ksaplostra Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτός είναι μάλλον ο μεγαλύτερος φόβος όλων. Κι εμένα μου φάνηκε 1-2 μέρες υπόθεση να φτάσει κάποιος στο space age. Το θέμα είναι από 'κει και πέρα τι γίνεται. Έχει κι άλλο ζουμί ή όλο το παιχνίδι τελειώνει μέσα σε 5 μέρες και μετά πάμε από την αρχή? Το θέμα είναι ότι εγώ έφτασα σε 4 ώρες...Και δεν το είχα στο easy.
alexzzz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μου άρεσε φοβερά η εικόνα που δείχνει όταν φορτώνει το παιχνίδι (το κέντρο αλλάζει ανάλογα την εποχή που βρίσκεσαι) και έτσι το έκανα background. Για όποιον ενδιαφέρεται:
ksaplostra Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Οι δημιουργίες μου! Βάλτε και τις δικες σας
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 τρομερό αλλά μν κάνετε Σποιλερ Θέλω να πιστεύω οτι το online θα είναι πολύ καλή εμπειρία ..εχει δοκιμάσει κανείς; Ενας λόγος που θα αγόραζα το συγκεκριμένο παιχνίδι..
Erwdios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Οι φωτογραφίες που παραθέτεις, είναι προφανώς από space age, γιατί εγώ στην civilization age δεν έχω δει πώς μπορείς να βάφεις τα οχήματα (ή καλύτερα, δεν έχω ασχοληθεί για να είμαι ειλικρινής). Το game τα σπάει κι επειδή κι εγώ φοβάμαι ότι θα είναι πολύ σύντομο, σίγουρα το online του θα είναι ξεκαρδιστικό. Ξέρει κανείς αν στο mp επιτρέπει τη συνύπαρξη διαφορετικών tribes στην ίδια πόλη? Δηλαδή να παίζουν 2 παίχτες με διαφορετικές tribes, μοιραζόμενοι την ίδια πόλη.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραίες δημιουργίες Ksaplostra! ΥΓ. Online; Το μόνο online κομμάτι που ξέρω είναι ότι κατεβάζει άλλους λαούς, κλπ άλλων παιχτών, δεν παίζεις ενάντια σε άλλους παίχτες, μόνο ενάντια στο ΑΙ των λαών τους.
nzeppos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μου άρεσε φοβερά η εικόνα που δείχνει όταν φορτώνει το παιχνίδι (το κέντρο αλλάζει ανάλογα την εποχή που βρίσκεσαι) και έτσι το έκανα background. Για όποιον ενδιαφέρεται: Χαχαχα, σωστός. Αυτό σημαίνει κάψιμο! Περιμένω κι εγώ εντυπώσεις από το online.
xvagos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 To on-line θα το ήθελα να είναι κάτι σαν real-time massive RPG. Δηλαδή κάθε παίχτης να έχει τον δικό του πλανήτη και να γίνεται κάτι σαν Star Wars! Μακάρι να είναι έτσι.
ksaplostra Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Οι φωτογραφίες που παραθέτεις, είναι προφανώς από space age, γιατί εγώ στην civilization age δεν έχω δει πώς μπορείς να βάφεις τα οχήματα (ή καλύτερα, δεν έχω ασχοληθεί για να είμαι ειλικρινής). Το game τα σπάει κι επειδή κι εγώ φοβάμαι ότι θα είναι πολύ σύντομο, σίγουρα το online του θα είναι ξεκαρδιστικό. Ξέρει κανείς αν στο mp επιτρέπει τη συνύπαρξη διαφορετικών tribes στην ίδια πόλη? Δηλαδή να παίζουν 2 παίχτες με διαφορετικές tribes, μοιραζόμενοι την ίδια πόλη. Στο civilization fkiaxneis τα πρώτο όχημα και σκάφος,μετά αν κουτουπώσεις 4 πόλεις παίρνεις και αεροσκάφος.Το βάψιμο υπάρχει εξ αρχής,απλά πατάς το πινελάκι,στο πάνω μέρος τις οθόνης.
alexzzz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Πριν καμιά ώρα μπήκα space age. Είναι η περίοδος που μέχρι τώρα μου άρεσε περισσότερο. Το κακό είναι ότι πρέπει να φύγω. Κρίμα γιατί ήθελα να παίξω και άλλο ρε γαμώτο.
capitan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Είμαι κ εγώ space age αλλά οι αποικίες που έχω φτιάξει δεν παράγουν μπαχαρικά! Μου λέει ότι δεν έχω αρκετό Τερρακο(κάτι). Πως φτιάχνεται αυτο? Και ο Κοιλάριους απο δίπλα έχει λυσσάξει να ζητάει φράγκα. Καλά πραγματικά είναι να απορείς με τη φαντασία των μεταφραστών
Sadman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 εμενα παντως το αγαπημενο μου ειναι το civilization,στην αρχη ειχα κανει το πρωτο μου οχημα...σαν το πρωτο ford
Erwdios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 εμενα παντως το αγαπημενο μου ειναι το civilization,στην αρχη ειχα κανει το πρωτο μου οχημα...σαν το πρωτο ford Εγώ πάντως έφτιαξα ένα σκάφος με ερπύστριες. Γιατί δεν προέβλεψαν και αμφίβια οχήματα, κάτι σαν τα VBL, να τα αλωνίζουμε όλα?
Sadman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 να το ζητησουμε,να μπει με κανα patch,ή στο spore 2(ακομα το 1 βγηκε καλα καλα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.