MariaTs. Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 cig4 αυτή η φωτό για το back-up είναι απίστευτη! :lol:
rafraf24 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 To συγκεκριμένο site που προτείνεις είναι καθαρά τεχνολογικό forum, αυτό που φτιάχνω εγώ ειναι γενικού ενδιαφέροντος με ποικίλα θέματα.
MariaTs. Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 To συγκεκριμένο site που προτείνεις είναι καθαρά τεχνολογικό forum, αυτό που φτιάχνω εγώ ειναι γενικού ενδιαφέροντος με ποικίλα θέματα. Δεν διαφωνώ σε αυτό! Αλλά έχει και κάποια ενότητα άσχετη με την τεχνολογία και προσφέρεται για ότι θέλει κάποιος να αναπτύξει! Πάντως να σου ευχηθώ καλή αρχή και ελπίζω να μην γίνει ένα φόρουμ τύπου chat (με την κακή έννοια)! :grin:
rafraf24 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Για αυτό να είσαι απολύτως βέβαιη. Προσωπικά θα προσπαθήσω να διατηρήσω ένα πολιτισμένο επίπεδο, όπου μπορούμε να τα λέμε για όλα τα θέματα με κόσμιο πάντα τρόπο και μακριά από προσωπικές επιθέσεις και ειρωνίες. Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν κάτι δεν σου αρέσει και ποιο είναι αυτό όσον αφορά την εμφάνιση και την λειτουργικότητα.
MariaTs. Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Το περιβάλλον μου αρέσει! Τα θέματα είναι λίγα όμως! Μπορείς να πάρεις μια ιδέα θεμάτων απ'το http://www.forums.gr/ κι απ'το http://experts.pathfinder.gr/ . Δεν εννοώ να αντιγράψεις, απλά ιδέες να πάρεις για να κάνεις το φόρουμ πιο ποικίλο! Αυτά και καλή επιτυχία!
rafraf24 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Στην πορεία είναι προγραμματισμένο να δημιουργηθούν μερικά νέα forums, αλλά επειδή ακόμα είναι στην αρχή δεν έβαλα πάρα πολλά για να μην δημιουργηθεί σύγχηση. Πάντως σευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις!!
rafraf24 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Για την ώρα δημιουργήθηκαν 2 καινούργια θέματα. Στο μέλλον και ανάλογα με την ανταπόκριση και τις προτάσεις των μελών θα δημιουργηθούν περισσότερα ή θα αλλάξουν τα υπάρχοντα. Thanx
Stilewag Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 i arxiki selida ( http://www.chatting.gr/ ) einai kapws... ftwxi. kai to logo fenetai proxeiro :| i apopsi mou: 1. an exeis ta lefta kane diafimisi gia na matheftei 2. vaze special meterial (arthra, ktlp) 3. iparxei kati pou mporeis na parexeis pou den to parexei kapoios allos? 4. oi diagwnismoi einai mia kali idea (me dwra kai xwris)
rafraf24 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Καλησπέρα Stilewag, Καταρχήν σευχαριστώ για τις προτάσεις σου. 1. Είναι στα σχέδια μου η διαφήμιση, αρχικά στο google και ανάλογα με την ανταπόκριση θα δούμε για πιο πολλά. 2. Στην πορεία θα προστεθούν ειδήσεις. Προς το παρών το site βρίσκεται σε δοκιμαστική περίοδο και προορίζεται κυρίως για forums συζητήσεων. 3. Το forum εμπλουτίζετε συνεχώς με καινούργια πράγματα, smilies, avatars, styles. Θα προστεθούν επίσης downloads εικόνων, clip, και μουσικές. Αλλά όπως ανέφερα πιο πάνω θέλω πρώτα να δω την ανταπόκριση του κοινού. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να κρατήσω ένα κόσμιο και πολιτισμένο επίπεδο συζήτησης χωρίς βρισιές, προσωπικές αντιπαραθέσεις και ειρωνίες. 4. Λίγο δύσκολο προς το παρών τουλάχιστον. Όσον αφορά το logo ακόμα δεν είναι το τελικό. Μέχρη το τέλος της εβδομάδας θα έχει αλλάξει. Η κεντρική σελίδα επίσης θα γίνει πιο "ευπαρουσίαστη", αλλά θα παραμείνει λιτή, μιας και πρόκειτε για την εισαγωγική.
hammerd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Νομιζω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα νεοδημιουργηθεντα forums για τα ελληνικα δεδομενα !!! Keep up the good job !!!!
rafraf24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Thanx!! Το site μερα με την μερα θα βελτιωνετε, ελπιζω να αρεσει και στα υπολοιπα μελοι...
ifrit Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 rafraf24 poly kalo mpainei sta yp'opshn e mhn 3exname kai to gognet!
rafraf24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Σευχαριστω ifrit. Το logo πως το βρικσεις ?
rafraf24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Φιλε μου προσπαθω να κανω οτι μπορω :razz: , καμμια ιδεα για βελτιωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.