Προς το περιεχόμενο

DVD Recorders

georgephantom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nec(...ara) k ta myala sta kagela......200 DVD on the fly mesa se 4 meres mporei k parapanw .....100% epityxia....moy ekapse merika alla the eftege to nec ....to NONAME dvd-rom pou eixa k ta source diskakia pou itan !=Tayo Yaden

Δημοσ.

NEC με χίλια! Έχω το 3500 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Πέρα από τα καλά του χαρακτηριστικά, όλα τα DVD Recorders της NEC έχουν μεγάλη υποστήριξη από τροποποιημένα firmware(άν σε ενδιαφέρει βέβαια).

Δημοσ.

georgephantom, θα ήταν καλύτερο να σκεφτείς αν θα χρειαστείς τις υπηρεσίες του drive και για ανάγνωση CD/DVD. Αν ναι, σίγουρα εγώ στη θέση σου δε θα έπαιρνα NEC, αλλά ένα εκ των BenQ/LiteOn

Δημοσ.
georgephantom, θα ήταν καλύτερο να σκεφτείς αν θα χρειαστείς τις υπηρεσίες του drive και για ανάγνωση CD/DVD. Αν ναι, σίγουρα εγώ στη θέση σου δε θα έπαιρνα NEC, αλλά ένα εκ των BenQ/LiteOn

Φίλε μου ήδη αν δείς αναφερω πιο πριν οτι έχω και ενα DVD ROM TEAC DV 516G για να κάνω τη δουλειά μου απο θέμα reader.

Δημοσ.

to mono pou ta sindiazi ola apsoga ine to plextor opos kai na to kanoume.

Ama skeftis oti ta exis ola se mia suskeyh den ine ligo blakeia na bazis 2i suskeuh kai na foularis kai ta ide kalodia kai tis thesis sto kouti ?

anyway o kathenas me tis protimhseis tou!

Δημοσ.

Ζήτω τα Plextor!!

Από τις ελάχιστες σοβαρές εταιρίες με επίσημη υποστήριξη από το site

Από τις ελάχιστες εταιρίες με 8MB Buffer (το οποίο στην 8Χ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ κάτω από 97% ενώ τα άλλα χορεύουν 87-92%)

1,5 λεπτά πιο γρήγορο (στην 8Χ) από το NEC-3500

Το NEC (3500) το πούλησα όσο προλάβαινα...

Δημοσ.

ta 8mb buffer den nomizo pleon na exoun kai kamia simasia, kai to buffer toy 3520 pou exw sta 8x meni mia xara sto 97%, twra gia to an einai 90sec poio grigoro, apla mou akoygete yperboliko, h ebales sto nec mapa diskaki.

kai telos ta plextor einai para poli ypertimimena.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...