Προς το περιεχόμενο

GameBoy Micro!

actorius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

gia emena, meta apo tosa xronia i nintendo exei katantisi i poio dapaniri gkomena distixos gia tin tsepi moy kai eftixos gia emena (eytixos giati den milah, den bgazi glosa kai ola ta ipolipa!) etsi gia mia akomi fora THA TO PARW KAI APO TOYS PROTOYS, xoreis na pezi rolo i timi!

Δημοσ.

Για τιμή δεν έχω δει πουθενά κάτι, ούτε καν μια εκτίμηση. Αναμένεται το φθινόπωρο, αλλά και αυτό έτσι αόριστα προς το παρόν.

Πάντως το βρίσκω πολύ όμορφο!

http://media.gameboy.ign.com/articles/615/615160/img_2793620.html

Δημοσ.
gia emena, meta apo tosa xronia i nintendo exei katantisi i poio dapaniri gkomena distixos gia tin tsepi moy kai eftixos gia emena (eytixos giati den milah, den bgazi glosa kai ola ta ipolipa!) etsi gia mia akomi fora THA TO PARW KAI APO TOYS PROTOYS, xoreis na pezi rolo i timi!

That's ,my boy :-P :-P :-P :-P :-P :-P

Ennoeite oti tha to parw k egw amesws

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ένα από τα πρώτα θέματα στη σελίδα nintendo.gr είναι το λανσάρισμα του Gameboy Micro στις 4 Νοεμβρίου στην ευρωπαϊκή αγορά. Θα διατίθεται σε 4 χρώματα και η τιμή του θα είναι περί τα 99 ευρώ :(

Δυστυχώς στο θέμα της τιμής μας απογοητεύει ήδη η nintendo. Ελπίζω σταδιακά να μειωθεί η τιμή του, καθώς δε νομίζω οτι θα προτιμήσει κανείς να μη δώσει άλλα 40Ε παραπάνω και να πάρει ένα DS...

Κρίμα και μου άρεσε πάρα πολυ το Micro. Κάτι ήξερα και ενέδωσα τελικά στο DS και το έχω λυώσει εδώ και καμιά βδομάδα που το έχω!

Δημοσ.

Einai polla ta 99 europoula alla egw tha to xtipisw mono k mono epeidi einai Nintendo!Pantws perimena na einai peripou sta 60-70.Ti na kanoume,ta poiotika pragmata einai ligo akriba.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Που μπορώ να το βρώ με την χαμηλότερη δυνατή τιμή?

To Πλαίσιο στη Στουρνάρη το είχε μέσα στις γιορτές στα ?85... κάλεσέ τους να δεις αν η τιμή παραμένει ή την ανεβάσανε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...