Προς το περιεχόμενο

Ποια θα ηταν η καταλληλοτερη VGA?

evansdimo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε υπολογιστη Celeron 2.4 ,512 mb μνημη και μια Gigabyte motherboard Sis 661Fx ποια θα ηταν κατα την γνωμη σας η καταλληλοτερη VGA που θα μπορουσα να βαλω. (Αυτη τη στιγμη εχω την 9600 SE)

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Exartatai apo to posa xrimata thes na dwseis kai to ti paixnidia paizeis. Oti kalytero kai na baleis tha deis diafora alla sigoura den tha ekmetaleysai to 100% tis kartas sou logw tis argis cpu. Gia sxetika aneto gaming (1024x768 kai aa,af) pistevw pws mia 9800pro tha se kalypsei. An thes na paizeis se megalyteres analyseis kai eisai diatethimenos na dwseis arketa xrimata tha se symbouleva na allazes kai ton epexergasti sou.

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά σε αυτό το review : http://anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=1927&p=1

Περιλαμβάνει gaming tests από celeron + 9800προ.

Παρατηρήσεις

1) Celeron = ΕΛΕΕΙΝΗ απόδοση

2) Το όριο , ο λόγος αυτής της ελεεινής απόδοσης είναι καθαρά ο επεξεργαστής.

Aν έφταιγε η κάρτα , τότε οι athlonXP δεν θα βελτίωναν τόσο πολύ την απόδοση.

Έτσι και χειρότερα θα αποδίδει ένας celeron , με οποιαδήποτε κάρτα , σε οποιεσδήποτε ρυθμίσεις

3) Μιλάμε για ΠΟΛΥ παλιά παιχνίδια

Τι κάρτα να πάρεις ξέροντας οτι ο Celeron δεν θα της επιτρέψει ΠΟΤΕ να βγάλει καλά framerates , ανεξαρτήτως ρυθμίσεων;

Τι ελπίδες έχεις να παίξεις σωστά καινούρια παιχνίδια με έναν επεξεργαστή που ψοφάει παίζοντας wolfenstein 3D;

Εγώ μάλλον δεν θα αγόραζα τίποτα.

Δημοσ.
Εγώ μάλλον δεν θα αγόραζα τίποτα.

Εγώ προσωπικά θα μάζευα λεφτά για καινούργια μητρική, επεξεργαστή και άλλη τόση μνήμη. Αργότερα όταν μου το επέτρεπαν τα οικονομικά μου, μια δυνατότερη κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Ρε παιδες ενταξει το καταλαβαινω οτι η CPU του αδερφου ειναι για τον π...τσο αλλα για αυτο το λογο εκανα και αυτο το topic. Επειδη δεν εχω διαθεση να πεταξω χρημα (παιρνοντας ας πουμε π.χ μια 6800GT...) λεμε ποια θα ηταν η καλυτερη περιπτωση για αυτον τον επεξεργαστη. Δεν ειμαι διατεθιμενος να κανω αναβαθμιση στο Pc του αδερφου μου, απλα θα ηθελα να δωσω καποια χρηματα ουτως ωστε να εχει ποιο αξιοπρεπη γραφικα στα παιχνιδια. Αυτη η 9600 Skata Edition ειναι απαραδεκτη σε οποιο Pc και αν την εχω δει. Και ξαναερχομαστε στον τιτλο του topic μου. Ποια καρτα πιστευετε οτι του ειναι αρκετη με δεδομενο την ελεεινη Cpu του? Δηλαδη με ποια θα ηταν το καλυτερο διδυμο. Μια 9550 ? μια 9600 pro ? μια 9600 XT ? μια 9700 pro ? μια FX5700 ? FX5900?

Δημοσ.

Μια πρόταση , από την στιγμή που είναι το pc του αδερφού σου.

Δοκίμασε να βάλεις την 6600GT σου στο pc του αδερφού σου , έτσι για να πάρεις μια ιδέα.

Δημοσ.

Ρε παδιά μην τρελαθούμε κιόλας, εγώ είδα φοβερή διαφορά σε pentium 3 1266 από την 9500προ στην 9800 προ και εσείς του λέτε 9600 και πολύ του είναι;

Δημοσ.

Και μιλάω και για άλμα στο 3dmark 2003 και 2001 και για άλμα στο farcry το οποίο πρώτα το έπαιζα στο low και μετά στο high. Τα ίδια και στο nfsu και σε άλλα παιχνίδια.

Δημοσ.

Φιλε Γιαννης 84 ενταξει καταλαβαινω οτι θα υπαρχει διαφορα αλλα το ζητουμενο μου ειναι να δωσω και καπως λιγοτερα χρηματα διοτι το PC δεν ειναι και δικο μου...

Σκεφτομαι τη λυση καποιας 9550. Τωρα βεβαια δεν ξερω ακομα ψαχνομαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...