδημιουργίες μου" στα έγγραφα μου. Δεν είδα κανένα save game. Αν επιλέξεις δηλαδή ελληνικά στη εγκατάσταση , έτσι εμφανίζεται ο φάκελος?
alexzzz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Αν επιλέξεις δηλαδή ελληνικά στη εγκατάσταση , έτσι εμφανίζεται ο φάκελος? Ναι Και τα διαστημόπλοια τα λέει ΑΤΙΑ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 απο ο,τι βλεπω σας αρεσει.Να δουμε ποιος θα το παρει και αυθεντικο μετά από αυτό αποκλείεται να το πάρω... http://www.guru3d.com/news.html#7694 First of all, the game incorporates a draconian DRM system that requires you to activate over the internet, and limits you to a grand total of 3 activations. If you reach that limit, then you'll have to call EA in order to add one extra activation....
Tuko Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Όπως και να χει, μετά τις πρώτες ωρίτσες το βαρέθηκα και έφαγε σουτ. Μου κίνησε το ενδιαφέρον και δημιούργησε εντυπώσεις για λίγες ώρες, αλλά ΜΗΔΕΝ βάθος, ως εκεί... Καλό για ορεκτικό
Bigi444444 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 ... Επειδή κι εγώ το έψαχνα και το είχα ρωτήσει προηγουμένως, να τι βρήκα στο επίσημο φόρουμ το οποίο το εμπιστεύομαι περισσότερο απ' ότι ακούω από εδώ και από εκεί: http://forums.electronicarts.co.uk/spore-game-discussion/316297-spore-copy-protection-q.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.