cyberstorm Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 exo ena 40 gb gia ta windows kai ena 20 skliro o opoios einai sirtarotos thelo na kano egkatastasi ta linux mandrake 10,1 an thimame kala.an afiso to 40gb me ta windows opos exei diladi kai kano kathari egatastasi sto 20 gb ta linux san ti tha ton diloso to skliro san master h san slave.kai an mpei san slve tha kanei mono tou to lilo;;; :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisg Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Βάλε τον 40 Gb master και τον 20 slave (ή στο δεύτερο IDE), οπότε το μηχάνημα να μπουτάρει από τον 40ρι. Στην εγκατάσταση βάλε τον lilo στον MBR του 40ρη και το linux στον 20ρι και θα είσαι ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armageladon Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 εχω κατεβασει τα linux redhat και το προβλημα μου ειναι πως ενω εχω χωρισει τον σκληρο μου σε 2 μερη για να κανω στο δευτερο εγκατασταση τα linux οταν παω να τα εγκαταστησω μου εμφανιζει ολο τον σκληρο σαν ενα ενιαιο κομματι και πουθενα δεν φαινεται οτι ειναι χωρισμενος!τι πρεπει να κανω για να μου το αναγνωρισει σαν 2 μερη???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Ποια έκδοση redhat? Τα αγόρασες ή εννοείς fedora ? Τον δίσκο πως τον χώρισες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.