karydis Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Γειά σε ολους σας ειμαι νεος και επειδη βλεπω οτι υπαρχουν πολοι γνωστες θα ηθελα να ρωτισω πια ηχεια απο τα δυο προτινεται και γιατι....τα ακουσματα ειναι πολλα και κυριως ελληνικα ...δεν ξερω ομω κλεινω προς τα λοτζιτεκ δεκτη καθε προταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karydis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 βοήθεια ρε κανεις............................. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karydis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 καποιος να με φωτισει.......plz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npapagri_xtra Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 den kserw kata poso 8a se voi8iso giati den exw kanena apo ta dyo montela, apla eixa creative paliotero montelo hxeiwn kai twra exw logitech. kai apo ta dyo eimai yper ikanopoihmenos. ta creative skylia kai ta logitech trelh poiothta. 8a sou proteina na kaneis oti ekana ki egw prin parw ta kainourgia mou logitech (Z5500) koitaksa review ksenwn site kai sygrina oti epiloges eixa sto nou mou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karydis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 ευχαριστω xtra...αλλος μπορει να βοηθησει ειμαι σε τρελλο δυλλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isobitis_r Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 koita oute ki egw mporw na se boh8isw kai poly apla 8a soy pw oti symfwnw me npapagri ka8os skylia ths creative, kai ypsiloterh poiotita ths logitech (ki egw mallwn ta epomena hxeia 8a einai logitech) Prospa8ise na pas se kapoio megalo magazi (p.x plaisio) poy ta exoyn anoixta kai paizoyn gia na ta akoyseis en drasei..... Ayto 8a einai kai oti kalytero giati "to kalytero" einai ypokeimeniko panta.... Filika Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Den 3erw ta t5900 alla ta x530 8a ta parw kai egw giati mou exoun pei oti kanoun trelo 8orybo. :smile: :smile: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karydis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 thx..τα λοτζιτεκ τα ακουσα εχθες τυχαια και ειναι και ποιοτικα τρελλα και ακουστικα(ταινια) υπεροχα...οποιος εχει καποια εμπειρια ας με βοηθισει ειδηκα για κριετιβ που δεν τα εχς ακουσει....παντος τωρα εχς κριετιβ 2.1 και ποιοτικα περασα καλα 4 χρονακια δεν εχω παραπονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karydis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 αλλος για μια μικρη βοηθεια........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karydis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 ............................. {} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soko Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Εγώ έχω τα Τ5900, είμαι αρκετά ικανοποιημένος για τα λεφτά τους, έχουν κάποια αρνητικά βέβαια, όπως χαμηλή ένταση κατά τη γνώμη μου και όσο τόσο καλά για μουσική, δεν έχουν σχεδιαστεί βέβαια για αυτό. Από την άλλη με σωστές ρυθμίσεις ακούγονται αρκετά καλά, έχουν και καλό subwoofer για την κατηγορία τους. Δεν έχω ακούσει και άλλες μάρκες όμως εκτός από Creative για να συγκρίνω. Πάντως είναι τα καλύτερα Creative που έχω ακούσει, δεν έχω δει βέβαια Megaworks κ Gigaworks αλλά από τα ακόμα πιο φθηνά της εταιρίας είναι πολύ καλύτερα. A κοίταξε και αυτά τα συγκριτικά αν θες: http://www.behardware.com/articles/548/page1.html http://www6.tomshardware.com/consumer/20041217/index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 ευχαριστω xtra...αλλος μπορει να βοηθησει ειμαι σε τρελλο δυλλημα Καλά, χαλάρωσε, δεν θα πάρεις και σπίτι.. Κι'εγώ πάντως τα Logitech προτείνω, πολυ ποιοτικά ηχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.