Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Το mod έχει πλέον κυκλοφορήσει! Κάποια link για να το κατεβάσετε είναι: Από το Levels4You Από το Mod DB Το τελικό trailer υπάρχει στη διεύθυνση: http://maxpayne.levels4you.com/downloads.l4y?review=15093&cat=283 και στο youtube Απο το P=NP Group, Praetorian, Pandomas, Psyborg
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Exception in engineInit: X_SharedDB: Music "\data\database\Music\wavs\max_theme_short.wav": File not found. Ειχα το max payne (1.05) installed (ναι !!!! installed) και ειπα να το δοκιμασω... αλλα δεν...
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Exception in engineInit: X_SharedDB: Music "\data\database\Music\wavs\max_theme_short.wav": File not found. Ειχα το max payne (1.05) installed (ναι !!!! installed) και ειπα να το δοκιμασω... αλλα δεν... Χμ δε φαίνεται να είναι κάποιο αρχείο που σχετίζεται άμεσα με το mod (είμαι σίγουρος δηλαδή ότι δεν το χρησιμοποιεί το mod)... Αλλά το max_theme_short.wav είναι αρχείο απο το βασικό παιχνίδι... 1. Δοκίμασε να κάνεις μετονομασία ένα φάκελο "data" (αν υπάρχει). 2. μπορείς να δοκιμάσεις uninstall και re-install του Max Payne.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Το παιχνιδι ομως παιζει κανονικα... μαλλον θα φταιει η rip εκδοση...
ilos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Περιττό να πω πως για όλους εμάς τους πρωην ceidάδες το mod είναι must. Ώρα να μπω στο ΒΑ και να αρχίσω από Αλεξό LOL
insomniac_new Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Περιττό να πω πως για όλους εμάς τους πρωην ceidάδες το mod είναι must. Ώρα να μπω στο ΒΑ και να αρχίσω από Αλεξό LOL LOLOL ετσιιιιιιιιιιι
ilos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Λοιπον πάρτε ένα mini review. Κατ'αρχάς η δουλειά που έχει γίνει στο Level Design (που για μένα είναι ο μεγαλύτερος λόγος για να ασχοληθείς με αυτό το mod) είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Πιστή απεικόνιση του κτηρίου Β με τρομερές λεπτομέρειες σε μερικά textures (οπώς αφίσες στους πίνακες ή οι κλασσικοί βαμμένοι απο ΑΡΣΗ και τα λοιπά). Η μόνη παραφωνία είναι οτι γενικά το κτήριο δείχνει υπερβολικά καθαρό πριν το μακελειό (με εξαίρεση τις τουαλέτες LOL) ενώ και το κυλικείο έχει ψιλοαναβαθμιστεί από τότε. Τo voice-over είναι μέτριο και δεν ξέρω αν είναι limitation της engine ή επιλογή των συντελεστών για να μην τραβήξει σε μέγεθος. Σου δίνουν την εντύπωση οτι οι χαρακτήρες ψευδίζουν ώρες-ώρες ενώ τα sound effects είναι τα στάνταρ του mp1. Το story χωρίζεται από τα comic scenes που είναι πάρα πολύ καλά και δένουν. Η δυσκολία είναι μέση προς hard, κυρίως λόγω έλλειψης ammo και painkillers. Σε γενικές γραμμές είναι ένα mod που και διάρκεια έχει και πετυχημένες συνταγές απο άλλα mod (kung-fu) και την μοναδική εμπειρία να βγάλεις τα αποθυμένα σου στο ΒΑ. 8.5/10 P.S. είναι λίγο resource hog ή μου φαίνεται?
tonypapadovic Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Καλά ρε παιδιά θα με κάνετε να ξαναπαίξω ένα από τα καλύτερα games ever μου φαίνεται...
ilos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Στο chapter 2 στο υπολογιστικό εκτός από το τρελό disk swaping μετά απο λίγο πετάει error για overflow στα directX vertices. Advice?
ilos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Στο chapter 2 στο υπολογιστικό εκτός από το τρελό disk swaping μετά απο λίγο πετάει error για overflow στα directX vertices. Advice? Και για του λόγου το αληθές...
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Στο chapter 2 στο υπολογιστικό εκτός από το τρελό disk swaping μετά απο λίγο πετάει error για overflow στα directX vertices. Advice? Κάνω quote κάποιον φίλο απο άλλο forum: "To counteract this bug turn your MP1 graphic settings down to low, then after you've played through the section of the mod that you kept getting the bug in, saved the game, the come out of MP, reset your MP1 options to full again. Then load up again from where you last saved & everything will be O.K again. This Vertex problem with DirectX sometimes occurs when DirectX is trying to process too much infomation at once, i.e, too much going on, on the screen at any one time, & even the most reasonably powerfull P.C's can sometimes suffer this problem now & then" Ακούγεται κάπως οδυνηρό :/ Επίσης, όπως πάντα χρειάζεσαι τους τελευταίους drivers για την κάρτα γραφικών σου + το patch 1.05. Και για κάθε ενδεχόμενο δίνω το link της Remedy για το troubleshooting του Max Payne 1 To περιέργο είναι ότι σε εμένα αυτο το bug έχει συμβεί μονο μια φορά στα αρχικά στάδια της ανάπτυξης σε άλλο level πριν αρκετό καιρό και ποτέ ξανά. Και τυπικά παίζω σε 1024x768x32, All high, Anisotropic F, Antialasing 4x σε ati x800. JIC τα υπόλοιπα settings που έχω είναι triple screen buffer, fogging enabled, task switching disabled. Υποθέτώ ότι φταίει το περιορισμένο μας beta testing (αν και το bug είναι directx error σχετίζεται έμμεσα με το mod). Κατα πάσα πιθανότητα φταίει το γεγονός ότι εκείνη η φάση είναι πολύ "βαριά" (γενικά το υπολογιστικό είναι απο τις πιο resource hogging (στην αρχή αναρωτιόμουν τι ήθελες να πεις με το hoax -lol) πίστες.Αυτό σε συνδυασμό με το ότι αυξήσαμε κατα πολύ...(πάρα πολύ) το ποσό της καταστροφής που μπορεί να παραμένει (ως decal) σε ένα δωμάτιο.
ilos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Κάνω quote κάποιον φίλο απο άλλο forum: Ακούγεται κάπως οδυνηρό :/ Επίσης, όπως πάντα χρειάζεσαι τους τελευταίους drivers για την κάρτα γραφικών σου + το patch 1.05. Και για κάθε ενδεχόμενο δίνω το link της Remedy για το troubleshooting του Max Payne 1 To περιέργο είναι ότι σε εμένα αυτο το bug έχει συμβεί μονο μια φορά στα αρχικά στάδια της ανάπτυξης σε άλλο level πριν αρκετό καιρό και ποτέ ξανά. Και τυπικά παίζω σε 1024x768x32, All high, Anisotropic F, Antialasing 4x σε ati x800. JIC τα υπόλοιπα settings που έχω είναι triple screen buffer, fogging enabled, task switching disabled. Υποθέτώ ότι φταίει το περιορισμένο μας beta testing (αν και το bug είναι directx error σχετίζεται έμμεσα με το mod). Κατα πάσα πιθανότητα φταίει το γεγονός ότι εκείνη η φάση είναι πολύ "βαριά" (γενικά το υπολογιστικό είναι απο τις πιο resource hogging (στην αρχή αναρωτιόμουν τι ήθελες να πεις με το hoax -lol) πίστες.Αυτό σε συνδυασμό με το ότι αυξήσαμε κατα πολύ...(πάρα πολύ) το ποσό της καταστροφής που μπορεί να παραμένει (ως decal) σε ένα δωμάτιο. Ακόμα και σε 640 υφίσταται το πρόβλημα. Έχει να κάνει μάλλον με το body count αν το αφήσεις να πάει μακριά και δεν καταστρέψεις τα pc γρήγορα. Όσο για το hoax LOL κάτι άλλο θα σκεφτόμουνα, εγκυκλοπαιδικά : A hoax is an attempt to trick an audience into believing that something false is real. Γενικά πάντως το mod είναι κάπως βαρύ, great job non the less.//Ειδικά αν σκεφτούμε οτι το ξεκινήσατε κατά την διάρκεια των σπουδών με τις γνωστές υποχρεώσεις του τμήματος...
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Γενικά πάντως το mod είναι κάπως βαρύ Είναι αρκετά βαρύ.. Γενικά το Max Payne (ακόμα και το original -non modded game) όταν τρέχει στο pc μου πιάνει 99% cpu και μετά το desktop κάνει αρκετό χρόνο να συνέλθει. (Στο δε laptop θέλει reboot για να στρώσει ) Δεν μπορώ να ξέρω τι ευθύνεται για το directx error (μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω). Το παιδί που έκανα quote λέει ότι πρέπει να βάλεις τα πάντα σε low για να περάσεις το σημείο όπου "τείνει" να σou πετάει το σφάλμα... Ίσως μπορείς να δοκιμάσεις αυτό... 1. Φρόντισε στον κατάλογο του Max Payne να μην υπάρχει άλλος "data" κατάλογος (αν υπάρχει κάν'τον ένα rename. Η μόνη περίπτωση να υπάρχει ειναι να έχεις ασχοληθεί με Max Payne modding) 2. Κάνε extract το αρχείο που κάνω attach (ώστε να δημιουργηθεί ένας φάκελος "data" στον κατάλογο του Max Payne με ένα αρχείο .txt μέσα). 3. Παίξε το mod κανονικά... Δεν εγγυώμαι ότι θα δουλέψει και δε μπορώ να το τεστάρω γιατί σε εμένα δεν εμφανίζεται το σφάλμα. Πάντως σίγουρα θα περιορίσει τον υπερβολικά μεγάλο αριθμό από ίχνη καταστροφής που συγκεντρώνονται στο level και αν αυτό είναι η πηγή του προβλήματος τότε δεν θα εχεις πια το directx error. Btw αν δουλέψει πες μου σχετικά, ok? P.S. Ι give up, τι εννοείς με "resource hoax"? patch_0_1.zip
ilos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Ok thanks I'll try that. Όσο για το hoax ήμαρτον typo ήταν.
Trikoupis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Να δώσω κι εγώ τα συγχαρητήρια μου για την καταπληκτική δουλειά που κάνατε. Θέλω να ρωτήσω αν οι διάλογοι που ακούγονται στο trailer υπάρχουν και στο παιχνίδι. Π.χ. -Max is here, we are doomed! -κάτι σαν That what's smoothing που λέει όταν μπαίνει στην αίθουσα συνεδρίασης των καθηγητών. - After this goes off, there will be nothing then (καλά αυτό ίσως και να το άκουσα, δεν είμαι και σίγουρος) Το έχω βγάλει πάνω από 5 φορές προσπαθώντας να βρω άλλη ροή της ιστορίας αλλά αυτούς τους διαλόγους δεν τους άκουσα. Το μόνο που βρήκα είναι 5 bugs :mrgreen: 2-3 από τα οποία είναι αρκετά αστεία και θα τα κάνω post αργότερα αφού το έχει παίξει ο κόσμος. P.S. Κάνα easter egg υπάρχει ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.