TheNetPoet Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2001 Εδώ και λίγο καιρό ασχολούαι με τα δορυφορικά και ενώ την έψαχνα για δέκτη/πιάτο, επεσε στα χέρια μου ένας nokia 9800s στο τζαμπέ... καθώς δεν είμαι ειδικός,θέλω τη βοήθειά σας στα παρακάτω<P>α) Πρέπει να πάρω ένα πιάτο και θα ήθελα να του βαλω δύο LNB για να πιάνω astra/hotbird. Έχετε να μου προτείνετε συγκεκριμένη διάμετρο για το πιάτο και τύπο για τα LNB (μένω Αθήνα) και ένα κόστος έστω και ενδεικτικό για να μην μου λέει ο κάθε μαγαζάτορας τα δικά του παραμύθια?<P>β) Απο τα λίγα που γνωρίζω ο 9800 έχει ενσωματωμένο viacess(άρα μπορώ να βλέπω alpha?), οπότε για να μπορέσω να δω irdeto πρέπει να πάρω ένα extra cam.<BR>Είδα στις λίστες οτι κάποια modules γίνονται freecam ενώ κάποια άλλα όχι. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα irdeto cam για το δέκτη αυτό που να μπορώ να το πειράξω? (Είμαι πολύ σχετικός με προγραμματισμό και ηλεκτρονικά,έχω laptop με pcmcia, δε ξέρω όμως πολλά για τα δορυφορικά... αυτό θα αλλάξει όμως με αρκετο διάβασμα και 'πειράματα' <P>γ) Η Nokia έχει βγάλει το λειτουργικό 1.3. Αξίζει να το εγκαταστήσω ή θα χάσω τη δυνατότητα να επεμβαίνω στο δέκτη λόγω νέου λειτουργικού?<P>Ευχαριστώ<P>The NetPoet
TheNetPoet Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2001 Διαβαζοντας βρηκα τα files για το ird106 που μετατρεπουν το irdeto cam σε freecam με το f2-b017.bin<BR>Απ οτι καταλαβαινω ειναι η τελευταία version και παιζει με cam ver <= 1.05 ?<BR>Αρα πρεπει να βρω irdeto cam με εκδοση <=1.05... ελπιζω να βρω τροπο να το ζητησω απο καποιο μαγαζι χωρις να κινησω υποψιες.. αρκετους big brother εχουμε..<BR>Επισης τσεκαρω και το wallanger και προσπαθω να καταλαβω τι ακριβώς κάνει... πληροφορίες κανεις?
kakos66 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2001 TheNetPoet<BR>1. gia diametro piatou tha sinistousa apo 1.10 kai pano gia na exeis isixo to kefali se asximes kairikes sinthikes gia LNB sigoura 0.6db (timi piatou apo 12.000 kai LNB apo 8.000 peripou)<BR>2. an exeis ensomatomeno viaccess tha deis alpha. gia IRDETO cam tora tha vreis ekdosi 2.09 pou mporei na ginei oti theleis (freecam - alphacrypt) kai EUROCAM<BR>3. to wallbanger thelei mia eidiki karta pou mpainei se dekti sindemeno me pc kai apo ekei vlepeis tin epikinonia tou provider me tin karta.
TheNetPoet Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2001 Thanx kakos gia th boh0eia.<P>An katalaba kala piato 1.20 loipon gia na eimai ok. Pantws ta 12.000 mou fainontai poly liga, mhpws ennoeis 120.000??<P>To wallbanger ap'oti eida mallon exei na kanei me ta kleidia pou stelnei o sat sthn karta..?<P>Exeis esy h opoios allos 0elei na proteinei kanena magazi pou na mporesw na parw to piato kai ta lnb gia na mhn trexw stous dosades kai ta synafh kai na einai kai a3iopistos o an0rwpos pou 0a tou ta skasw? Gia na mh fainontai onomata magaziwn an 0elete steilte mou email...<P>Euxaristw
kakos66 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2001 TheNetPoet <BR> piato eipes theleis na agoraseis oxi psifiako dekti akou 120.000 gia piato 10metro theleis?<BR> oso gia katastima distixos den gnorizo ti ginete stin perioxi sou eimai poli boreia....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.