Προς το περιεχόμενο

Νέο Site για Forum Συζητήσεων

rafraf24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, ξέρει κανείς εαν επέμβω στον κώδικα του vbulletin, θεωρήτε παράνομο? Γιατί θέλω να κάνω κάποιες παραμετροποιήσεις στο site μου, τις οποίες δεν γίνεται αν δεν επέμβω σε προγραμματιστικό επίπεδο.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά, ξέρει κανείς εαν επέμβω στον κώδικα του vbulletin, θεωρήτε παράνομο? Γιατί θέλω να κάνω κάποιες παραμετροποιήσεις στο site μου, τις οποίες δεν γίνεται αν δεν επέμβω σε προγραμματιστικό επίπεδο.

giati den dokimazeis na rotiseis sto "Programming & web authoring" section tou Insomnia? :)

Δημοσ.

Αρκετά καλή η εξέλιξη του forum αλλά χρειάζεται να βάλεις και κάποιες υποκατηγορίες στη κατηγορία Υπολογιστες..Καλή συνέχεια !!!

Και μια ερώτηση : Απο πού κατέβασες τα styles του vbulletin ?

Δημοσ.
Και μια ερώτηση : Απο πού κατέβασες τα styles του vbulletin ?

Μπορείς να κατεβάσεις διάφορα styles καθώς και οτιδήποτε modifications θες απο εδώ ;-)

Δημοσ.

rafraf24,

1. i arxiki selida (splash) den exei link gia to index tou forum

2. episeis afto to kiani xroma mou "xtipaei" sta matia

3. giati to splash einai me gramatoseira Times New Roman? dixnei "ftino"

4. vale tipota admin-email, "copyright" kai "powered by vbulletin" stin splash

5. vgale to "me tin dynami toy vbulletin" apo ton titlo, sto index tou forum

6. sou fenetai kali idea na prostheseis merika section gia tin texni?

(ola afta etsi opws to vlepw egw)

Δημοσ.

Καλησπέρα,

1. Ενοείς να μπεί κάποιο link που να οδηγεί απευθείας στο κατάλογο του forum?

2. Ναι, έχεις δίκιο, μάλλον θα το αλλάξω σε πιο "διακριτικό" χρώμα

3. Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω πολλές γραμματοσειρές να επιλέξω. Με verdana θα ήταν καλύτερο λες?

4. Copyright έχε μπεί στο κάτω μέρος της σελίδας, το powered by vbulletin φαίνεται στο κυρίως forum.

5. Δυστυχώς αυτό δεν μπορώ να το βγάλω, νομίζω δεν είναι νόμιμο, σύμφωνα με την Jelsoft, διόρθωσε με αν κάνω λάθος.

6. Στο μέλλον ναι, για την ώρα επειδή έχει ακόμα λίγα μέλη καλό θα ήταν να μην προσθέσω παραπάνω κατηγορίες.

Πάντως προσπαθώ μέρα με τη μέρα να το βελτιώνω, προσθέτοντας Modifications (Π.χ. τα τελευταία 5 posts), smiliew, avatars, styles.

Σευχαριστώ για τις προτάσεις σου. Θα περιμένω να μου πεις την γνώμη σου και στο μέλλον.

Δημοσ.

1. nai

2. proteinw ena pio "dim" background apo afto pou exeis sto default tou background tou forum. Fisika mporeis kai na min exeis arkiki selida, na vgaikei kat'eftheian sto forum ;)

3. afou olo to forum einai grammeno me verdana 10pt (~0.7em) tote nomizw oti einai kali epilogi

5. den exw idea an einai nomimo, mporeis na tous rotiseis, alla koita p.x. to insomnia ;)

no problem, kali sinexeia

Δημοσ.
--------------------------------------------------------------------------------

oxi , 100% nomimo einai.

Δημοσ.
1. nai

2. proteinw ena pio "dim" background apo afto pou exeis sto default tou background tou forum. Fisika mporeis kai na min exeis arkiki selida' date=' na vgaikei kat'eftheian sto forum ;)

3. afou olo to forum einai grammeno me verdana 10pt (~0.7em) tote nomizw oti einai kali epilogi

5. den exw idea an einai nomimo, mporeis na tous rotiseis, alla koita p.x. to insomnia ;)

no problem, kali sinexeia[/quote']

2. Το background θα γίνει πιο "soft" σύντομα

3. Ήδη στην αρχική σελίδα μπήκε η Verdana, φαίνετε πιο καλά τώρα

5. Τελικά είναι νόμιμο και έτσι άλλαξε ο τίτλος. :)

Δημοσ.

Ένα μέλος είχε ζητήσει τι διαφορετικό προσφέρει το site. Λοιπόν έχουμε και λέμε:

1) 30 Παιχνίδια arcade για τα εγγεγραμένα μέλη δωρεάν φυσικά για να παίζουν online και να ανταγωνίζονται τα υπόλοιπα μέλη, η και να παίζουν μόνοι τους.

2) Παιχνίδι Quiz ερωτήσεων - απαντήσεων ποικίλων κατηγοριών

3) 5 Themes και styles

Και φυσικά τις πολλές κατηγορίες για τις συζητήσεις, τα avatars κ.ο.κ.

Δημοσ.

rafraf24 oreo to forum sou tha grafto ASAP.apla na po apo tin pira mou kai sto insomnia (otan ixe katigoria gia geniki koubenta) na perimeneis na ginoun oi kavgades tou aiona.elpizo na bgo pseftis alla sinithos sta genika forum grafoun gia athitika thriskia kai poltika kai telika ginete xamos.kalo kouragia san admin pou eisai!!

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω πολυ!!! Πως τα βρηκατε τα παιχνιδια?? Θα βαλω κι αλλα στο μελλον! Παντως εχω αφιερωσει αμετρητες ωρες μπροστα στον υπολογιστη για το site, και θα συνεχισω να το κανω και στο μελλον προσπαθωντας να προσφερω κατι το διαφορετικο για τα μελη. Τhanx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...