pcos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 To mono arnitiko einai o 8orivos otan girizei sto max. Alla kai pio mixanima den kanei 8orivo tora pia otan gkazonei?
blackeye Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Nec(...ara) k ta myala sta kagela......200 DVD on the fly mesa se 4 meres mporei k parapanw .....100% epityxia....moy ekapse merika alla the eftege to nec ....to NONAME dvd-rom pou eixa k ta source diskakia pou itan !=Tayo Yaden
vdanasto Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 NEC με χίλια! Έχω το 3500 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Πέρα από τα καλά του χαρακτηριστικά, όλα τα DVD Recorders της NEC έχουν μεγάλη υποστήριξη από τροποποιημένα firmware(άν σε ενδιαφέρει βέβαια).
parsifal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 georgephantom, θα ήταν καλύτερο να σκεφτείς αν θα χρειαστείς τις υπηρεσίες του drive και για ανάγνωση CD/DVD. Αν ναι, σίγουρα εγώ στη θέση σου δε θα έπαιρνα NEC, αλλά ένα εκ των BenQ/LiteOn
georgephantom Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 georgephantom, θα ήταν καλύτερο να σκεφτείς αν θα χρειαστείς τις υπηρεσίες του drive και για ανάγνωση CD/DVD. Αν ναι, σίγουρα εγώ στη θέση σου δε θα έπαιρνα NEC, αλλά ένα εκ των BenQ/LiteOn Φίλε μου ήδη αν δείς αναφερω πιο πριν οτι έχω και ενα DVD ROM TEAC DV 516G για να κάνω τη δουλειά μου απο θέμα reader.
greeneye Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 to mono pou ta sindiazi ola apsoga ine to plextor opos kai na to kanoume. Ama skeftis oti ta exis ola se mia suskeyh den ine ligo blakeia na bazis 2i suskeuh kai na foularis kai ta ide kalodia kai tis thesis sto kouti ? anyway o kathenas me tis protimhseis tou!
ppetr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Ζήτω τα Plextor!! Από τις ελάχιστες σοβαρές εταιρίες με επίσημη υποστήριξη από το site Από τις ελάχιστες εταιρίες με 8MB Buffer (το οποίο στην 8Χ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ κάτω από 97% ενώ τα άλλα χορεύουν 87-92%) 1,5 λεπτά πιο γρήγορο (στην 8Χ) από το NEC-3500 Το NEC (3500) το πούλησα όσο προλάβαινα...
blackstar Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 ta 8mb buffer den nomizo pleon na exoun kai kamia simasia, kai to buffer toy 3520 pou exw sta 8x meni mia xara sto 97%, twra gia to an einai 90sec poio grigoro, apla mou akoygete yperboliko, h ebales sto nec mapa diskaki. kai telos ta plextor einai para poli ypertimimena.
predator Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.331633 52 ευρωπουλα το 3540! τσαμπα πραγμα ρε παιδια! με αυτα τα λεφτα περσι δεν επαιρνες καλα καλα dvd-rom! η plextor θελει τα διπλασια λεφτα!κοροιδια!
blackstar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 simfono apolytos, oxi oti plextor einai kako, ala einai sigoyra ypertimimeno.
vdanasto Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Ναί, καλά τα Plextor πράγματι, αλλά άν έχουν τα διπλά λεφτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.