dimitris__ Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Έχω PSTN και θέλω να αγοράσω μια σύνδεση xDSL που να μπορώ να την μοιράσω στην πολυκατοικία (έστω ότι υπάρχει η καλωδίωση). Ποιός provider με συμφέρει δεδομένου ότι θέλω το DSL modem που θα πάρω να μπορεί να μοιράσει το ιντερνετ σε 2 τουλάχιστον PC (δηλαδή να έχει ένα βασικό ΝΑΤ router-firewall); Η ταχύτητα που ενδιαφέρομαι είναι 256-384. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 oloi oi provider afti tin stigmi pou dinoun dorean modem den dinoun routers alla apla modem usb opote mallon prepei na agoraseis ena mono sou pou na ipostirizei protereotites oso afora tin diadromologisi dedomenon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris__ Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Thanks, αυτό ήθελα. Δηλαδή απλά κοιτάω την τιμή και αγοράζω τη σύνδεση χωρίς εξοπλισμό. Μετά απλά συνδέω το καλώδιο στο routerάκι της αρεσκείας μου, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 ακριβώς. ρούτερ πάρε το usr9105. 60e 4ports και τρελή αντοχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris__ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Ευχαριστώ παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.