Προς το περιεχόμενο

Bugs στον Firefox ?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προβληματα που εχω στην εκδοση 1.0.3

1. Οταν ανοιγω πολλα tabs(πανω απο 20), μου χτυπα Dr Watson και μου κλεινει ο Firefox. Σπαστικο! Μου το εκανε απο την πρωτη στιγμη που τον εγκατεστησα.

2. Πλεον οταν παω να δω το παραθυρο των Downloads μου βγαζει ενα παραθυρο που λεει "Firefox.exe-no disk. There is no disk in the drive.Please insert a disk into drive A:" . Περιττο να πω οτι για την ιστορια δεν εχω αποθηκευσει ουτε μια φορα σε δισκετα απο τον firefox. Πλεον δεν βλεπω λιστα με downloads.

3. Επισης μονιμο προβλημα ειναι η αντιμετωπιση των popup που χρειαζονται javascript. Ανοιγουν μεν σε νεο tab αλλα δεν δειχνουν απολυτως τιποτα. Αναγκαζομαι να ξανατρεχω το site απο τον ΙΕ για να το δω οπως πρεπει. Και μιλαμε για πρωτοκλασατα site που δεν δουλευουν ετσι σε firefox. Νομιζα το ειχαν διορθωσει αυτο.

Οποιος μπορει να βοηθησει ας πει.

Δημοσ.

1. Τι να σου πω? Έχεις ανοίξει ποτέ 20 TABS σε ΙΕ και ήσουν OK? Πάει και με το ποσα και ποια προγραμματα τρέχουν ταυτόχρονα π.χ. αν εχεις ΤV tuner + emule + Firewall και θες και Firefox με 20 Τabs ε, πας γειρευοντας... (αναλόγως και τι σύστημα διαθέτεις βέβαια). Ενας άλλος λόγος μπορεί να είναι κάποιο Extension που εγκατέστησες να μην είναι συμβατό με την έκδοση που έχεις (μου'χει συμβεί).

2. Έχεις πάει στο: Tools>Options>Downloads και έχεις επιλέξει "Ask me where to save every file" + "Show Download Manager window when a download begins" + "Close the Download Manager when all downloads are complete" ?

3. Διάβασε εδώ για το popup blocker: http://www.mozilla.org/support/firefox/options

Δημοσ.

karib,

Μπορείς να δώσεις κανένα λινκ που έχει πρόβλημα;

O Fx έχει πολλές ρυθμίσεις γι' αυτά τα πράγματα (π.χ., λευκή λίστα στα Options, άλλες ρυθμίσεις στα Options, ρυθμίσεις από το about:config). Είναι πιθανό να λύνεται το πρόβλημα.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο topic:

Έχω τον 1.0.4 ελληνικό Firefox αλλά σε περίεργη εγκατάσταση (δηλαδή χωρίς installation, με copy από άλλο Η/Υ).

Από το Εργασίες->Επιλογές->Για προχωρημένους->Ενημέρωση λογισμικού->Έλεγχος τώρα μου λέει ότι είναι διαθέσιμος ο 1.0.2 (ο παλιότερος δηλαδή) και να τον κατεβάσω!!!!

So,

1) Σας το κάνει εσάς αυτό; (μάλλον θα είναι στον ελληνικό μόνο)

2) Αναφέρεται πουθενά η έκδοση 1.0.4 ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Firefox; Γιατί στο μενού Βοήθεια->Πληροφορίες για το Firefox λέει σκέτο 1, και το 1.0.4. το βλέπω μόνο από τις ιδιότητες του .exe...

Δημοσ.

Έχω τον FF v1.0.4 και δεν μου βγάζει κάτι ανάλογο όταν πάω: Εργασίες->Επιλογές->Για προχωρημένους->Ενημέρωση λογισμικού->Έλεγχος τώρα απλά μου λέει δεν υπάρχουν νεότερες εκδόσεις. Κατέβασε την version 1.0.4 και εγκατέστησε τη κανονικά.

Δημοσ.

Eusebius πχ το webmail της forthnet. (μαλλον δεν θα μπορεις να το τσεκαρεις).

Αλλα κι αλλα, δεν θυμαμαι καποιο τωρα, καθε λιγο μου συμβαινει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...