Προς το περιεχόμενο

Έλεος με το Spam!

kostastnt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου στέλνουν συνέχεια email από μία σκατοεταιρεία με προσφορές για iPod και για καινούρια mp3... Το θέμα είναι ότι παρόλο που ξεγράφτηκα 200 φορές από τη λίστα τους (http://www.savicom.net) συνεχίζουν να μου στέλνουν... Το ξέρω ότι συνήθως είναι λάθος να βάζουμε το email για να ξεγραφτούμε, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση φαινόταν σοβαρή εταιρεία... Θα μου πείτε πόσο σοβαρή είναι μια εταιρεία που πουλάει το email μου για να μου πρήζουν τα @@?

Τέσπα, υπάρχει τρόπος να τους στέλνω και εγώ spam από το email μου? Με οποιοδήποτε πρόγραμμα με οποιονδήποτε τρόπο? Σίγουρα θα υπάρχει... Ήξερα παλιά μια σελίδα που έκανε αυτό το κόλπο, αλλά τώρα απλά δίνει τη δυνατότητα να στείλεις ανώνυμο email και όχι mailbomb...

Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατί δεν αντέχω άλλο... Θα βάλω την αδερφή μου να στέλνει όλη μέρα mail...

Δημοσ.

Steiltous mail oti eisai koufos, esi kai oli sou i oikogeneia kai oi filoi sou episis, opote den mporeis na xrisimopoiiseis tis ypiresies tous kai pos niotheis para poly asxima kathe fora pou sou stelnoun mail gia i-pod kai mp3. Vevaia meta mporei na sou stelnoun spam gia hearing aids, opote asto kalytera...

Chryssa

Δημοσ.

Κανε μπλοκαρισμα .

Αυτο εκανα στο μειλ του παθ και ξενοιασα απο μια εταιρεια ι-καρντς που ενω ειχα ξεγραφτει συνεχιζε και μου στελνε .

Δημοσ.

Έχω Gmail και δεν έχει επιλογή για να μπλοκάρω email. Πάντως δεν έχω βρει εγώ... Βρήκα δυο τρία καλά προγράμματα και τα δοκιμάζω τώρα... Το ένα δουλεύει αλλά στέλνει μόνο 4 mail τη φορά... Οπότε πρέπει να πατήσω το κουμπί καμιά 200 φορές ακόμα...

Δημοσ.

gia gmail:

To remove spam from your inbox, check the box next to the unwanted message, and click Report Spam. If you discover a message is spam once you have opened it, just click 'Report Spam' along the top of the message to send it to the Gmail Team.

The more spam you mark, the better our system will get at weeding out those annoying messages. If you or we should happen to goof and mark a good message as spam, click Not Spam at the top of the message.

Δημοσ.

Και Report Spam κάνω και τα πάντα αλλά συνέχεια περνάνε... Δεν ξέρω τί να πω? Σήμερα θα έχω χρόνο και θα ψάξω να βρω μια καλή λύση... Σας ευχαριστώ όλους!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...