Προς το περιεχόμενο

Παιζει ρολο πως συνδεεις τα ηχεια σε 5.1 καρτα?

kavaliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα μπερδεμενος τιτλος, οποτε εξηγω καλυτερα. Εχω τα Creative Inspire 5300 που ειναι 5.1 και εχω και την Audigy 2. Θεωρητικα, στο site λεει οτι τα 2 μπροστα ηχεια και το κεντρικο ηχειο ειναι με καλωδιο 2 μετρων ενω τα 2 πισω ειναι με καλωδιο 5 μετρων. Μιας και τα ηχεια εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα (6 Watts) δεν το εδωσα σημασια και τα εβαλα τα ηχεια οπως με βολεψαν εμενα στο δωματιο, απλα στο subwoofer που ολα συνδεονται τα εβαλα οπως πρεπει (δηλαδη το καθενα αναλογα με το που πραγματικα το εβαλα). Στο προγραμμα της Audigy κανω το τεστ που ακους να λεει "front left, front right" κτλ και ακουγονται οπως πρεπει αλλα εχει και μια αλλη επιλογη που λεει "Calibrate Speakers" και εκει οταν το παταω μου λεει οτι τα εχω συνδεσει λαθος και μου λεει και τις αλλαγες που πρεπει να κανω. Βεβαια αν τα κανω οπως λεει, δεν φτανουν τα καλωδια και θα πρεπει να παρω extensions αλλα και ειναι πολυ δουλεια γιατι εκει που ειναι ειναι δυσκολο να βγουν.

Και θελω να ρωτησω, παιζει ρολο αυτο ή αφου τα εχω συνδεσει εκει που πρεπει ειμαι ΟΚ?

Δημοσ.

Το Calibration πολλές φορές κάνει λάθος καβαλιώτη.

Και από ότι θυμάμαι τα Inspire 5300 { κάποτε τα είχα :D } δεν συνδέονται από πίσω στα ηχεία τα cables με +/-, αλλά είναι RCA Fix, έτσι?

Οπότε δεν γίνεται να κάνεις ανάστροφη πόλωση.

Απλά το Calibration λέει :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...