Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 [...] Άσε' date='επειδή "scripta manet"(ακόμη και με google),μου χρωστάς την παρουσίασή του,θυμάσαι;[/quote'] Θυμάμαι, το κανονίζω εντός του ΠΣΚ, άμα λάχει.
theobabis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Mαριε, εμ μονος μου, αφου μολις σημερα φιλοτιμηθηκε το γαϊδουροσκυλο να με ενημερωσει... KGP, συμφορα δε λες τιποτα...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Mαριε' date='εμ μονος μου, αφου μολις σημερα φιλοτιμηθηκε το γαϊδουροσκυλο να με ενημερωσει... [/quote'] Ψεμματάρες τρελλές, χρόνια του το'χω πει αλλά αυτός μου λέει "σκάσε βρωμόσκυλο, μου πήρες τ' αυτιά με το αλύχτισμά σου". :-P
theobabis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Ψεμματάρες τρελλές' date=' [b']χρόνια[/b] του το'χω πει αλλά αυτός μου λέει "σκάσε βρωμόσκυλο, μου πήρες τ' αυτιά με το αλύχτισμά σου". :-P Προσεξε σκυλε, γιατι αν ο Μαριος δε στο εχει ζητησει πριν απο δυο χρονια βρισκεσαι σε γλιστερη πλαγια.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Είμαι σε γλιστερή πλαγιά ούτως ή άλλως, μ' αρέσει η τσουλήθρα. When you hit rock bottom, the only way is up.
redxaris Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 kai apo emena ta sinxaritiria mou kai eimai poli xaroumenos pou vlepw oti anagnorizete o kopos sas(http://www.in.gr/tech/skroutz-gr-e-shop-price-times.asp) kai exw na sas kanw 2 erwtiseis: 1)pios apo esas einai o epomenos Bill Gates? 2)otan ginete pagosmios diasimoi tha mas thimaste katholou?(an oxi olous thimithite emena kai eimaste ok :razz: :razz: :razz: ) kai pali mpravo paidia mas glitwnete apo para poli kopo!! ;-) ;-)
KGP Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 KGP' date=' συμφορα δε λες τιποτα... [/quote'] ontos!!!!!
marios1957 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Μιας και μας αφήνει ακόμα (τελικά όλοι παιδιά είμαστε) ,λέω να το κανονίσεις για Κυριακή,μεσημέρι προς απόγευμα.Πάρ' τους κι ελάτε Αγία...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Εν τέλει, θα το κανονίσουμε την άλλη εβδομάδα, προέκυψε κώλυμα (όχι δικό μου).
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Εν τέλει, θα το κανονίσουμε την άλλη εβδομάδα, προέκυψε κώλυμα (όχι δικό μου). Πυρ , θαλλασσα και .....????? :-? :-? :-? :-?
Founes Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Πυρ ' date=' θαλλασσα και ..... [/quote'] .... kai babyO!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.