leonidas112 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Έχω κατεβάσει από torrent κάποια αρχεία με κατάληξη .iso. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο μπορώ να τα δώ;
greeneye Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 bebeos file mou! to kalitero ine to magic iso (ekdosh 4.9 douleyei apsoga) yparxei to isobuster epishs telos akoma kai me alcohol mporeis. me to proto kaneis otidhpote tropopoihseis thes! (gia poio eykola panta)
giogr4 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Eκτός από το MagicΙso μπορείς να δεις και το Isobuster.
Sadako Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Και με το UltraISO, που βρήκα με κάποια...εχμμμ...επεξεργασία
kobi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Yparxei kai to Deamon tools pou einai freeware k anoigei ektws apo iso, k bin k cue k polla alla. Egw to xreisimopoiw edw k kairo.
Sadako Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δεν ξέρω όμως αν με το winrar γίνεται επεξεργασία .iso αρχείων, δηλαδή να το ανοίξεις, να προσθέσεις ένα αρχείο και να το σώσεις σαν .iso.. πχ, όταν αντιγράφω ένα DVD, μετά για να επεξεργαστώ το μενού, να απενεργοποιήσω τα links που σβήνω, βγάζω το .vob αρχείο, το δουλεύω, και το ξαναβάζω στο .iso, save, και είμαι κύριος.. Αυτό το κάνω με το UltraISO μια χαρά..
vagpap Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Η προσθαφαίρεση αρχείων, δουλεύει κανονικότατα ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.