predator Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω !! Εγω εχω το SONY DRU - 710 A εδω και ενα χρονο παιζει τα παντα και γραφει τα παντα !! Ακομη και 2 στρωσεων DVD !!! Το πηρα 120 ευρω και τωρα κανει 85 ευρω!! Τα λεμε!!! :smile: φιλε καλώς όρισες στην insomnia! προσπάθησε όταν ποστάρεις να είσαι μέσα στο κλίμα της συζήτησις! εδώ μιλάμε για επιτραπέζια DVD player που υποστηρίζουν και divx ταινίες. τo Sony DRU-710A που ανέφερες είναι ένα DVD writer για υπολογιστή!
marios1957 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Κανένας απ' όσους λέει ότι έχει τέτοιο,δεν μας είπε αν το δικό του υποστηρίζει srt/sub Ελληνικούς υπότιτλους....
Vincanity Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Μάλλον δεν διάβασες όλα τα ποστ marios, διότι εγώ γράφω ότι το δικό μου υποστηρίζει....
marios1957 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Ναι,sorry,έχεις δίκιο,εσύ λες ότι το δικό σου υποστηρίζει Ελληνικούς υπότιτλους.Δεν αναλύεις όμως με τι τρόπο τους έχεις περασμένους,είναι δηλ burned στην εικόνα πάνω,η είναι ξεχωριστό αρχείο και σε τι τύπο είναι αυτό το αρχείο,όπως επίσης αν διαβάζει idx+sub.
qspock Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Αν το SONY χρησιμοποιει mediatek τσιπακι τοτε δε θα ειναι και πολυ δυσκολο να ετοιμαστει ενα firmware με greek support. Σε αυτο το forum το εχουν πετυχει τα παιδια με αλλα μοντελα http://dvd.stuff.gr/forum/index.php Ποιο τσιπακι εχει το SONY του Carrefur και ποιο μοντελο ακριβως ειναι?
Μπελλος Ευαγγελ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 φιλε καλώς όρισες στην insomnia! προσπάθησε όταν ποστάρεις να είσαι μέσα στο κλίμα της συζήτησις! εδώ μιλάμε για επιτραπέζια DVD player που υποστηρίζουν και divx ταινίες. τo Sony DRU-710A που ανέφερες είναι ένα DVD writer για υπολογιστή! ΕΕΕΕ εεε.... νομισα οτι μιλατε για Recorder σε ΠΙ ΣΙ !!!
Vincanity Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Ναι,sorry,έχεις δίκιο,εσύ λες ότι το δικό σου υποστηρίζει Ελληνικούς υπότιτλους.Δεν αναλύεις όμως με τι τρόπο τους έχεις περασμένους,είναι δηλ burned στην εικόνα πάνω,η είναι ξεχωριστό αρχείο και σε τι τύπο είναι αυτό το αρχείο,όπως επίσης αν διαβάζει idx+sub. Νομιζω πως αν ειναι burned στην εικόνα, τότε τους βλέπουν όλα τα player... εγώ πάντως τους βάζω ξεχωριστά σαν srt ή sub και τους δίνω το ίδιο όνομα με το αρχείο video, ο player τους βλέπει αυτόματα...
blackwar Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 egw magkes exw parei prin ena examino apo pixmania to sony DVP-LS785V to opoio to exei akoma pio ftina vevaia http://www.pixmania.com/gr/gr/56403/art/sony/dvd-divx-player-dvp-ls785.html se elliniko magazi to exw vrei mono sto openmind.gr kai panakrivo!!! kai to opio ta Divx moy ta paizei ola me tin moni diafora oti dexetai mono sub kai oxi srt. vevaia h sony hellas den anaferei oti paizei kai divx sto sony.gr (Omws anaferei pws apo xwra se xwra allazoyn ta xaraktiristika toy monteloy, kai to diko moy einai apo gallia kathos ekei exei edra h pixmania) http://www.sony.gr/ShowProduct.do?site=odw_el_GR&category=DVD+Player&product=DVP-LS785V
stehellas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 diladi me ena ksexwristw arxeio srt mesa sto dvx ..vlepeis kanwnika sub etsi ?
blackwar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 diladi me ena ksexwristw arxeio srt mesa sto dvx ..vlepeis kanwnika sub etsi ? ακριβως φιλε! επισης αν κατσω και Φτιάξω τους υποτιτλους burned τοτε ειναι ακομα καλυτερα, αλλα βαριεμαι βεβαια για δοκιμη εχω φτιαξει καμοια 10αρια ταινιες. και το μοντελο παιζει καθε λογης δισκακια απροβληματιστα!!! γιατι φιλος μου εχει παρει πριν κανα 8μηνο ενα sony απλο player (μοντελο δεν θυμαμαι) 80 euro απο τον κοτσοβολο, και δεν του παιζει τα δισκακια ΤΥ.
elavd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Τελικά αγόρασα το Pioneer DV-470 και είναι οκ... πριν κάνεις λοιπόν οποιοδήποτε αγορά' date=' ψάξε για το συγκεκριμένο μοντέλο να δεις τι παίζει. ;-) [/quote'] Παιδιά γεια και από μένα (νέος εδώ....) Είδα στο Pixmania για το Pioneer DV-470 και έγραφε ότι το προϊόν αυτό αντικαταστάθηκε με το DV-380-S. Αυτό σημαίνει ότι αναβαθμίστηκε άραγε το 470 ή απλά η Pixmania δεν το εμπορεύεται πλέον??? Με ενδιαφέρει να παίζει Divx με ελληνικούς υπότιτλους sub και srt...
Vincanity Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 κοίταξε λίγο τα παραπάνω posts elavd, αναφέρομαι στην δυνατότητα της συγκεκριμένης συσκευής να αναπαράγει όλα τα είδη υποτίτλων (σε ξεχωριστά αρχεία!) όσον αφορά την αντικατάσταση του 470 με το 380, νομίζω πως όντως ισχύει http://www.pioneer-eur.com/eur/product_overview.jsp?category_id=222&taxonomy_id=45-64
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.