Προς το περιεχόμενο

Μπορει να βελτιωθε η "ευρεση" στο Forum ???

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηθελα να βρω το ευρωπαϊκο συνταγμα και εδωσα στην ευρεση τη λεξη "συνταγμα". Δεν βρηκα τιποτα...

Αν εδινα ομως τη λεξη με τονο "Σύνταγμα" υπηρχε θεμα ιδιο....Πριν αρχισουμε να λιθοβολουμε οσους δεν ψαχνουν μηπως, αν γινεται ,θα μπορουσε η ευρεση να ειναι πιο ελαστικη με τις λεξεις κλειδια ???? Αλοιως με τις 100 μορφες που ο καθενας γραφει εδω μεσα (ελληνικα , greeklish κλπ κλπ κλπ) ουσιαστικα γινεται απο πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο να βρουμε κατι.

:smile: :smile: :smile: :smile:

Δημοσ.
Ηθελα να βρω το ευρωπαϊκο συνταγμα και εδωσα στην ευρεση τη λεξη "συνταγμα". Δεν βρηκα τιποτα...

Αν εδινα ομως τη λεξη με τονο "Σύνταγμα" υπηρχε θεμα ιδιο....Πριν αρχισουμε να λιθοβολουμε οσους δεν ψαχνουν μηπως' date=' αν γινεται ,θα μπορουσε η ευρεση να ειναι πιο ελαστικη με τις λεξεις κλειδια ???? Αλοιως με τις 100 μορφες που ο καθενας γραφει εδω μεσα (ελληνικα , greeklish κλπ κλπ κλπ) ουσιαστικα γινεται απο πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο να βρουμε κατι.

:smile: :smile: :smile: :smile: [/color']

χμμμ, χωρίς να ξέρω για το insomnia συγκεκριμένα η mysql θα έπρεπε να μην κάνει διαχωρισμό αν εχει greek collation. Περισσότερα θα σου πούν οι υπευθυνοι πάντως....

Δημοσ.

Και εγώ πολλές φορές ψάχνω για κάποια topics τα οποία είμαι σίγουρος ότι τα είδα στο παρελθόν, αλλά δεν τα βρίσκω με τίποτα. Εχω δοκιμάσει ατελείωτους συνδιασμούς.

Δημοσ.
Για αυτό κανονικά έπρεπε να εφαρμόζεται κανόνας γλώσσας ( π.χ. καθαρά ελληνικά, όχι greeklish , etc )

Μάλλον δεν καταλαβες.

Ας πουμε οτι γράφουμε όλοι ελληνικά.

Σύνταγμα, σύνταγμα, συνταγμα, Συνταγμα είναι τέσσερεις διαφορετικές λέξεις.

Εκτός αν πουμε απαγορευονται οι τόνοι και τα κεφαλαία.

Δημοσ.

Bandito δοκιμασα το παραδειγμα που δινεις και δεν ειδα διαφορα αποτελεσματων με κεφαλαια η μικρα γραμματα .

Οσα αποτελεσματα εβγαλε με το ''Σύνταγμα'' τα ιδια εβγαλε και με το ''σύνταγμα'' .

Παρομοιως και με τα '' Συνταγμα'' ''συνταγμα'' .

Δημοσ.

Αν εδινα ομως τη λεξη με τονο "Σύνταγμα" υπηρχε θεμα ιδιο....Πριν αρχισουμε να λιθοβολουμε οσους δεν ψαχνουν μηπως' date=' αν γινεται ,θα μπορουσε η ευρεση να ειναι πιο ελαστικη με τις λεξεις κλειδια ???? Αλοιως με τις 100 μορφες που ο καθενας γραφει εδω μεσα (ελληνικα , greeklish κλπ κλπ κλπ) ουσιαστικα γινεται απο πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο να βρουμε κατι.

:smile: :smile: :smile: :smile: [/color']

Xe xe, δεν μπήκα στον κόπο να το τσεκάρω.

Μάλλον ο Γιάννης έκανε λάθος ;)

Δημοσ.

Θα πρέπει να δημιουργηθεί ενα φιλτρο που να είναι κάτι σαν "συμφωνία πεζών κεφαλαίων", και να δημιουργηθεί ένα search engine το οποίο να ψάχνει επακριβώς ολόκληρες φράσεις. Νομιζω το τελευταίο θα υποστηρίζετε απο το vbulletin 3.5

Δημοσ.

Δεν εκανε λαθος .

Απλα η βαση ειναι ρυθμισμενη ετσι ωστε να δινει περισσοτερα αποτελεσματα με σωστα γραμμενες λεξεις .

Αλλα οσοι χρησιμοποιουν το μη τονικο συστημα (ετσι το εχω ονομασει απο μικρη) το χρησιμοποιουν και στις αναζητησεις αντανακλαστικα ;) (θεωρειται τσατ τωρα αυτη η ανταλαγη αποψεων ?)

Δημοσ.

To παρών search υποστηρίζει σύνθετη αναζήτηση? Δηλαδα να ψάχνω βάσει ολόκληρης φράσης και αποκλείωντας απο την αναζήτηση λέξεις που δεν θέλω.

Δημοσ.

Επίσης , το όριο των 3 γραμμάτων σε λέξη , είναι ενοχλητικό .

Πώς θα μπορούσα εύκολα να βρώ θέμα με "Act of War" ?

Δημοσ.
Επίσης ' date=' το όριο των 3 γραμμάτων σε λέξη , είναι ενοχλητικό .

Πώς θα μπορούσα εύκολα να βρώ θέμα με "Act of War" ?[/quote']

asta, megalo provlhma,

kai eidika pou einai tech forum kai exei polles tetoies le3eis (mp3, cdr, dvd, rom, ram, zip)

psakse mesw Lamias .... sorry google:

http://www.google.com.gr/search?num=100&hl=el&newwindow=1&as_qdr=all&q=%22Act+of+War%22+site%3Awww.insomnia.gr&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&meta=

Δημοσ.
Bandito δοκιμασα το παραδειγμα που δινεις και δεν ειδα διαφορα αποτελεσματων με κεφαλαια η μικρα γραμματα .

Οσα αποτελεσματα εβγαλε με το ''Σύνταγμα'' τα ιδια εβγαλε και με το ''σύνταγμα'' .

Παρομοιως και με τα '' Συνταγμα'' ''συνταγμα'' .

Αυτο εγινε τωρα γιατι το ποστ με το "συνταγμα" ειναι το δικο μου.Αν το δοκιμαζες πριν το βαλω εγω δεν θα σου εβγαζε το πιο παλιο που ηταν "σύνταγμα"... :smile: :smile: :smile: :smile:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...