Προς το περιεχόμενο

Max Payne @ University mod released

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό μου συμβαίνει όταν άλλαζω χαρακτήρες με χρήση του -developer, για αυτό είπα ότι δεν είναι bug.

Έψαχνα να βρω κάτι και για τη γέφυρα.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πλάκα είχε που ο κακός καθηγητής κάποια στιγμή ξεκίνησε την επίθεσή του. :-D

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Αυτό μου συμβαίνει όταν άλλαζω χαρακτήρες με χρήση του -developer, για αυτό είπα ότι δεν είναι bug.

Έψαχνα να βρω κάτι και για τη γέφυρα.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πλάκα είχε που ο κακός καθηγητής κάποια στιγμή ξεκίνησε την επίθεσή του. :-D

Χε χε έτσι εξηγείται. Γιατί είμαι σίγουρος ότι -σπάνια βέβαια- αυτό μπορεί να συμβεί στο nightmare level χωρίς το cheat.

Btw δοκίμασες το -developerkeys και την εντολή getall ?

Meanwhile, τα προηγούμενα bugs που ανέφερες τα έχω διορθώσει (όσα διορθωνόταν). Και ακόμα με ενδιαφέρουν όσα υπόλοιπα έχεις εντοπίσει (kung fu ή όχι related)

Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να βγάλουμε ένα 1.1 version σε κάποια στιγμή (ίσως με κάποια extra thingies/eggs και πιο δύσκολες μάχες -χε χε) ή κάποιο patch (ό,τι πει το group).

Γενικά η απόφαση μου ήταν να προχωρήσω σε άλλο project, αλλά θα ήθελα να το αφήσω αυτό σε όσο πιο ολοκληρωμένο σημείο γίνεται.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Αν σας άρεσε το modification που φτιάξαμε για το Max Payne, μπορείτε να ψηφίσετε το mod μας στο site του mod db, όπου γίνεται ένας διαγωνισμός για τα mods of the year 2006!!!

Αυτό γίνεται απο την σελίδα του mod Max Payne@University στο mod db.

Ο πρώτος γύρος ψηφοφορίας λήγει στις 15 Δεκέμβρίου!

SmallDarkFire_MOTY.gif

Νομίζω ότι μπορείτε να ψηφίσετε είτε είστε εγγεγραμμένα μέλη στο moddb είτε όχι. (η εγγραφή μέλους είναι απλή και δωρεάν). Η διαφορά είναι ότι οι ψήφοι που δεν προέρχονται απο μέλη δεν θα ληφθούν υπόψη σε περίπτωση ισοπαλίας με άλλα mods.

P.S. Σκεφτόμαστε να βγάλουμε και ένα ακόμα videο-trailer ειδικά για το διαγωνισμό αυτό.

Δημοσ.

Και κάτι άλλο που ξέχασα να ρωτήσω. Μετά την εγκατάσταση του mod θα μπορώ να παίξω και την αυθεντική ιστορία; (θα μου δίνεται δηλαδή η δυνατότητα επιλογής πριν ξεκινήσω το παιχνίδι αν θα παίξω @ University ή όχι;)

Δημοσ.

Εκτός από τα δύο link που δίνει ο Praetorian υπάρχει κάποιο άλλο από το οποίο μπορώ να κατεβάσω το mod; Ρωτάω γιατί δοκιμάζοντας από το Levels4You έπιασα πολλή μικρή ταχύτητα!

• Moderators
Δημοσ.

οντως το l4y έχει πολύ οικτρές ταχύτητες στα downloads, είναι όμως πολύ φιλότιμη προσπάθεια οργάνωσης της modding community κατα τα άλλα.

Γρήγορος είναι ο filefront:

http://files.moddb.com/4769/download-max-payneuniversity-mod-v10/ -απο ότι μου αναφέρουν άλλοι δηλαδή.

Δημοσ.

Αν δε μετονομάσω το mod από .mpm σε .ras δε γίνεται τίποτα. Όταν όμως κάνω τη μετονομασία που προανέφερα παίρνω το παρακάτω σφάλμα:maxpaynegv7.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Το παιχνίδι παίζει κανονικά χωρίς το mod ?

- Βασικά τo αρχείο του Mod δεν πρέπει να μεταονομαστεί σε τίποτα άλλο.

- Tο mod (το αρχείo mpm) πρέπει να μπει στο φάκελο τοu Max Payne -στον ίδιο φάκελο όπου είναι και το "MaxPayne.exe".

- Μετά τρέχοντας το MaxPayne.exe (ή το shortcut στο desktop) θα εμφανιστεί ένα παράθυρο. Εκεί επιλέγεις το Max PayneAtUniversity v1.0 όπως φαίνεται παρακάτω:

loadmod2am3.th.jpg

- Πατάς play

Υποθέτω ότι έχεις κάνει πλήρη εγκατάσταση του παιχνιδιού στο δίσκο και έχεις εγκαταστήσει ήδη το επίσημο patch 1.05

Edit: Παίζει και ένα άλλο ενδεχομενο. Διάβαζα κάποια ξένα forum όπου αναφέρουν παρόμοιο πρόβλημα στο παιχνίδι. Απο ό,τι φαίνεται κυκλοφόρησε μια πειρατική εκδοχή του παιχνιδιού που ΔΕΝ έχει κάποια αρχεία (ήχου κυρίως) για να γλιτώσουν σε χώρο. Αν έχεις αυτή την κόπια μάλλον χρειάζεσαι τη σωστή εκδοχή.

Δημοσ.

Μάλλον στο edit πέτυχες διάνα! Δεν υπάρχει εξάλλου και ο φάκελος data που σύμφωνα με τις οδηγίες εγκατάστασεις του mod πρέπει να μετονομαστεί.

• Moderators
Δημοσ.
Μάλλον στο edit πέτυχες διάνα! Δεν υπάρχει εξάλλου και ο φάκελος data που σύμφωνα με τις οδηγίες εγκατάστασεις του mod πρέπει να μετονομαστεί.

Ναι, μάλλον αυτό με τη λάθος κόπια φταίει.

Ωστόσο, ο φάκελος data ούτε στο κανονικό (αυθεντικό) παιχνίδι υπάρχει.. Η μόνη περίπτωση να υπάρχει είναι να τον δημιουργήσει ένας χρήστης για να κάνει Modifications για το παιχνίδι. Αυτή την περίπτωση πήγαμε να αποκλείσουμε στις οδηγίες εγκατάστασης, καθώς αν ήδη υπάρχει κάποιος data folder με αρχεία μέσα, αυτά θα "συγκρουστούν" με τα αρχεία του mod μας (ή οποιουδήποτε άλλου mod.

*στην πραγματικότητα θα έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα από τα αρχεία του mod και θα προσπαθήσουν να συνεργαστούν με αυτό. Συνήθως με αποτυχημένα αποτελέσματα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Έχουμε δημιουργήσει ένα νέο trailer για τις ανάγκες του Mod Of The Year 2006, που διοργανώνει το Mod DB.

Το νέο trailer βασίζεται αρκετά στο 2ο και 3ο trailer, αλλά επιπλέον έχει αρκετές νέες σκηνές, και κάποιες σκηνές απο τους πραγματικούς χώρους της σχολής μας και της γέφυρας σε αντιπαράθεση με τις 3d εκδοχές τους που βάλαμε στο παιχνίδι...

To trailer προς το παρόν μπορείτε να το δείτε από το

και

google video extended trailer

Μπορείτε να ψηφίσετε το mod μας απο το παρακάτω link!

SmallLightaMOTY.gif

Ο πρώτος γύρος ψηφοφορίας λήγει αυτή την Παρασκευή στις 15

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...