dkoum Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Γεια σας Έχω δυο partition c (windows xp 32bit) και d (windows xp x64) θέλω να κάνω format το partition το c και να περάσω τα windows server 2003 enterprise ή τα windows xp 32bit (θα δω ανάλογα με τα κέφια μου). Πως μπορώ να ρυθμίσω μετά την εγκατάσταση το boot.ini για να βλέπει το πρώτο λειτουργικό τα windows xp x64 ,χρειάζεται να ρυθμίσω κάτι άλλο ;
alkisg Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Για να μην σου σβηστεί ο boot manager και μετά δεν βλέπεις τα XP x64 (οπότε θα παιδευτείς λίγο), προτείνω να ΜΗΝ κάνεις φορμάτ αλλά: 1) Μπουτάρεις σε XP x64 2) Σβήνεις ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ C:, αλλά όχι τα ΑΡΧΕΙΑ που βρίσκονται στο C:\, ώστε να μην διαγραφεί ο boot manager. Δηλαδή τα boot.ini, ntldr, ntdetect.com κτλ να μείνουν 3) Κάνεις εγκατάσταση και του λες να χρησιμοποιήσει το C:\ χωρίς να το φορμάρει. Αφού οι φάκελοι έχουν σβηστεί, θεωρείται καθαρή εγκατάσταση, δεν χρειάζεται format. Μετά από αυτά θα χρειαστεί μόνο να αφαιρέσεις από το boot.ini την παλιά καταχώρηση για τα xp 32bit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.