Προς το περιεχόμενο

Spore

Edgar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο δημιουργός του Sims, του δημοφιλέστερου παιχνιδιού για υπολογιστές όλων των εποχών, παρουσίασε τα σχέδιά του για το Spore, ένα παιχνίδι που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν προηγμένους πολιτισμούς από το μηδέν, ξεκινώντας από μονοκύτταρους οργανισμούς.

Ο Γουίλ Νάιτ, που εργάζεται για λογαριασμό της Electronics Arts, επέδειξε την δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού στην έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών E3 που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Λος Αντζελες. «Θέλω να επιτρέψω στον κόσμο να δημιουργήσει τους δικούς τους κόσμους» δήλωσε.

Όπως οι παίκτες του Sims μπορούν να δημιουργήσουν εικονικούς χαρακτήρες με αληθοφανείς ζωές, οι παίκτες του Spore (σπόριο) θα μπορούν να ελέγχουν τη ζωή από την εμφάνισή της.

perissotera cleeeeeeck meeeeeeee

fenete endiaferon pantos... :roll: :) :P

lete na ta paei opos to Sims?

lete na bgei kanena pack pou na bazeis tis amibades na kanoun party or na pigenoun panepistimio? :P :roll:

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
lete na bgei kanena pack pou na bazeis tis amibades na kanoun party or na pigenoun panepistimio?

hahaahahahahahaha!!! :X :P :*

Πολύ ενδιαφέρον, πράγματι! :D

Μιας και το Sims, αλλά και το Sim City ήταν από τα αγαπημένα μου games, μάλλον θα μου αρέσει και αυτό! :mrgreen:

Να δω αμοιβάδα να πηγαίνει σε πανεπιστήμιο και τί στον κόσμο! :lol:

• 9 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια ειδα το βιντεακι του και μου επεσε το σαγονι! Μιλαμε ειναι πολυ big oly massive αυτο το παιχνιδι ξεφευγει πολυ. Μπραβο στην Maxis παντα οτι ερχεται απο αυτους ειναι ψαγμενο και καλο

• 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
τι ειναι αυτα παλι?Συνδιασμος αραχνης με καμηλοπαρδαλη vs κροκοδειλο-τσιπουρα

Αυτο ειναι που κανει το παιχνιδι πρωτότυπο και διαφέρει από τα άλλα

• 3 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...