Crizzt Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 @ alkisq: Tin ekdosi tou firefox ti vlepeis grigora patwntas Help-> About
Eusebius Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Eusebius πχ το webmail της forthnet. (μαλλον δεν θα μπορεις να το τσεκαρεις). Αλλα κι αλλα' date=' δεν θυμαμαι καποιο τωρα, καθε λιγο μου συμβαινει.[/quote'] Ναι, δεν έχω Forthnet. Αλλά θα κοιτάξω να βρω πουθενά. Είμαι περίεργος να δω. Με την ευκαιρία, η άλφα έκδοση του 1.1 έχει μια νέα λειτουργία που λέγεται Reporter: άμα πέσεις σε σελίδα που δεν δουλεύει καλά, κάνεις κλικ στο Reporter και τη στέλνει στο mozilla.org, να δουν τί φταίει.
alkisg Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 @africa_twin, Crizzt: σόρρυ παιδιά λόγω του ότι τον firefox τον τρέχω με πολύ περίεργο τρόπο (έχω συγχρόνως πολλές εκδόσεις του firefox για να κάνω html testing) μου έτρεχε η 1.0 έκδοση (ούτε η 1.0.2 ούτε η 1.0.4) και γι' αυτό δεν έβλεπα το version number. Και πάλι ευχαριστώ.
spike Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δεν ξέρω αν είναι bug ή πρέπει να είναι κάποια επιλογή που πρέπει να αλλάξω αλλά με την έκδοση 1.0.4 του Firefox δεν μπορώ να κάνω install κανένα theme. Όταν πατάω να κάνει install κάποιο theme από το site δεν μου το κάνει όπως με της παλιότερες εκδόσεις αλλά μου κατεβάζει τα themes στο σκληρό... Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει ??
karib Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Παιδια δυστυχως και με την 1.0.4 εκδοση τα 2 προβληματα που ανεφερα στην αρχη, ΔΥΣΤΥΧΩΣ επιμενουν. Για λιγο καιρο δουλευα με την νεα εκδοση απροβληματιστα, αλλα τωρα(δεν ξερω το γιατι) εχω ξανα τα ιδια. Μαλιστα εκανα και unistall-install τον 1.0.4 και τα προβληματα παρεμειναν. Καμια λυση?
karib Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Να, κι εδω αλλος ενας με το ιδιο προβλημα http://forums.techguy.org/search.php?searchid=891051 Αλλα λυση καμια.
karib Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Τι να πω, η 1.0.5 μηπως διορθωσει το προβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.