androu Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 βασικά για να βάλεις την μηχανή του skroutz χρειάζεται να πάρεις άδεια απο το skroutz?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 βασικά για να βάλεις την μηχανή του skroutz χρειάζεται να πάρεις άδεια απο το skroutz? Η Insomnia πάντως, που έχει ενσωματώσει τη μηχανή αναζήτησης του skroutz στην πρώτη σελίδα του site, έχει έρθει σε συνεννόηση με τη διαχείρηση του skroutz.gr. Φυσικά χρειάζεται άδεια...
androu Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 καλά το κατάλαβα... !! Αραγε είναι δωρεάν για να το κάνει αυτο?
rafraf24 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 καλά το κατάλαβα... !! Αραγε είναι δωρεάν για να το κάνει αυτο? Oχι δεν νομίζω, αν και ο paredwse θα μπορέσει να μας διαφωτίσει περισσότερο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Oχι δεν νομίζω, αν και ο paredwse θα μπορέσει να μας διαφωτίσει περισσότερο. Γιατί δεν επικοινωνείτε με το [email protected] για περισσότερο έγκυρη πληροφόρηση;
rafraf24 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Γιατί δεν επικοινωνείτε με το [email protected][/email'] για περισσότερο έγκυρη πληροφόρηση; Πήρα την άδεια από το Skroutz, απλά επειδή ο Administrator λείπει δεν μπορεί να με διαφωτίσει πολύ για το πού θα πρέπει να το ενσωματώσω. Μου έδωσε ένα αρχείο php το οποίο περιέχει το απαραίτητο script και αναρωτιέμαι σε ποιο σημείο θα πρέπει να το βάλω. Θέλω η μηχανή να εμφανίζετε μέσα στο Forum μιας και δεν υπάρχει αρχική σελίδα όπως εδώ. Αναρωτιέμαι αν μπορείς να με διαφωτίσεις paredwse η o Ηal9000 για το που πρέπει να το βάλω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Πήρα την άδεια από το Skroutz, απλά επειδή ο Administrator λείπει δεν μπορεί να με διαφωτίσει πολύ για το πού θα πρέπει να το ενσωματώσω. Μου έδωσε ένα αρχείο php το οποίο περιέχει το απαραίτητο script και αναρωτιέμαι σε ποιο σημείο θα πρέπει να το βάλω. Θέλω η μηχανή να εμφανίζετε μέσα στο Forum μιας και δεν υπάρχει αρχική σελίδα όπως εδώ. Αναρωτιέμαι αν μπορείς να με διαφωτίσεις paredwse η o Ηal9000 για το που πρέπει να το βάλω. Στην περίπτωση της Insomnia, οι admin του Skroutz έκαναν όλη τη (βρωμο)δουλειά. Οπότε sorry, δεν μπορώ να σε διαφωτίσω γιατί είμαι παντελώς άσχετος.
bandito Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Πήρα την άδεια από το Skroutz, απλά επειδή ο Administrator λείπει ... Απο το στόμα σου , και στου θεού το αυτί Δεν λείπει..πήζει. Αυτο ελεγε το mail
androu Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Απο το στόμα σου ' date=' και στου θεού το αυτί Δεν λείπει..πήζει. Αυτο ελεγε το mail [/quote'] ναι όντως... rafraf24 όταν μάθεις κάτι πές το...
Stilewag Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 oooooooff-topic: androu, i ipografi sou leei "ti einai alithino? pws kathorizetai to alithino?"... isws na se endiaferei o orismos: "alithino einai ekeino to opoio den stamataei na iparxei otan stamatiseis na pisteveis se afto"
androu Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Stilewaq δεν το εχω γράψει εγώ. Αυτόματα εμφανίζει quotes Οφείλω να ευχαριστήσω κ δημόσια εδώ τους admin του skroutz για την βοήθειά τους.. παρόλο το πήξιμο που έχουν...
rafraf24 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Λοιπον..σορρυ που αργησα να απαντησω αλλα ελειπα σε διακοπες,κατοπιν επικοινωνιας με τους admin τους skroutz μου ανεφεραν οτι τον κωδικα πρεπει να τον ενσωματωσω στην αρχικη html σελιδα σε οποιο σημειο θελωνα εμφανιζετε η μηχανη αναζητησης. Αν παρλαυτα θες η μηχανη να εμφανιζετε μεσα στο forum ο κωδικας πρεπει να μπει στο Forum Home Template--> FORUMHOME.
rafraf24 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δυστηχώς δεν μπορώ με τίποτα να ενσωματώσω την μηχανή αναζήτησης, και κάτι γίνετε με το email των διαχειριστών του skroutz, καθώς δεν μπορώ να στείλω. Κάτι άλλο για τους γνωρίζοντες. Το Virtuanews που χρησιμοποιεί και το Insomnia εδώ και πολύ καιρό είναι στην έκδοση 1.0.4, επειδή θέλω και εγώ να βάλω αυτό το software στο site, ξέρετε πότε βγαίνει η 2η έκδοση του? Κάτι είδα στην ιστοσελίδα του για beta έκδοση, αλλά δεν διευκρινίζετε καλά.
Oberon Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 kalo ksekinhma!! mporei na kanw kanena register otan vrw xrono :grin:
rafraf24 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Τhanx για την εγγραφή Θα περιμένω τις προτάσεις σου στο Site
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.