karib Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Προβληματα που εχω στην εκδοση 1.0.3 1. Οταν ανοιγω πολλα tabs(πανω απο 20), μου χτυπα Dr Watson και μου κλεινει ο Firefox. Σπαστικο! Μου το εκανε απο την πρωτη στιγμη που τον εγκατεστησα. 2. Πλεον οταν παω να δω το παραθυρο των Downloads μου βγαζει ενα παραθυρο που λεει "Firefox.exe-no disk. There is no disk in the drive.Please insert a disk into drive A:" . Περιττο να πω οτι για την ιστορια δεν εχω αποθηκευσει ουτε μια φορα σε δισκετα απο τον firefox. Πλεον δεν βλεπω λιστα με downloads. 3. Επισης μονιμο προβλημα ειναι η αντιμετωπιση των popup που χρειαζονται javascript. Ανοιγουν μεν σε νεο tab αλλα δεν δειχνουν απολυτως τιποτα. Αναγκαζομαι να ξανατρεχω το site απο τον ΙΕ για να το δω οπως πρεπει. Και μιλαμε για πρωτοκλασατα site που δεν δουλευουν ετσι σε firefox. Νομιζα το ειχαν διορθωσει αυτο. Οποιος μπορει να βοηθησει ας πει.
SpectralQ Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 1. Τι να σου πω? Έχεις ανοίξει ποτέ 20 TABS σε ΙΕ και ήσουν OK? Πάει και με το ποσα και ποια προγραμματα τρέχουν ταυτόχρονα π.χ. αν εχεις ΤV tuner + emule + Firewall και θες και Firefox με 20 Τabs ε, πας γειρευοντας... (αναλόγως και τι σύστημα διαθέτεις βέβαια). Ενας άλλος λόγος μπορεί να είναι κάποιο Extension που εγκατέστησες να μην είναι συμβατό με την έκδοση που έχεις (μου'χει συμβεί). 2. Έχεις πάει στο: Tools>Options>Downloads και έχεις επιλέξει "Ask me where to save every file" + "Show Download Manager window when a download begins" + "Close the Download Manager when all downloads are complete" ? 3. Διάβασε εδώ για το popup blocker: http://www.mozilla.org/support/firefox/options
Japan Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Den vazeis version 1.0.4 mpas kai katsei kalytera? Chryssa
dwarves Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 oposdipote na valei thn 1.0.4 ... exei Critical update... me ta java script...eixe megalh trypa... eixe postaristei kai paliotera...
karib Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Ρε παιδια h 1.0.4 ειναι final? Γιατι μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν ακομη beta.
dwarves Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 nai... final einai..! logika tha sou vgazei kai to kokino velaki gia update to 1.0.3....
karib Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δυστυχως, ουτε με την 1.0.4 καποια πρωτα javacripts δουλευουν σωστα... Κριμα, μονη λυση ΙΕ...
Eusebius Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 karib, Μπορείς να δώσεις κανένα λινκ που έχει πρόβλημα; O Fx έχει πολλές ρυθμίσεις γι' αυτά τα πράγματα (π.χ., λευκή λίστα στα Options, άλλες ρυθμίσεις στα Options, ρυθμίσεις από το about:config). Είναι πιθανό να λύνεται το πρόβλημα.
Japan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 An einai na gyriseis se IE, dokimase Slimbrowser, doulevei pano ston IE alla exei polla kaloudia. Chryssa
alkisg Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Για να μην ανοίγω άλλο topic: Έχω τον 1.0.4 ελληνικό Firefox αλλά σε περίεργη εγκατάσταση (δηλαδή χωρίς installation, με copy από άλλο Η/Υ). Από το Εργασίες->Επιλογές->Για προχωρημένους->Ενημέρωση λογισμικού->Έλεγχος τώρα μου λέει ότι είναι διαθέσιμος ο 1.0.2 (ο παλιότερος δηλαδή) και να τον κατεβάσω!!!! So, 1) Σας το κάνει εσάς αυτό; (μάλλον θα είναι στον ελληνικό μόνο) 2) Αναφέρεται πουθενά η έκδοση 1.0.4 ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Firefox; Γιατί στο μενού Βοήθεια->Πληροφορίες για το Firefox λέει σκέτο 1, και το 1.0.4. το βλέπω μόνο από τις ιδιότητες του .exe...
africa_twin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Έχω τον FF v1.0.4 και δεν μου βγάζει κάτι ανάλογο όταν πάω: Εργασίες->Επιλογές->Για προχωρημένους->Ενημέρωση λογισμικού->Έλεγχος τώρα απλά μου λέει δεν υπάρχουν νεότερες εκδόσεις. Κατέβασε την version 1.0.4 και εγκατέστησε τη κανονικά.
karib Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Eusebius πχ το webmail της forthnet. (μαλλον δεν θα μπορεις να το τσεκαρεις). Αλλα κι αλλα, δεν θυμαμαι καποιο τωρα, καθε λιγο μου συμβαινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.