Προς το περιεχόμενο

sony divx player 85 euro

stehellas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalispera paidia

mou eir8e ena diafimistiko apo carrefour kai mesa se auto vrika ena dvd sony (gia t.v) me ta eksis xaraktiristika

dvd+r dual , dvd+-r/rw , cdrw , jpeg , vcd , svcd mp3 divx ,dolby digital/dts kai dupli desm laser (?) sthn thmi twn 85 euro ... pos sas fenete h timoula ???

Επισκέπτης
Δημοσ.

Να προσεξετε μονο να υποστηριζει ελληνικη γραμματοσειρα στους υποτιτλους.το δικο μου philips δεν υποστηριζει και εχω ξενερωσει..

Δημοσ.

divx παιζει μονο αν ειναι ενα divx στο root ενος cd η και αν ειναι πολλα divx σε φακελους σε ενα dvd?

σου βγαζει μενου και επιλεγεις αυτο που θες να δεις?

Δημοσ.

Χθες είδα και ένα Pioneer στην ίδια περίπου τιμή (85-90?) στο Carrefour, αλλά δεν θυμάμαι ποιό μοντέλο ήταν.

Edit: Αυτό πρέπει να είναι.

Δημοσ.
Να προσεξετε μονο να υποστηριζει ελληνικη γραμματοσειρα στους υποτιτλους.το δικο μου philips δεν υποστηριζει και εχω ξενερωσει..

Αυτό είναι το πιο σημαντικό!!!!

Έψαχνα καιρό πριν αγοράσω divx-player και διαπίστωσα πως

λίγοι μόνο υποστηρίζουν Ελληνική γραμματοσειρά στους

υπότιτλους...

Στην αρχή έψαχνα για SONY και βρήκα σε διάφορα forum πως το

μοντέλο που ήθελα δεν υποστηρίζει Ελληνικά

(εξαρτάται και από το μοντέλο βέβαια!)

Τελικά αγόρασα το Pioneer DV-470 και είναι οκ...

πριν κάνεις λοιπόν οποιοδήποτε αγορά, ψάξε για το συγκεκριμένο

μοντέλο να δεις τι παίζει. ;-)

p.s. και ένας φίλος αγόρασε philips και "την πάτησε"

Δημοσ.

το δικό μου, αναγνωρίζει τα πάντα..δηλαδή γράφω σε ενα DVD 5-6 ταινίες

και μου βγάζει root directory από το οποίο διαλέγω αυτήν που θέλω...

Δημοσ.

καλη φαση!

ισως χτυπησω και εγω ενα τοτε, εχω απειρα divx.

η ποιοτητα που φαινεται στην tv πως ειναι?

φαινεται σαν VHS? σαν DVD? σαν TV?

Δημοσ.

@predator Σαν VHS φαίνονται τα πιο πολλά... Αλλά τώρα τελευταία, αν το πρόσεξες, όλα οι ομάδες τα XviD που βγάζουν είναι σε δύο CD και τέλεια ποιότητα... Ακόμα και σε ένα cd αν είναι από τους "επαγγελματίες" βγαίνει πεντακάθαρη ποιότητα...

Δημοσ.

ego eixa parei to noembri tou 2004 ena toshiba me ola ta xaraktiristika pou aneferes 120 euro tote distixos den ipirxan kales times dvd player me divx auto itan to pio fthino kai eutixos mexris stigmis den mou xei vgalei kanena provlima,ipostirizei kai ellinikous ipotitlous kai genikos ta panta...telika peftoun katakorifa oi times.......an den eixa parei dvd player tha eperna auto pantos...i timi tou einai poli kali kai pisteuo mporeis na to vreis kai fthinotera..an oxi tora sigoura se ena mina oposdipote :)

Δημοσ.

Οι ταινίες σίγουρα φαίνονται καλύτερα από ότι στο monitor

διότι η ανάλυση της TV είναι πιο χαμηλή...όπως αναφέρθηκε

και παραπάνω, ειδικά΄οι ταινίες που είναι σε 2cd φαίνονται σαν

κανονικό DVD...;)

Δημοσ.
kalispera paidia

mou eir8e ena diafimistiko apo carrefour kai mesa se auto vrika ena dvd sony (gia t.v) me ta eksis xaraktiristika

dvd+r dual ' date=' dvd+-r/rw , cdrw , jpeg , vcd , svcd mp3 divx ,dolby digital/dts kai dupli desm laser (?) sthn thmi twn 85 euro ... pos sas fenete h timoula ???[/quote']

Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω !!

Εγω εχω το SONY DRU - 710 A εδω και ενα χρονο παιζει τα παντα και γραφει τα παντα !! Ακομη και 2 στρωσεων DVD !!! Γενικα πολυ καλο!!

Το πηρα 120 ευρω και τωρα κανει 85 ευρω!!

Τα λεμε!!! :smile:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...