Προς το περιεχόμενο

DVD Recorders

georgephantom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Περιμένω τις γνώμες και άλλων φίλων της παρέας και εκτιμώ το ενδιαφέρον σας. Το NEC ήδη το έχω αγοράσει, απλά επειδή ήταν πρόταση του καταστήματος ρωτάω να μάθω και τη γνώμη αυτών που πιστεύω πως ξέρουν καλύτερα αφού είναι οι χρήστες του προϊόντος.

Δημοσ.

55 ευρω κανει στο πλαισιο και το σκεφτεσε ακομα?

χτυπα το αλυπητα!

και εγω εχω το 3500 και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο!

τοσο φτηνο που ειναι σκεφτομαι να παρω ενα για το δευτερο pc μου!

Δημοσ.

το 3500 που εχω πανω απο χρονο εχει γραψει γυρω στα 1000 DVD χωρις το παραμικρο προβλημα.

ακομα και να σου χαλασει μετα την εγγυηση με τοσα λιγα που κανει θα εχει βγαλει τα χρηματα του!

το Plextor κοστιζει τα υπερ-διπλασια και το μονο που εχει παραπανω ειναι το ονομα και ενα λιγο καλυτερο service.

NEC all the way!

Δημοσ.

Nec 3500 εδω και ενα χρονο και γω.πανω απο 600dvd χωρις κανενα προβλημα

το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν ειναι τοσο καλο reader

και το πηρα και 90euro τοτε :)

Δημοσ.

@Georgephantom: Γενικώς η NEC βγάζει καλά DVD-RW! Εγώ που έχω πάρει το NEC 2510A από πέρισυ το καλοκαίρι δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα παρ` όλο που κάνω σκληρή χρήση! Σαν readers όμως δε φημίζονται και τόσο πολύ!

Δημοσ.

Εκανες μια πολυ καλη αγορα DVD recorder, μην σε απασχολει. Κι εγω εχω το NEC 3500 και ειμαι υπερευχαριστημενος. Η ποιοτητα εγγραφης των NEC ειναι κορυφαια, υστερουν στο διαβασμα ταλαιπωρημενων DVD/CD αλλα αν εχεις κι ενα καλο DVD-ROM για τετοιες περιπτωσεις, εισαι καλυμενος.

Δημοσ.

Ego me NEC ND 2500A den exo kanena provlima kai me to 3500 pou to exo doulepsei para poli epiesis kanena provlima.... ara protimotero gia sena na pareis to nec outos i allos se 2 mines tha axizei ta misa lefta oti kai na pareis!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...