Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Το mod έχει πλέον κυκλοφορήσει! Έχουμε δημιουργήσει ένα νέο trailer για τις ανάγκες του Mod Of The Year 2006, που διοργάνωσε το Mod DB, και στον οποίο το mod προκρίθηκε στα top 100 mods του 2006. Το νέο trailer βασίζεται αρκετά στο 2ο και 3ο trailer, αλλά επιπλέον έχει αρκετές νέες σκηνές, και κάποιες σκηνές απο τους πραγματικούς χώρους της σχολής μας και της γέφυρας σε αντιπαράθεση με τις 3d εκδοχές τους που βάλαμε στο παιχνίδι... To trailer μπορείτε να το δείτε από την επίσημη σελίδα του Max Payne@University στο ModDb ή εδώ: Τα link για να κατεβάσετε το mod είναι: Από το Mod DB Από το Levels4You Ένα δοκιμασμένο patch για το mod μόνο για όσους έχουν προβλήματα με ένα directx error μήνυμα: "Exception: DirectX allows only 65536 vertices per primitive. Closing..." θα βρείτε εδώ. (το patch αυτό είναι για το mod και δεν έχει καμμία σχέση ή conflict με το official 1.05 patch) Για όσους δεν το γνωρίζουν, Max Payne @ University είναι ένα Total Conversion modification για το pc παιχνίδι Max Payne (το 1ο). Το modification αυτο έχει: πέντε δικά του levels που αποτελούν μεταφορά πραγματικών τοποθεσιών στη 3d μηχανή του Max Payne. αυτόνομο storyline και νέους χαρακτήρες. To σενάριο διαδραματίζεται στη σύγχρονη Πάτρα και κυρίως (!) στη Πολυτεχνική σχολή των Μηχανικών Η/Υ (a.k.a. Ceid) και στη Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης (Ρίο -Αντίρριο). δικά του graphic novels που αφηγούνται και προωθούν την ιστορία, πολλά, πάρα πολλά όπλα, matrix style kung fu και ιστορίες . δύο διαφορετικά φινάλε βασισμένα στην επιλογή του Max σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού Εκ μέρους του P=NP group που το αναπτύσσει, Praetorian, Psyborg, Pandomas Have Fun! Edit 13 Dec '06: Μπορείτε να δείτε και το πρώτο μισό του introduction cutscene του mod στα links: Edit 21 Oct '06: Το 3o trailer υπάρχει στα links: official: Download link στο levels4you unofficial: Edit- 14 Oct '06: Το mod προγραμματίστηκε για release στις 20 Οκτωβρίου 2006. Edit- 01 Jun '05: Στα παρακάτω link θα βρείτε το προηγούμενο trailer για το mod, σε δύο qualities: Download link: High quality, highly recommended, Xvid, 40 MB Download link: Low quality, Divx 5.2.1, 12.5 MB Eπίσης μπορείτε να βρείτε τα πρώτα σχετικά βιντεάκια εδώ: 1. download link (αρχικό teaser, Apr 2004) 2. (Εναλλακτικό πολύ αρχικό teaser, που δεν έγινε ποτέ επίσημα released)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Enjoy you last day at school? EPOS
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 ...Ante mia akoma prospa8eia... ...up...
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Να τονίσω πως οι θρυλικές αίθουσες του Β κτιρίου και ειδικά ΒΑ θυμίζουν τόσα και τόσα Τον Περδίο γιατί δε βάλατε δεν κατάλαβα ακόμη... Η/Μ εδώ Thresh..μιλάμε για λιώσιμο
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 oreo mou fanike ,mou aresan oi kiniseis tou max payne . pote tha exoume link gia download ?
Bigi444444 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Κριμα που η ati μου τρώει φλασιά όταν ακούει για max payne 1.Kατεβάζω το βίντεο να μου φύγει η περιέργεια πάντως! Δεν το κάνατε στο 2 ρε παιδιά και σεις; EDIT: από το βιντεάκι φαίνεται πάρα πολύ καλό!Λέτε σαν mod να καταφέρω να το τρέξω;Έχω μια 9800pro και απ' όσο γνωρίζω έχει ασυμβατότητα με το max payne 1.
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Κριμα που η ati μου τρώει φλασιά όταν ακούει για max payne 1.Kατεβάζω το βίντεο να μου φύγει η περιέργεια πάντως!Δεν το κάνατε στο 2 ρε παιδιά και σεις; EDIT: από το βιντεάκι φαίνεται πάρα πολύ καλό!Λέτε σαν mod να καταφέρω να το τρέξω;Έχω μια 9800pro και απ' όσο γνωρίζω έχει ασυμβατότητα με το max payne 1. -) Se ati x800pro' date=' to max payne 1 me to [b']patch 1.05[/b] de parousiazei kanena problhma (me opoious catalyst kai an dokimasa, kai pleon me tous 5.6)...De nomizw na yparxei kapoio issue sygkekrimena gia thn 9800. Bale opwsdhpote to patch... epishs dokimase to option "-skipstartup" otan trexeis to Max Payne ektelesimo.... -) Otan ksekinhse to mod, to Max Payne 2 den eixe bgei akoma. Argotera otan bghke to Fall of Max Payne, den yphrxe eukolos/default tropos gia metafora twn levels. Xreiazotan epanasxediasmos. Ka8ws omws to project auto htan ka8ara *hobby-stiko* kai proxwrouse me argous ry8mous enas epanasxediasmos 8a to skotwne epi topou.... Ase pou telika mas "xalasan" kai ta "ragdolls" physics tou Max Payne 2.
Lothar Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Ante re paidia pote tha einai etoimo na exoume ti xara na katastrepsoume to BA?
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 (αφήνοντας το φτυάρι στην ακρή και κοιτάζοντας ευτυχισμένος το ξεθαμμένο thread) Και πάλι καλό μήνα! Progress Update: Το mod είναι σχεδόν έτοιμο, και πιθανότατα θα βγει κάποια στιγμή το φθινόπωρο. Γενικά δεν είναι πια στο χέρι μου (καθώς η δουλειά μου στο mod έχει τελειώσει από... χθες), αλλά εκτιμώ ότι λόγω των εξεταστικών που έπονται, η release date θα προγραμματιστεί ώστε να μην πέσει εν μέσω αυτών... P.S.1: Ενδέχεται να έχουμε έτοιμο κάποιο final trailer από το mod πριν το final released P.S.2: Το site για το mod γίνεται hosted σε αυτή τη διεύθυνση (clickie) Υποθέτω ότι η τελική εκδοση του mod θα ανέβει πρώτα εκεί. Praetorian, From the P=NP Group
tommy_angelo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Ωραίο φαίνεται το mod πλάκα έχει που ειναι και οι αφίσσες της ΚΝΕ στον τοίχο
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 News update: Το mod προγραμματίστηκε για release στις 20 Οκτωβρίου. Πριν από αυτό υπάρχει μια σκέψη για ένα τελικό trailer (...) για τις 16 του μήνα...
sno0py Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Pw pw ta spase tromerh fash gia osous einai foithtes genika:D
Meraklis56 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 πολύ καλό mod παιδιά.Θυμάμαι που μιλούσα σε κάποιον για το mod αυτο στο dc,angelos όχι όμως με αυτο το nick Κατι είχε πει οτι τον Ιανουάριο που μας πέρασε θα έβγαινε beta.Δεν πειράζει πάντως.Keep up the good Work
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 πολύ καλό mod παιδιά.Θυμάμαι που μιλούσα σε κάποιον για το mod αυτο στο dc,angelos όχι όμως με αυτο το nickΚατι είχε πει οτι τον Ιανουάριο που μας πέρασε θα έβγαινε beta.Δεν πειράζει πάντως.Keep up the good Work Μαζί μιλούσαμε πιθανότατα (υπο άλλο nick και εγω- τώρα πλέον αραιά και που μπαίνω μονο) Το mod έβγαλε μια beta έκδοση τον περασμένο Απρίλη, η οποία έμεινε -κακώς απο ό,τι αποδείχθηκε- σε κλειστό κύκλο (....). Η release είναι κάπως διαφορετική απο εκείνη τη beta και βελτιωμένη βάσει κάποιων απο τις παρατηρήσεις που πηραμε. Καταβάλαμε αρκετή προσπάθεια και ελπίζουμε να μη αποκαλυφθουν χοντρά προβλήματα στο mod...
insomniac_new Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 mpravo paides:D eimai foititis sti sxolh kai exw meinei poly kali douleia apo ta videakia pouxw dei mexri twra. PS. na doume pou tha vroume to game gia na paiksoume to mod
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.