Προς το περιεχόμενο

Νέο Site για Forum Συζητήσεων

rafraf24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
rafraf24 oreo to forum sou tha grafto ASAP.apla na po apo tin pira mou kai sto insomnia (otan ixe katigoria gia geniki koubenta) na perimeneis na ginoun oi kavgades tou aiona.elpizo na bgo pseftis alla sinithos sta genika forum grafoun gia athitika thriskia kai poltika kai telika ginete xamos.kalo kouragia san admin pou eisai!!

Καυγάς = Η απόλυτη συνταγή επιτυχίας των φόρουμ... Είναι αλήθεια ότι ένας καυγάς πάντα βοηθάει ένα καινούργιο φόρουμ!

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και διαφωνιες να υπαρχουν δεν υπαρχει προβλημα. Ο καθενας μπορει ελευθερα να λεει την γνωμη του, αρκει να μην εκτραχυνθει πολυ η κατασταση

Δημοσ.
Δημιούργησα αυτό το τόπικ, για να ζητήσω την γνώμη των μελών του Insomnia

πρωτη σελιδα

1. αφαίρεσε το fphover.class

δεν αξιζει τον κοπο να φορτώνει το java runtime ο browser μονο για να δει το "εισοδος στα forums". βαλε ενα κανονικο λινκ (ή πισω απο image, οπως το logo σου "enter here forum").

υποψι οτι αν σου ερθει επισκεπτης χωρις/disabled java, για να μπει μεσα (αν το μυριστεί) πρεπει να κλικαρει στο "Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε και ανήκει στον χρήστη panraf"

1.1 χρώμα 1ης σελιδας. βαλε ασπρο φόντο. ριξε μια ματια σε επαγγελματικα σαιτ (microsoft, oracle, ibm, google, ολα τα σχετικα με open source) για στανταρ συνδιασμων.

2. done!

2.1. "- Copyright 2005 -" ποιανου?

μηπως Copyright 2005 panraf, και αφαιρουμε το "δημιουργήθηκε και ανήκει στον" ?

3. Λινκ "Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας πατώντας εδώ" . Μη βαζεις σε δημοσιο χωρο το mail σου.

αφου εχεις στη διαθεση σου την php, ειναι ευκολο να φτιαξεις μια φορμα που θα παιρνει το μηνυμα και θα το στελνει ειτε σε mail, ειτε σε private message se forum user.

αλλη μπακαλικη λυση ειναι να εχεις ενα free mail chatting_admin@yahoo...

forum

4. προσωπικη γνωμη, παρα πολλες κατηγορίες για σαιτ υπο κατασκευη. αν σου ερθουν 100 χρηστες, και απομονωθουν 10-10 στο "δωματιακι" τους, δυσκολα να εχουν επαφες/γνωριμιες/ακομη και εντασεις μεταξυ τους, να γινει πιο γρηγορα η διαδοση στόμα, με στόμα.

και δυσκολευει η παρακολουθηση, ελεγχος απο τους mod.

καλα, "Γενική Κουβεντούλα", "Ιδεές, Προτάσεις, Παράπονα" ειναι τα απαραιτητα παντού.

αντε και ενα Αθλητικό για να μην πλακώνονται οι σκληροί μπροστα στους άλλους.

αλλα κατι "Επιστημες", "Ο Κόσμος της Apple", "σχεσεις φιλία?"

ειμαι 5 χρονια μελος στην Insomnia, καθαρα τεχνολογικό φορουμ, και ειδικευμενη κατηγορία για Mac μολις χτες απέκτησε. Το δικο σου που δεν θελεις να γινει στεγνό για υπολογιστές που θα βρει τους θαμώνες?

Εγω στη θεση σου τις 29 κατηγοριες θα τιε εκανα 4-6.

Ειπαμε: γνώμη μου. δικου σου ειναι οτι θελεις το κάνεις.

Εγω για να γινω μελος σε ενα φορουμ,

πρωτα το βρίσκω. συνυθως τυχαία. Δεν ψαχνω για φορουμς.

ειτε το βλεπω σε ενα ποστ στα φορουμ που ηδη διαβάζω,

ειτε πιο συχνα, κανω μια αναζητηση στο google για κατι που ψαχνω λυση, και με "τραβανε" αμεσως αυτα τα αποτελεσματα που προερχονται απο φορουμ, γιατι σιγουρα δεν ειναι απο εταιρικά site, απο αρθρα με γενικοτητες, ή απο software archive site που απλα εχουν ξερες περιγραφες προγραμματων.

ειναι απο χρηστες με -ελπιζω- παρομοιο προβλημα που δινουν λυση στην πράξη.

οκ, διαβαζω οτι μ'ενδιαφέρει, αφου δεν χρειαζεται να ειμαι μελος.

Αλλα αν θελω να απαντησω σε κατι, ή απλα να γινω μελος για να παρακολουθησω την πορεια ενος θεματος, κοιταω στο forum index διπλα σε καθε κατηγορία:

μετρητές: Θέματα, Μηνύματα, ενεργά μέλη.

αν βλέπεις εκει μονοψήφια, διψηφια νουμερα.... δυσκολα τα πράγματα.

Επισης, με ενδιαφερει, να υπαρχει παντα ενα στανταρ theme διαθεσιμο για επιλογή απο το user profile. ακομα κι αν εχεις επιλέξει σαν default κανενα τρελλό με μαυρα, κοκκινα, κιτρινα, να μπορω να επιλεξω το δικο μου διακριτικό.

Απο κει και περα, ποσα emoticons, avatars, και ringtones παρέχεις δεν με απασχολούν.

Δημοσ.

Random σευχαριστω πολυ για τις προτασεις σου. Προσπαθω να εχω αρκετες κατηγοριες για να καλυψω οσο το δυνατον περισσοτερα θεματα και να για εχουν την δυνατοτητα τα μελη να συζητανε για το θεμα που θελουν στην καταλληλη κατηγορια. Οσον αφορα τους κανονες το Link αλλαξε πριν 5 λεπτα στην ιστοσελιδα γιαυτο δεν επαιζε. Θα διορθωθει αμεσα, οπως και το φοντο θα αλλαξει. Σκεφτομαι μαλιστα να μην υπαρχει αρχικη σελιδα αλλα το http://www.chatting.gr να οδηγει απευθειας στο Forum

Δημοσ.

Πoλύ ωραίο το site rafraf24! Ειδικά οι κατηγορίες των παιχνιδιών και των Quiz, τις βρίσκω πολύ ωραίες. Καλή συνέχεια στο site.

Δημοσ.

Πάτησα εγγραφή και μου βγάζει τους κανόνες που πρέπει να αποδεχτώ:

Κανόνες Λειτουργίας.

Οι ακόλουθοι Κανόνες Λειτουργίας θεσπίστηκαν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο forum του ****ADSLgr.com****. Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο forum του ****ADSLgr.com**** σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Κανόνων λειτουργίας. Παρακαλούμε ελέγξτε τις επιμέρους κατηγορίες του forum για την τυχόν ύπαρξη συμπληρωματικών κανόνων, οι οποίοι ισχύουν παράλληλα με τους παρόντες Κανόνες λειτουργίας.

Τα * τα έβαλα εγώ για να δείξω το παράξενο. Μάλλον οι κανόνες είναι από κάπου αλλού ε; ε; ε;

Δημοσ.
Πάτησα εγγραφή και μου βγάζει τους κανόνες που πρέπει να αποδεχτώ:

Κανόνες Λειτουργίας.

Οι ακόλουθοι Κανόνες Λειτουργίας θεσπίστηκαν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο forum του ****ADSLgr.com****. Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο forum του ****ADSLgr.com**** σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Κανόνων λειτουργίας. Παρακαλούμε ελέγξτε τις επιμέρους κατηγορίες του forum για την τυχόν ύπαρξη συμπληρωματικών κανόνων' date=' οι οποίοι ισχύουν παράλληλα με τους παρόντες Κανόνες λειτουργίας.

Τα * τα έβαλα εγώ για να δείξω το παράξενο. Μάλλον οι κανόνες είναι από κάπου αλλού ε; ε; ε;[/quote']

Καλησπέρα και σευχαριστώ που έγινες μέλος στο Chatting.

Οι κανόνες που διάβασες κατά την εγγραφή σου είναι οι γενικοί κανόνες που εμπεριέχονται στο ελληνικό vBulletin. Έχω δημιουργήσει ξεχωριστούς κανόνες για το site στο Forum Ιδέες, Προτάσεις, Παράπονα. :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χίλια συγνώμη από τα μέλη και από τους Moderators που επαναφέρω το θέμα αυτό μετά απο 1 μήνα σχεδόν, αλλά θα ήθελα να ζητήσω την γνώμη των μελών τώρα που το site βρίκσετε στην τελική του μορφή σχεδόν και έχουν γίνει τα εξής.:

1) Η Αρχική σελίδα οδηγεί πλέον απευθείας στο Forum

2) Μπήκαν άρθρα και ειδήσεις ποικίλου ενδιαφέροντος

3) Μπήκαν μπόλικα downloads

4) Τα online παιχνίδια έφτασαν τα 100

5) Μπήκε Shoutbox

Και πολλές άλλες ακόμα λειτουργίες.

Και πάλι συγνώμη που επαναφέρω το θέμα.

Δημοσ.

proswpiki apopsi:

1. to grizo perithorio stin korifi to protimw pio mikro pio mikro sto ipsos (width). mporeis an thes na kopseis to perithorio pou exei to logo to katw meros (bottom)

2. ta arthra giati prepei na einai kapoios mellos gia na ta diavasei? iparxoun alloi tropoi na travikseis kosmo...

Δημοσ.

1. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει για την ώρα καθώς αν μικρύνει δεν θα χωράει το Google Search Bar και το banner. Αν και θα δω τι μπορώ να κάνω.

2. Σύντομα θα μπορούν και τα μη μέλη να διαβάσουν τα άρθρα. ;-)

Δημοσ.

to google giati to exeis ekei? den nomizw oti voithaei. an thelei kapoios na psaksei anoigeia mia alli selida. ektws kai an exeis kapoia special search engine (opws px Skroutz) isws mporouses na to stimwkseis kapou sta plagia (opws exei to Insomnia to search tou Skroutz)

Δημοσ.

Ειναι στα σχεδια μου να βαλω και την μηχανη του Skroutz αλλα δεν ξερω ακομα.. Στο μελλον θα εγκατασταθει μια βαση καλυτερη που θα ειναι για ειδησεις και θα μπει στην αρχικη σελιδα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...