Προς το περιεχόμενο

Δεν θέλει να εγκατασταθεί η Pixelview!!!

Blue_Guardian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και έχω αυτή την κάρτα τηλεόρασης χρόνια ολόκληρα και έχει δουλέψει στον παλιό Celeron 600MHz τόσο με τα WInXP όσο και με τα Win98 άλλοτε με τους drivers 5.13e 5.14 και 4.xx (για τα 98 που είχε το CD) και άλλοτε με αυτούς για Win2K. Μπορεί να δούλευε με αλχημείες και βουντού αλλά δούλευε. Στο καινούριο μου PC Sempron 2600+ με μητρική ASUS A7V880 και κάρτα γραφικών GeForce FX 5500 και λειτουργικό WinXP SP2.

Ποίος είναι ο "ύποπτος"; Pixelview (Τι έκπληξη! :( ) PV-BT878P+ (REV.4C) με chip CONEXANT FUSION 878A

Ποίο είναι το πρόβλημα; Όταν κάνει install λέει να εγκαταστήσει και το αρχείο BT848.sys. Τη στιγμή που ολοκληρώνει την εγκατάσταση του αρχείου (που αν κρίνω από την μπάρα πρόοδου είναι το τελευταίο) κάνει, χωρίς καμία προειδοποίηση, επανεκίνηση με την διακοπή τάσης να κάνει τον χαρακτηριστικό έντονο θόρυβο. Αφού δεν λέει να μπει κανένας οδηγός βάζω τους default που έχουν τα windows. Όλα καλά, οι video capture device και κάποιες άλλες από αυτές που έχω συνηθήσει φάινονται χωρίς ερωτηματικό. Αλλά τα προγράμματα τις pixelview μου λένε ότι δεν έχω εγκαταστήσει video capture device (καλά τι κάνω τόση ώρα; )

Ξέρω πως με ένα format είναι πολύ πιθανό να δουλέψει, αλλά θέλω να το αποφύγω. Ξέρει κανείς πώς;;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εναλλακτικοί (και αρκετά καλύτεροι) οδηγοί για κάρτες με τα 848-878(Α):

http://btwincap.sourceforge.net/

Όταν τους πρωτοτρέχεις, έχουν μία επιλογή για να απεγκαταστήσεις πρώτα οποιουσδήποτε προηγούμενους οδηγούς. Συστήνεται θερμά!

απο το device manager (σε save mode) βαλε μονος σου τους new drivers της καρτας (w2000 ή xp)

μετα βαλε το dscaler και εισαι ΟΚ

επισης ρυθμισε την επιλογη στο bios pci lacency (καπως ετσι λεγεται :) ) στο 64 ή 128

δοκιμασε και πες μας

τους πιο καινουργιους που εχει βγαλει η εταιρια της καρτας.

ειχα τα ιδια προβληματα με μια leadtek του 1999 και τελικα επαιξε κανονικοτατα με dcaler και drivers του 2002.

το κουφο ειναι οτι η εταιρια εβγαλε και καινουργιο προγραμμα για την καρτα και παιζει γαματα (εχθες το εβαλα) :)

Ok. Δούλεψε! Και μάλιστα με τους drivers από το CD για τα win2K. Αφού έκανε reboot καμιά 15αρια φορές. Το Dscaler το έβαλα αλλά δεν βοήθησε. Θα το ψάξω. Thanks!!!

Το DScaler παίζει ακόμη και χωρίς drivers! Προσπελαύνει απευθείας το hardware των καρτών που υποστηρίζει (σχεδόν όλες με το τσιπάκι 878 και αρκετές με τα καινούρια Philips SAA7133/7134/7135). Μόνο που προτείνω να κατεβάσεις την v4.1.8, οι νεώτερες μου έχουν δημιουργήσει προβλήματα που έχουν ήδη αναφερθεί στο φόρουμ http://www.dscaler.org/phpBB αλλά δεν έχουν λυθεί ακόμη. Παρόλα αυτά, εκπληκτικό σε ποιότητα εικόνας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...