Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Ηθελα να βρω το ευρωπαϊκο συνταγμα και εδωσα στην ευρεση τη λεξη "συνταγμα". Δεν βρηκα τιποτα... Αν εδινα ομως τη λεξη με τονο "Σύνταγμα" υπηρχε θεμα ιδιο....Πριν αρχισουμε να λιθοβολουμε οσους δεν ψαχνουν μηπως, αν γινεται ,θα μπορουσε η ευρεση να ειναι πιο ελαστικη με τις λεξεις κλειδια ???? Αλοιως με τις 100 μορφες που ο καθενας γραφει εδω μεσα (ελληνικα , greeklish κλπ κλπ κλπ) ουσιαστικα γινεται απο πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο να βρουμε κατι. :smile: :smile: :smile: :smile:
bandito Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Ηθελα να βρω το ευρωπαϊκο συνταγμα και εδωσα στην ευρεση τη λεξη "συνταγμα". Δεν βρηκα τιποτα... Αν εδινα ομως τη λεξη με τονο "Σύνταγμα" υπηρχε θεμα ιδιο....Πριν αρχισουμε να λιθοβολουμε οσους δεν ψαχνουν μηπως' date=' αν γινεται ,θα μπορουσε η ευρεση να ειναι πιο ελαστικη με τις λεξεις κλειδια ???? Αλοιως με τις 100 μορφες που ο καθενας γραφει εδω μεσα (ελληνικα , greeklish κλπ κλπ κλπ) ουσιαστικα γινεται απο πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο να βρουμε κατι. :smile: :smile: :smile: :smile: [/color'] χμμμ, χωρίς να ξέρω για το insomnia συγκεκριμένα η mysql θα έπρεπε να μην κάνει διαχωρισμό αν εχει greek collation. Περισσότερα θα σου πούν οι υπευθυνοι πάντως....
johnramos0 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Και εγώ πολλές φορές ψάχνω για κάποια topics τα οποία είμαι σίγουρος ότι τα είδα στο παρελθόν, αλλά δεν τα βρίσκω με τίποτα. Εχω δοκιμάσει ατελείωτους συνδιασμούς.
billpeppas Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Για αυτό κανονικά έπρεπε να εφαρμόζεται κανόνας γλώσσας ( π.χ. καθαρά ελληνικά, όχι greeklish , etc )
bandito Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Για αυτό κανονικά έπρεπε να εφαρμόζεται κανόνας γλώσσας ( π.χ. καθαρά ελληνικά, όχι greeklish , etc ) Μάλλον δεν καταλαβες. Ας πουμε οτι γράφουμε όλοι ελληνικά. Σύνταγμα, σύνταγμα, συνταγμα, Συνταγμα είναι τέσσερεις διαφορετικές λέξεις. Εκτός αν πουμε απαγορευονται οι τόνοι και τα κεφαλαία.
paschalia Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Bandito δοκιμασα το παραδειγμα που δινεις και δεν ειδα διαφορα αποτελεσματων με κεφαλαια η μικρα γραμματα . Οσα αποτελεσματα εβγαλε με το ''Σύνταγμα'' τα ιδια εβγαλε και με το ''σύνταγμα'' . Παρομοιως και με τα '' Συνταγμα'' ''συνταγμα'' .
bandito Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Ηθελα να βρω το ευρωπαϊκο συνταγμα και εδωσα στην ευρεση τη λεξη "συνταγμα". Δεν βρηκα τιποτα... Αν εδινα ομως τη λεξη με τονο "Σύνταγμα" υπηρχε θεμα ιδιο....Πριν αρχισουμε να λιθοβολουμε οσους δεν ψαχνουν μηπως' date=' αν γινεται ,θα μπορουσε η ευρεση να ειναι πιο ελαστικη με τις λεξεις κλειδια ???? Αλοιως με τις 100 μορφες που ο καθενας γραφει εδω μεσα (ελληνικα , greeklish κλπ κλπ κλπ) ουσιαστικα γινεται απο πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο να βρουμε κατι. :smile: :smile: :smile: :smile: [/color'] Xe xe, δεν μπήκα στον κόπο να το τσεκάρω. Μάλλον ο Γιάννης έκανε λάθος
rafraf24 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Θα πρέπει να δημιουργηθεί ενα φιλτρο που να είναι κάτι σαν "συμφωνία πεζών κεφαλαίων", και να δημιουργηθεί ένα search engine το οποίο να ψάχνει επακριβώς ολόκληρες φράσεις. Νομιζω το τελευταίο θα υποστηρίζετε απο το vbulletin 3.5
paschalia Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δεν εκανε λαθος . Απλα η βαση ειναι ρυθμισμενη ετσι ωστε να δινει περισσοτερα αποτελεσματα με σωστα γραμμενες λεξεις . Αλλα οσοι χρησιμοποιουν το μη τονικο συστημα (ετσι το εχω ονομασει απο μικρη) το χρησιμοποιουν και στις αναζητησεις αντανακλαστικα (θεωρειται τσατ τωρα αυτη η ανταλαγη αποψεων ?)
rafraf24 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 To παρών search υποστηρίζει σύνθετη αναζήτηση? Δηλαδα να ψάχνω βάσει ολόκληρης φράσης και αποκλείωντας απο την αναζήτηση λέξεις που δεν θέλω.
hurin Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Επίσης , το όριο των 3 γραμμάτων σε λέξη , είναι ενοχλητικό . Πώς θα μπορούσα εύκολα να βρώ θέμα με "Act of War" ?
random Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Επίσης ' date=' το όριο των 3 γραμμάτων σε λέξη , είναι ενοχλητικό .Πώς θα μπορούσα εύκολα να βρώ θέμα με "Act of War" ?[/quote'] asta, megalo provlhma, kai eidika pou einai tech forum kai exei polles tetoies le3eis (mp3, cdr, dvd, rom, ram, zip) psakse mesw Lamias .... sorry google: http://www.google.com.gr/search?num=100&hl=el&newwindow=1&as_qdr=all&q=%22Act+of+War%22+site%3Awww.insomnia.gr&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&meta=
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Bandito δοκιμασα το παραδειγμα που δινεις και δεν ειδα διαφορα αποτελεσματων με κεφαλαια η μικρα γραμματα .Οσα αποτελεσματα εβγαλε με το ''Σύνταγμα'' τα ιδια εβγαλε και με το ''σύνταγμα'' . Παρομοιως και με τα '' Συνταγμα'' ''συνταγμα'' . Αυτο εγινε τωρα γιατι το ποστ με το "συνταγμα" ειναι το δικο μου.Αν το δοκιμαζες πριν το βαλω εγω δεν θα σου εβγαζε το πιο παλιο που ηταν "σύνταγμα"... :smile: :smile: :smile: :smile:
Isle Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Υπάρχει και η εξελιγμένη αναζήτηση για όσους θυμούνται ποιος έχει κάνει πόστ.
dwarves Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 emena den mou aresei to orio twn 3 grammatwn... :S epeishs den exw katalavei an douleuei kati san mpalanter... xrhsimopoiw to * alla vgazei polla results...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.