Προς το περιεχόμενο

προβληματικό Mothernboard ή ...

Fireball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
phovos akribos ayto to prama kanei giati tis fores poy den anabe' date=' esbina to diakopth to psu kai 3esyndea ta kalwdia ktl ktl, meta (or isws meta apo kati wres) me to poy syndea to kalodia me to diakopth toy psu sto on anabe 3afnika mono toy..........

[/quote']

A! Και αυτό μου το έκανε, επίσης :)

Οταν εβαζα τις τροφοδοσίες έπερνε μπροστα μόνο του, παλιοκατάσταση .. σούτ λοιπόν και πάμε για άλλο.

Δημοσ.

Παιδιά στο site της MSI δέν έχει πουθενά φόρμα για να ζητήσεις RMA.

Δέν βρήκα τίποτε, αναφέρει όμως οτι άν έχεις πρόβλημα με το Board να το πάς πίσω στο κατάστημα που το πήρες, εγώ το πήρα απο το internet (Italia), άν μπλέξω με μεταφορικά θα πληρώσω άλλα 70 Euro στο πήγενε έλα, έχει αντικαταστήσει κανείς board στη MSI με ΡΜΑ ?

Δημοσ.

Ωχ....Καλα κρασια!Θα σου βγει ο κουκος αηδόνι...Πάρε ενα τηλεφωνο στην Oktabit μήπως και μπορουν να το στείλουν στην MSI για λογαριασμό σου!

Δημοσ.
παιδιά δοκίμασα τα πάντα ... και με Ultrex λούστηκα αλλα δέν είδα προκοπή.

Το Borad είναι τελικά.

Είμαι άλλος ένας πανευτηχής κάτοχος ενός κομπλεξικού MSI Board.

ο Phovos το έθεσε πολύ ωραία :)

Θα το στείλω πίσω και θα δώ μετά με το καινούριο τί προκοπή θα δώ.

Άν και τα υπόλοιπα Board που έχω (3 για INTEL) δουλεύουν άψογα εδώ την πάτησα.

Η MSI βγάζει φοβερά Board αλλα άμα σου κάτσει σου έκατσε.

Θα το ξαναστήσω και θα σας πώ τί έγινε τελικά' date=' ευχαριστώ για το ενδιαφέρων.[/quote']

Δοκίμασες να βγάλεις την μητρική και να ελέγξεις αν οι βάσεις για τις βίδες ήταν σωστά προσανατολισμένες με τις τρύπες της μητρικής?

Εγώ την είχα πατήσει έτσι, με αποτέλεσμα μια βάση να βραχυκυκλώνει πάνω στην πλακέτα της μητρικής.Δυστηχώς ακολούθησε το μνημόσυνό της!

Δημοσ.

paidia h oktabit 8a to parei pisw alla 8a to krathsei mia eydomada (kai bale) gia na to testaroyn prwta, an soy kanei ayta ta kolpa synexeia eisai tyxeros 8a sto allaksoyn grigora....

Egw ti na pw poy to kanei area kai poy......

(enas filos esthle olo to pc sto magazi poy to pire kai ekeinh to esthlan olo mazi paketo sthn oktabit....(ebgaze sto boot kati san "checksome error default bios" alla kolage ekei, meta apo 2 eydomades pige kai to pire, toy allaksan to m/b kai anti na toy baloyn ayto poy eixe (k8n neo fsr) toy ebalan to k8n neo fsr platinum .... kolofardos 8a elege kaneis!)

Δημοσ.

(enas filos esthle olo to pc sto magazi poy to pire kai ekeinh to esthlan olo mazi paketo sthn oktabit....(ebgaze sto boot kati san "checksome error default bios" alla kolage ekei' date=' meta apo 2 eydomades pige kai to pire, toy allaksan to m/b kai anti na toy baloyn ayto poy eixe (k8n neo fsr) toy ebalan to k8n neo fsr platinum .... kolofardos 8a elege kaneis!)[/quote']

Κάτι μου έλεγε 1 φίλος σήμερα,εντελώσ συμπτωματικά,οτι σε 1 παλιό manual μιας motherboard που έχει,αναφέρει οτι το συγκεκριμένο μήνυμα μπορεί να οφείλεται στην μπαταρία της μητρικής.Έχω μια σπίτι για Ρ3 που βγάζει το ίδιο μήνυμα.Θα το δοκιμάσω το σαββατοκύριακο και θα σας πώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...